All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (214)
  • reviews (205)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    205 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Stella Vania
    19 October 2021 | Bride at albertto & stella Wedding

    good job joelle!

    thank you ko Frank n team sudah membuat dekorasi yg sesuai dgn request ku.. tamu pd happy ngeliat hasilnya yg keren dan elegant.. Teruntuk ko Frank thank you yaa sudah bs merealisasikan keinginan ku dr awal ketemu udah cocok dan gak pindah2 lg ke vendor yg lain.. udah gt bisa sesuaiin sama budget kita tanap mengurangi kemewahan dekorasinya.. superrr suka bgtt.. sukses trs utk Joelle Decoration!
    christy
    04 October 2021 | Groom at William & Bertha Wedding

    Amazing!

    Ko Frank is the best! very helpful and juga lighting nya bagus walau malam hari dan tempatnya outdoor, decornya juga mantap.
    Novia Suwita
    22 September 2021 | Bride at Gregorius Erwin Sugiharto Wedding

    Wedding decor

    Our wedding decoration absolutely amazing.. Ko Frank juga helpful banget, bisa bantu desain sesuai maunya kita.. Alhasil in our wedding day, banyak bgt yg puji decor nya bagus.. banyak yg tnyain siapa vendor decor nya Thankyou Joelle Decoration 🥰😍
    Ingrid Fortunata
    22 September 2021 | Bride at Lucky & Ingrid Wedding

    Joelle amazing decoration

    Joelle is an amazing decor wedding vendor for us! Really fast response and giving us some options for ideas to solve our decor problem. At first we thought from the design, it would come out as general decoration, but on the H day, we saw the decorations are splendid and blent well with the venue even with our families' committee dresses! Our guess said the decor was amazing! Really recommended! Thank you and wish Joelle further success!
    Vincent Geraldi
    22 September 2021 | Groom at Vincent & Stevi Wedding

    Gercep mantap

    Respon Team Joelle sangat cepat menanggapi adanya dekor yang ga sesuai, apalagi sampai beberapa waktu sebelum hari H kita masih berubah2 konsep. Ko Frank dengan baik mengakomodir kebutuhan kami dan tidak berlebihan kalau saya merasa Joelle ini adalah vendor terbaik di wedding kami
    Bella Siti Nurbarani
    13 September 2021 | Bride at Bella & Tetuko Wedding

    All is Perfect!

    Alhamdulillah team Joelle decoration sudah memberikan dekor yg super duper cantik, mewah, dan anggun banget untuk tema dari nikahan aku. Masuk banget sama segala macem tone warna dan design designnya diluar dari ekspetasi kami bgt. Puas banget sama dekorannya. Terima kasih banyak juga untuk Kak Hilma yg udah super duper sabar sama maunya aku dan kasih yg bonus lain nya yg luar bisa. Terima kasih juga untuk Ko Frank yg udah kasih design dekor yg luar biasa beda dari yg ada. Pokoknya the best untuk tim dekornya deh 🙏🏻👍🏻🙏🏻👍🏻

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    Yes
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Which of the following services do you provide?
    Floral design
    What is the style of your decorations?
    Modern
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces
    How far in advance should your client contact you?
    We had a client's deal within 2 weeks before the day. But for available date you should book as soon as possible.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment 40% H-3 months 30% H-2 weeks
    When was your business established?
    2013
    Minimum and maximum number of guests
    50-1000 guest
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.