All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (167)
  • reviews (153)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 19

    All
    view 9
    Love is You and Me by Joelle DecorationLove is You and Me by Joelle Decoration
    Love is You and Me by Joelle DecorationLove is You and Me by Joelle Decoration
    +15
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Beautiful Chinese Phoenix by Joelle DecorationBeautiful Chinese Phoenix by Joelle Decoration
    Beautiful Chinese Phoenix by Joelle DecorationBeautiful Chinese Phoenix by Joelle Decoration
    +18
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Victorian Love by Joelle DecorationVictorian Love by Joelle Decoration
    Victorian Love by Joelle DecorationVictorian Love by Joelle Decoration
    +25
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Every Woman is a Princess by Joelle DecorationEvery Woman is a Princess by Joelle Decoration
    Every Woman is a Princess by Joelle DecorationEvery Woman is a Princess by Joelle Decoration
    +15
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Love at Christmas Time by Joelle DecorationLove at Christmas Time by Joelle Decoration
    Love at Christmas Time by Joelle DecorationLove at Christmas Time by Joelle Decoration
    +20
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    love is on the way by Joelle Decorationlove is on the way by Joelle Decoration
    love is on the way by Joelle Decorationlove is on the way by Joelle Decoration
    +6
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    White is my favourite by Joelle DecorationWhite is my favourite by Joelle Decoration
    White is my favourite by Joelle DecorationWhite is my favourite by Joelle Decoration
    +19
    Joelle Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Asymetrical Beauty by Joelle DecorationAsymetrical Beauty by Joelle Decoration
    Asymetrical Beauty by Joelle DecorationAsymetrical Beauty by Joelle Decoration
    +3
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    You Are in Love by Joelle DecorationYou Are in Love by Joelle Decoration
    You Are in Love by Joelle DecorationYou Are in Love by Joelle Decoration
    +14
    Joelle Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    153 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Yunika Yap
    25 February 2020 | Bride at Brio & Yunika Wedding

    Our Wedding Decoration

    Terima kasih Joelle sudah membantu dekorasi untuk pernikahan kami, terutama Ko Frank dan Ihsan. Dari awal emang sudah milih Joelle untuk dekor wedding kami karena hasil dekornya yang bagus dan elegan banget, tapi tetep minimalis. Kami senang banget dengan hasilnya di wedding kami, 15 Feb kemarin. Sukses selalu Joelle! :)
    zhiannette widjaja
    10 February 2020 | Bride at Aldy & Zhiannette Wedding

    Joelle Decor superb !!!

    Dari awal sebelum hunting venue ud ngincer joelle decor. Sayang ny pas ud deal vendor ternyata belum official rekanan..tapi masih proses rekanan. pas ketemu ko Frank org nya juga asik banget dan ternyata bener lagi proses rekanan sama venue. Aku super bawel minta design ini itu liat referensi org yang update..berkali kali ganti design. Pas TM ga disangka sangka ko Frank uda siapin deaign yang lebih bagus dari yang aku mau. Sampe on the day terkejut banget liat dekor nya superrr bagus. Temen2, tamu undngan dan keluarga bilang dekor nya bagus banget. Seneng liat ig, temen2 pada nge tag foto di spot yg berbeda2. Rasanya super puas dan jadi semangat sendiri referensiin joelle ke temen2 yg soon bakal merit juga. Thanks ko Frank 😍😍
    Natanael Yanto
    05 February 2020 | Groom at Natan & Gita Wedding

    Recommended

    Dpt rekomendasi dri temen untuk mempercayakan Joelle dan kami puas banget sama decornya... sangat detail dan beyond expectation... thankyou Ko Frank & Joelle Decoration!!
    adhitya bhaswara
    16 January 2020 | Groom at Adhitya & Angelika Wedding

    Vendor dekor yang recommended

    Dengan waktu yang cukup terbatas, budget yang sudah fix, dan keluarga yang cukup demanding Joelle Decor memberikan hasil diatas ekspektasi. Kesan keluarga maupun tamu undangan sangat baik dan membanggakan. Selama proses design pihak Joelle memberikan service yang baik meski harus mondar - mandir ke tempat meeting yang sesuai dengan schedule keluarga. Vendor decor recommended.
    Malvin Indra
    08 January 2020 | Groom at Malvin & Claudia Wedding

    The Best

    Dekor dari Joelle memang paling the best 👍👍👍. Terutama buat Ko Frank yang udah sabar dengerin maunya kita apalagi kita banyak requestnya. Pas wedding day, kita lihat hasilnya sungguh melebihi ekspektasi kita, bagus banget dekornya dri Ko Frank. Kita puas banget sama hasilnya begitu juga teman2 tamu undangan dan saudara2 juga puji hasil dekornya ko Frank. Thank you buat Ko Frank dan Joelle Decoration yang sudah wujudkan wedding impian kita. Joelle Decoration sangat recommended buat kalian yang lagi cari dekor untuk pernikahan kalian 👍
    Lusia Christina
    14 December 2019 | Bride at Lusia & Thomas Wedding

    Thank you

    Thank you Joelle. Terutama utk Ko Frank dan Hisan yg uda ngeladenin banyak requestnya aku Mulai dr bouquet pagi, corsage pagi cantik2 bgt. Dekor yg malem jg wah seneng bgt. Yg aku request ada semua. Photoboothnya jg cantik sekali. Detailnya bagus. Smoga Joelle terlalu diberkati. Sukses terus yaa

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 081932507619/087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Wedding Planning

    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.