All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (115)
  • reviews (34)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sixth Avenue Entertainment Review(s)

    34 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 September 2018

    Great!

    Musik Sixth Avenue bagus!, team nya solid, main musik nya keren , such a professional team!
    24 August 2018 | Bride at Robin & Wendy Wedding

    Recommended for your wedding entertainment

    Dari awal ngobrol sama Marcos, friendly banget, trus dia juga kooperatif sama teamnya. Kita ga gitu kepikiran dari awal mau lagu apa... udah mepet2 menjelang hari H baru mikirin, untungnya kepikiran lagunya mau gimana. Lagu yang kita pilih buat opening itu 'Be The One - Jeff Bernat' was-was banget soalnya lagunya ga biasa. Tapi pas masuk ke acara resepsi denger lagunya sambil jalan... Duh, seneng banget, semuanya terasa pas. Ga hanya request lagu opening, papa aku request mau nyanyi juga donk (haha), milih2 lagu mandarin yang kita aja ga paham artinya, dan Marcos & team bisa donk nurutin kemauannya papa tu. So, kita dan keluarga ga nyesel milih Sixth Avenue buat wedding entertainment kita. SUPER RECOMMENDED!!!

    Vendor Reply

    19 September 2018
    Thanks ya sudah mempercayakan kami untuk acara pernikanannya Semoga cepat diberikan momongan :) Bahagia dan sukses untuk keluarga baru nya ya^^
    07 November 2017 | Bride at Mediana & Country Wedding

    Big thanks to Sixth Avenue Entertainment

    Senang sekali rasanya memilih vendor music yg tepat untuk hari bahagia kami, Sixth Avenue Entertainment team sangat ramah- ramah, asik, dan sangat lihai dalam mengiringi para artis yang saya undang (Lea Simanjuntak, Rio Febrian, dan Kristina Diva). Once again sukses selalu untuk Sixth Avenue!!

    Vendor Reply

    07 November 2017
    Thanks ya sudah mempercayakan kami untuk acara pernikanannya Semoga cepat diberikan momongan :) Bahagia dan sukses untuk keluarga baru nya ya^^
    22 October 2017 | Bride at Ega & Sheila Wedding

    Beautiful performance !!

    Salah satu vendor terakhir yang kami putuskan karena kami cukup picky dlm bagian ini.. Ngambil paket akustik plus MC, for our 250 guest. On time, very cooperative, beautiful performance (especially for the singer that kami pilih sendiri), playlist kami dinyanyikan, fun & special pakai purple for our vintage wedding theme. Saking kerennya, kami merinding sendiri & tamu banyak yang suka banget dengan entrrtainmentnya.. For couple out there, make sure you not miss this one, they will offer you customized special package for you big day with great price.. Success !!

    Vendor Reply

    07 November 2017
    Thanks ya sudah mempercayakan kami untuk acara pernikanannya Semoga cepat diberikan momongan :) Bahagia dan sukses untuk keluarga baru nya ya^^
    01 September 2017 | Partnering Vendor at Nico & Mita Wedding

    Nico & Mita Wedding

    Good Entertaiment.. Good Team.. For Groom & Bride To be check it out.

    Vendor Reply

    07 November 2017
    Thanks ya sudah mempercayakan kami untuk acara pernikanannya Semoga cepat diberikan momongan :) Bahagia dan sukses untuk keluarga baru nya ya^^
    30 August 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Kerjasama yang baik

    Jujur baru sekarang ini kerjasama dengan Sixth Avenue. Ternyata dari technical meeting dan komunikasi dengan Marco sangat berjalan dengan lancar. Sangat friendly dan kooperatif. Di hari H juga low supervision, gak harus banyak diguide bisa berjalan dengan sendiri. Asyik pokoknya... Thank you Sixth Avenue untuk kerjasamanya. Semoga bisa bertemu lagi

    Vendor Reply

    07 November 2017
    Thanks! Team nya Bridget Wedding Planner sangat profesional dan enak diajak kerja sama Pokoknya top banget deh..................................... See u next event :)

    Entertainment (Music)

    What is the size of your band?
    All Around, pop, jazz, rock, acoustic, and many more
    What type of musical ensemble do you provide? (max.3)
    Orchestra,  Band,  Soloist
    What music genres do you offer?
    Acoustic,  Big band,  Blues,  Classic rock,  Classical,  Country,  Dance,  Funk,  Gospel,  International,  Jazz,  Latin,  Oldies,  Orchestra,  Pop,  Punk rock,  R&B/Soul,  Reggae,  Rock,  Strings,  Swing,  Cultural - Dangdut, Jawa, Sunda, Batak, etc
    What services do you offer?
    Ceremony music,  Instrumentals,  MC,  Reception music,  Rehearsal dinner music,  Sample performances,  Vocals,  Audio visuals
    What is your repertoire?
    We provide for all customer needs
    What rate do you usually charge at?
    We are flexibel about the charge, just contact us for detail
    What is your usual attire?
    Flexibel, depending on clients request, event, or party
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cheques, Cash
    What is your speciality? (max. 3)
    Acoustic,  Oldies,  Pop
    Do you provide other stage equipment(s) to support your performance?
    Microphones,  Sound/PA system,  Other unique uniform, hat, tie, etc
    What is the size of your musical ensemble?
    1 untill more than 10, according to customer needs
    How far in advance should your client contact you?
    3-12 months in advance would be great, but if they must, the latest they can contact us 1 month before D-Day
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have your own equipment?
    Yes
    Is it possible to request something that's not in the repertoire?
    Yes
    Address
    Office : Mangga dua square Lt.PB blok GH no 8-10 Jl. Gunung sahari raya no.1 Jakarta Utara 14430
    Location(s)

    Begin with a top 40th band . We have participate and support in many event like regular home band, wedding party and coorporate event with commitment to achieve our vision and mission together in a team named Sixth Avenue Entertainment. Proudly, we provide our service to our customer specially entertainment for many event like wedding, gathering, corporate, private party, and many more. We are committed to create an entertaining, classy and unforgettable event.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.