All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Fatahillah Ginting Photography Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    06 March 2019 | Bride at Riri & Tito Wedding

    Awesome

    We absolutely love their concept, and ofcourse like all the photo especially in our prewedding photo and wedding day. They are so talented. It was such a pleasure to work with you guys. Thank you FGP and team 💕 Xoxo Riri & Tito
    02 December 2018 | Bride at Gabriel & Dian Wedding

    Thankyou very much, FGP !

    senang sekali bisa bekerjasama dgn FGP utk mengabadikan momen bahagia kami. You guys are amazing..profesional, baik dan sabar banget..
    18 July 2018 | Bride at Mitha & Ari Wedding

    we never regretted when choosing them

    Kami tidak pernah menyesal memilih mereka sebagai salah satu vendor untuk mengabadikan momen-momen bahagia dalam hidup kami. Mereka selalu memberikan yang terbaik tanpa diminta. Paling ingat ketika kami sama sekali tidak tahu sama sekali tema utk pre wedding, cuma blg sama mereka pengen beda dari yang lain dan booommmm they give us a lot of idea and make it happen. So, you guys must choose them as one of your wedding vendor
    16 July 2018 | Bride at Radit & Ratih Wedding

    Tons of love for FGP

    From the moment we engaged FGP, we knew we were in a good hands. You’re a true professional. Thank you for your care, expertise, attention to detail, and much love that made our wedding moment & memory unforgettable. Thank you, FGP. xoxo
    22 June 2018 | Client at Dylan Wedding

    My fav photographer

    Orangnya baik2, up todate, selalu nyesuain sm apa yg kita mau, kita tu selalu percayain setiap urusan foto sama fgp . Dari engagement, prawed “ kalo untuk urusan ini pokoknya paling maksimal deh sampe kita itu ada beberapa kota, tempat dan baju nya banyak bgt dan fwala hasilnya beyond my expectation gitu deh”,weddingday, aqiqahan, mungkin ntar buat anak aku birthday jg pake fgp hahaha terdabest intown deh pkoknya❤️
    05 June 2018 | Bride at Vita Nadhila Marzuky & Alipto Axel Utomo Wedding

    Beyond my expectation

    Dari awal memilih fgp sebagai vendor photography ku memang sudah menjadi list yg paling aku inginkan utk bisa terwujud. aku memilih fgp untuk sesi lamaran, prewedding, akad nikah, resepsi serta bride moment di acara unduh mantu. semua hasil foto nya lebih dari yg kuharapkan. bagus. sangat amat bagus. bahkan sempat buat bingung untuk memilih mana yang harus di cetak (rasanya ingin semua di cetak besar sebesar besarnya). semua crew fgp sangat profesional dalam mengambil foto, mulai dari sisi yg selalu aku pikir jd sisi teranehku jika di foto, sampai sisi paling fotogenic-nya aku jika di foto (padahal ga fotogenic) hahahaha thankyou so much buat semua crew fgp, bang fata, hervin, theo, hendika, tulus, abdi, hilda, ryan udah buat aku terlalu puas dengan hasil foto yg kalian berikan. sukses selalu! love you fgp!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Prints
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Natural,  Conceptual
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other -
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Themed shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes Term & Condition
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I direct them personaly with my team. Fun is a must!
    What rate do you usually charge at?
    Send me your email :D
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Depends
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Depends
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time for a client to contact us
    What makes your services unique?
    Our photographers are able to understand and direct couples for perfect candid pictures. We always trying make situation warm, friendly and comforting
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Service(s)
    Address
    Medan: Komplek Villa Setia Budi Abadi 2 No. B No.6, Jl. Abadi, Tanjung Rejo, Medan. Jakarta: Jl. Tumaritis, Griya Tumaritis Indah, No. 14, Cipete Selatan, Cilandak, Jakarta Selatan 20122
    Location(s)

    Creating Lifetime Memories

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.