All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (30)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Get Her Ring Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 January 2018 | Bride at Muti & Putra Wedding

    Satisfied!

    24 september 2016 a go i married my first love and we used Get Her Ring studio as our photography vendor. First of all i would like to apologize for the late delay, thank you for the patience with me and Mba ami really keeps it professional since her studio is in Bandung while i married in Jakarta. There's no miscommunication and everything went smoothly. I love the pictures and definitely will recommend her to my friends! thank you mba ami and team!!
    23 November 2017 | Bride at Sasika & Lutfi Wedding

    alhamdulillah puas

    alhamdulillah puas sma hasil fto dan video nya, makasi mba sma mas nya yg uda arahin qta buat foto sma video smpek seharian.
    22 November 2017 | Bride at Inaz & Bima Wedding

    Murah tapi gak murahan

    Menikah di 3 september 2017. Memory itu kan paling penting ya.. Biar bisa diputar lagi dan lagi nya tuh enak.. Dari sortir vendor, cuman photography & catering aja yg aku seriusin pemilihannya. Jatuhlah pada get her ring.. Vendor ini.. "murah tapi gak murahan" . Ini kata yang tepat untuk getherring. So far, aku bisa bilang getherring udah paling murah di levelnya.. Dengan Hasil yg sangat memuaskan. Ok banget.. Videonya.. Foto nya jg aku minta banyakin candid. Trus temen aku sampai di candid jg, dan mereka seneng banged, sampai dijadikan foto profil. Aku gak terlalu banyak minta ini itu, team getherring udah cepet nangkep yg aku mau. Sarannya, Lebih ditingkatkan lagi untuk building trust ke customernya.. Sukses selalu get her ring
    09 August 2017 | Bride at Muhamad Rizky Wedding

    super happy

    suka bgt sama hasil foto2nya getherring! thank you buat mba hasnah dan mas alfian yg sudah super baik mengarahkan gaya kami yg super kaku ini. foto subuh2 buta di hutan pinus krn telat sampe bandungnya tp ga complain malah bikin suasana asik bgt. foto yg di edit juga banyak bgt sampe 200an foto. pokoknya recomended prewedding vendor deh. sayangnya pas tgl nikahan ga bisa fotoin krn tgl nya udh di booked orang (hiks!). sukses terus ya buat getherring. smoga semakin berjaya! Love, monica & rizky
    26 July 2017 | Bride at Imam Wedding

    Get Her Ring Highly Super Recommended

    Nemu vendor ini di bridestory dengan hasil foto yang ciamik dan harga yang kompetitif. Walaupun waktu itu lokasi nikahku di kota kecil deket Bandung, harga yang ditawarkan tetap kompetitif. Dan beyond my expectation, Mbak Ami and her team were so wonderful. Sabar dan mau mendengarkan request2 ku. Kondisi pernikahan yang tanpa WO dan sedikit chaos ga berpengaruh ke hasil foto dan video yang super super cantik. Yang paling berkesan, mbak Ami dan teamnya willing banget untuk mengabadikan semua momen bahkan disaat saya dan suami sudah lelah dan malas berfoto mbak Ami merayu dan menyemangati saya untuk mengambil foto yang bagus. I would like to recommend this vendor to my friends and families for their precious moment.
    28 October 2016 | Bride at Vinny & Pradhana Wedding

    Highly recommended!

    Senang dengan hasilnya dan kesabarannya menghadapi calon mempelai yang banyak maunyaaaa! Namanya juga mau nikah, pasti banyak mau dongggg. Hehehe. Tapi untungnya dikasih tau temen ttg vendor ini dan harganya affordable bgt. Alhamdulillah semunya jadinya memuaskan! Dan sangat koperatif! Terimakasih Get Her Ring! It's such a relieve that we found and picked a vendor that was SUPER kind for such a very needy and demanding couple :p thanks for all your help...

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Contemporary,  Journalism,  Portraiture,  Cultural,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Underwater,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot,  Themed shoot
    Videography

    What do your packages include?
    Photo, video prewedding/wedding
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    yes
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, do you require that the client provide your meal?
    yes
    Do you charge overtime? If yes, how much per hour
    it depends
    Do you give access to your raw footage?
    yes
    Is the client involved in the editing process? If so, how much input does the client have in editing?
    in concepting the video & photo
    How long does it take for the client to get the final video?
    1-2 weeks
    How much is the price for 1 day wedding reception ?
    It depends on the package you choose
    Service(s)
    Address
    Perumahan Lembah Tubagus Ismail kavling 8 no 10 40000
    Location(s)

    Every love story is beautiful, we capture it passionately, then we make it everlasting

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.