All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (64)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hana Gloria MUA Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Yunita cimahi
    12 August 2022 | Bride at David Wedding

    Make Up with Kak Hana Gloria MUA

    Semuanya memuaskan👌 terima kasih udah buat aku jadi cantik di hari spesial kak 😁
    adverina onasis
    07 March 2022 | Bride at Adverina dan Tulus Wedding

    Make up n hair do cantik

    Make up dan hair donya bagus banget. Kalau liat di foto mungkin B aja ya, tp aslinya cakeb banget asli. Saudara n tamu undangan muji cantik. Alis n bagian mata oke banget dahh. Blush on jg pas bgt. Gk nyesel deh pilih Hana Gloria MUA. Kak hana dan bu dedennya super sabar banget. Dengerin apa yg clien mau. Yg lg nyari make up n hair do udah jangan ragu, langsung aja Hana Gloria MUA. Loph pull bgt dah ah. Maacih MUA akuh yg luar biasa.

    Vendor Reply

    08 March 2022
    Terimakasih adven..langgeng terus sampai hari H ya..God bless you..
    Nita Sitompul
    10 October 2021 | Bride at Nita dan Ryan 021021 Wedding

    For my lovely MUA

    Hana Gloria bukan hanya MUA saya, tapi lebih seperti kakak kandung yg urus pernikahan adik nya Recomended MUA, ramah, dan selalu kasih tips juga motivasi💕 Trims kak ori udah bikin aku jadi benar2 Queen in my big day, love you so much😘🥰 God bless you❤

    Vendor Reply

    10 October 2021
    For my lovely bride like a sister...Puji Tuhan, terimakasih sudah mengijinkan ak dan team AK bisa menjadi salah satu unsur yg membuat kamu bahagia di hari terpenting kamu..God bless you dan Ryan.. Welcome to married life newlyweds
    Aline
    11 February 2021 | Bride at alin & temmy Wedding

    wedding makeup

    wedding makeup nya flawless banget, sesuai ekspektasi banget, pokok nya puas banget dengan hasil nya, ka hana nya sabar lagi dengar request an aku hehe, thanks ka hana

    Vendor Reply

    11 February 2021
    Puji Tuhan, terimakasih banyak aline atas kepercayaan km untuk makeup sm ak di hari pernikahan mu.. Tuhan Yesus berkati
    Nindi Oktavika
    05 November 2020 | Bride at eko Wedding

    puas bangett

    puas banget sama makeup dari mua hana gloria, kak hana nya ramah banget bahkan sampai keluarganya juga ramah. fitting nggak pernah bosen atau canggung, makeupnya juga bagus pas banget sama style aku, untuk ketahanannya makeupnya bisa on point sampai malam tanpa touch up, nggak geser ataupun crack sama sekali. puas banget pokoknya, recomended. \nthank you kak hana

    Vendor Reply

    05 November 2020
    Yeaaaaaay terimakasih nindi sayang..semua juga berkat kerjasama my bride ku satu ini..komunikasi dua arah jadi bisa buat semuanya happy..God bless couple newlyweds
    christine umbas
    01 November 2020 | Client at Christine Wedding

    Ramaahh

    Sis hananya baik banget, terus harganya juga sangat2 bersahabat & hasilnya memuaskan. Thank you yaa

    Vendor Reply

    01 November 2020
    Thankyou christine..God bless you couple newlyweds

    Hair & Makeup

    What do your beauty services offer?
    Bridal make up, Batak, Jawa, Sunda, Betawi
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up, Batak,Jawa,Sunda,Betawi
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-5 persons
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Romantic and soft, Thailand Makeup Look
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    2 months before the Big Day
    What rate do you usually charge at?
    per event
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% at Down Payment via transfer..70% at H-10 day
    When was your business established?
    November 2018
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    normally on wedding day only 1 retouch
    Are you available to do make up after hours?
    No
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    No
    What makes your services unique?
    I’m International Certificate for Asian Bride Especially Thailand Bride Makeup Look Please contact my WhatsApp Business for booking, info or etc
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    I have team and same style and skill
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    2019 - International Profesional Certificate at SMA Bangkok Thailand
    Service(s)
    Address
    JL.Pinang Merah VII No SD V, Pondok Indah, Jakarta Selatan 12310
    Location(s)

    My style Romantic Flawless Makeup Wedding Using Product : HourGlass , Dior , Channel , Makeup for Ever , Urban Decay , Etude , Inglot , RAN , Browit by Nongchat, Bulumata Dhimi

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.