All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (183)
  • reviews (177)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 21

    All
    view 9
    Great shades of NIGHT Blue SKY by Joelle DecorationGreat shades of NIGHT Blue SKY by Joelle Decoration
    Great shades of NIGHT Blue SKY by Joelle DecorationGreat shades of NIGHT Blue SKY by Joelle Decoration
    +24
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Gleams of Sunshine by Joelle DecorationGleams of Sunshine by Joelle Decoration
    Gleams of Sunshine by Joelle DecorationGleams of Sunshine by Joelle Decoration
    +21
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    I crown you the Queen of my Heart by Joelle DecorationI crown you the Queen of my Heart by Joelle Decoration
    I crown you the Queen of my Heart by Joelle DecorationI crown you the Queen of my Heart by Joelle Decoration
    +16
    Brewing for Tomorrow by Joelle DecorationBrewing for Tomorrow by Joelle Decoration
    Brewing for Tomorrow by Joelle DecorationBrewing for Tomorrow by Joelle Decoration
    +12
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Dance in the Rain by Joelle DecorationDance in the Rain by Joelle Decoration
    Dance in the Rain by Joelle DecorationDance in the Rain by Joelle Decoration
    +10
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love at First Sight by Joelle DecorationLove at First Sight by Joelle Decoration
    Love at First Sight by Joelle DecorationLove at First Sight by Joelle Decoration
    +10
    Being deeply loved by Joelle DecorationBeing deeply loved by Joelle Decoration
    Being deeply loved by Joelle DecorationBeing deeply loved by Joelle Decoration
    +15
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is True by Joelle DecorationLove is True by Joelle Decoration
    Love is True by Joelle DecorationLove is True by Joelle Decoration
    +11
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love is You and Me by Joelle DecorationLove is You and Me by Joelle Decoration
    Love is You and Me by Joelle DecorationLove is You and Me by Joelle Decoration
    +15
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    177 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Yuii93
    19 February 2021 | Bride at Yefta & Yuri Wedding

    SUPERRR DUPERR!!!

    Thank you so much JOELLE DECORATION!. Jatuh cinta sejak pandangan pertama. ahahahaha. TOPPP!! Semoga smpe anak merit nanti harga nya masi bs terbayarkan ya Ko! Amin. Wakakakak 🤣🥳 God bless you always Ko!
    Swijaya.2581 1
    08 February 2021 | Bride at Santi & Indra Wedding

    Great Decor on Our Wedding @ Atria Hotel

    Happy banget dg decor dari Joelle, simple but super lux and elegant! Temen2 yg hadir pada suka dan blg keren! Thank you buat Ko Frank and Team, ga salah kita dan Redhat pilih Joelle. Makin sukses and God Bless you all. 😊🙏🏻
    Ervina Sopian
    02 February 2021 | Bride at Jacson & Ervina Wedding

    Review Joelle

    Ko Frank , dari Joelle Huhuhu suka banget ko sama dekor nya Banyak yg puji bagus dekor nya Superlove sama wedding gate nya Bunga, floor , lampu2 mo nangis cantik banget.. Ga peresss.. Gua rsnya mo foto terus disitu 🥲🥲 Thankyou ud bantuin g sama jacson ua ko super total .. Walao ada salah sedikit, tp dieksekusi dengan baik dan hasilnya lebih OK lagi! Good job ko .. Salute!!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
    Angie Eugenie
    15 January 2021 | Bride at Renier & Angie Wedding

    Super mantep!

    Halo joelle decor.. ga ada complain si. Ga nyesel sumpah pake joelle. Dr preparation ko frank jg super baik dan kooperatif, ganti2 design diladenin dengan baik 🥲 terharu. Lmyn deg2an pas dikasi liat design render 3d nya karna kaya kurang oke gt. Eh pas hari h nya BAGUSSSSS BGTTT bener2 sampe seneng gt pas liat dekor luarnya, msk ke dalem lebih hepi lagi karna stagenya bagussss dance floor nya bagusss. Dekor semua bagus banget lahh. Worht it bgt dengan semua service yg diberikan! Recommended banget 👍🏻👍🏻👍🏻 Thank you ko frank and team ♡
    Grace
    15 January 2021 | Bride at jervian and grace Wedding

    Wedding Jervian n Grace , 09 Jan 2021

    Halo Joelle Decoration..\n\naku dan koko mau ngucapin thankyouuu so much buat dekornya di acara wedding kami tepatnya di Golden Boutique Hotel tanggal 09 Jan 2021.\nthankyou buat Ko Frank dan Kak Ihsan tentunya, awal tau Joelle di pameran bridestory senayan JCC.. \nudh liat2 yg lain juga, tp jatuh hati dengan dekor Joelle.. krn dibilang \"cici bisa custom dekor juga sesuai impian cici\"\ndannn.. benar2 sempurna.. kita bisa custom.. aku kasih byk bgt referensi hehe sorry ya ko , aku galau bgt smua dekor aku byk mau.. \ntapi Ko Frank bisa gabungin byk referensi itu jadi 1 design dekor baru utk aku n kko.. pas dikasih design sketsa nya udh liat wahh keren nih.. \ndan pas Hari H... LUAR BIASA.. sekeren itu.. semegah itu.. semua tamu blg \"dekornya megah, bagus, mewah, elegan\".. super thankyouuuu bgt Joelle dekor n team.. buat dekor nya baik pelaminan, wedding gate, dance floor, lalu photobooth, mini gallery.. smua luarrrrr biasa indah.. thankyou sudah membuat wedding day kita sangat berkesan krn dekor yg sangat sangat mendukung..\n\nSUKSES TERUS UTK JOELLE DECORATION..\nSenang bisa deal dengan kalian untuk dekor wedding aku n kko 🥰❣\n\nwith love\n\njervian n grace
    Elia Elisabeth
    08 January 2021 | Bride at Elia Wedding

    nice decor

    decor yang sudah direncanakan tidak ada yang meleset. sangat sesuai harapan, bahkan lebih lebih bagus dari yang ku bayangkan! vendor yang super humble, dan super loyal. gak banyak perhitungan , tp menampilkan yang terbaik!! thankyou so much, sukses buat joelle decoration

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.