All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (176)
  • reviews (162)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 20

    All
    view 9
    Wedding Of Jimmy & Deasy by Erwin Wong EntertainmentWedding Of Jimmy & Deasy by Erwin Wong Entertainment
    +3
    Erwin Wong Entertainment
     & 2 OTHERS
    Entertainment (Music)
    Yuda Octavian & Eveline Setiawan Wedding by MomentoYuda Octavian & Eveline Setiawan Wedding by Momento
    Yuda Octavian & Eveline Setiawan Wedding by MomentoYuda Octavian & Eveline Setiawan Wedding by Momento
    +32
    Momento
     & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Roswaldo Chyntia by GphotographyRoswaldo Chyntia by Gphotography
    Roswaldo Chyntia by GphotographyRoswaldo Chyntia by Gphotography
    +1
    Gphotography & 3 OTHERS
    Photography
    Stefanus & Beatrix Wedding by KEYS EntertainmentStefanus & Beatrix Wedding by KEYS Entertainment
    +1
    KEYS Entertainment & 4 OTHERS
    Entertainment (Music)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    162 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Felicia
    15 October 2020 | Groom at edward & felicia Wedding

    DECOR TERBAIK

    buat kamu yg mau cari decor terbaik dan hrga trjangkau lgsg aja pilih joelle decor. kita dan kluarga sangat puas loh dgn desain2 nya dan tentunya dgn ko Frank yg ramah dan baik hati. recommended!! jgn pernah pilih vendor yg lain selain joelle decoration. thankyou ko Frank & team. sukses slalu
    Floretta Gautama
    13 October 2020 | Bride at Bambang & Floretta Wedding

    Backdrop Decoration

    Thank you Joelle Decoration !\nawalnya mau di restaurant tapi malah jadinya dirumah ya karena venue ga bisa operasional.\nuntungnya Joelle Decor bisa bantuin decor backdrop yah sesuai dengan budget. uda gitu elegant juga designya.. so happy banget!\norangnya ramah sekali and fast response. paling penting nih dalam pilih vendor. hehhe GBU koko and cici semoga selalu sukses !
    Salwati
    08 October 2020 | Bride at Salwati dan Eko Wedding

    Dekor dengan konsep Minang Fairy Tale nya dapet bgt, bagus dan mewah

    Koko Frank dan team joelle, makasi banyak ya atas dekornya yg indah dan megah di nikahan aku dengan konsep Minang Fairy Tale nya dapet bgt dekornya, semua yg liat pada bilang bagus dan suka, keren bgt pkoknya, photobooth sama dekor akadnya jg keren bgt aq suka semua orang sukaaaa, makasi banyak ya ko frank dan team joelle
    Stephen Jonathan
    27 September 2020 | Client at Stephen & Desi Wedding

    Hasil dekorasi yang classy & elegant

    Wow banget buat dekorasinya... Joelle memberikan dekorasi yang luar biasa buat wedding kami. Efek dari Pandemi ini, kami diharuskan berpindah venue.. dan dalam waktu kurang dari 3 hari, Joelle berhasil merampungkan semua dekorasi wedding kami dengan hasil yang classy dan elegant. Thanks & sukses terus Joelle!
    Dian Marco
    20 September 2020 | Groom at Marco & Viena Wedding

    Best Wedding Decoration!

    Ko Frank is really creative and fast response, kita mau minta bikin apa langsung dibuatin concept nya dan bahkan dikasih pilihan design sesuai banget yg kita mau. The best for us is that ko Frank is really cooperative and do the extra mile for us, Thank you Ko Frank all the best for Joelle Decoration!
    Regiana
    14 September 2020 | Bride at Frans & Regiana Wedding

    Absolutely Amazing work..

    Terima kasih buat Joelle Decoration terutama Ko Frank yg handle kami dengan sabar dan memberikan hasil terbaik pada hari H, kita suka banget banget sama hasil dekor nya bener2 elegant dan classy mulai dr backdrop photobooth, mini galery dan terutama main stage nya bener2 sempurna, ga nyesel memilih Joelle Decoration! God Bless!

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes 087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection,  Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning
    How far in advance should your client make a booking?
    1 Year
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 - 3000
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What is your primary expertise?
    International wedding
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.