All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (152)
  • reviews (49)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Elina Wang Bridal Review(s)

    49 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    fetricia
    08 November 2020 | Bride at wilkie alexzander Wedding

    bridal recommended

    puas dengan bridal ini, sangat helpful, bajunya keren2, ci monic, neng anak gaun yg siap membantu, di hari H baju saya kebesaran dibantu sama neng dengan sabar dan ramah membantu \npokoknya the best bgt deh ❤
    Yenni Octavia
    03 November 2020 | Bride at Yenni Wedding

    Recommended Bridal at Serpong

    Thankyouuu Elina Bridal, aku cuma datang ke 1 bridal ini aja dan langsung menemukan gown yang diinginkan. Gown nya juga baru2 masih ok punya semua. Terimakasih Ci Moniq and Team udah bantuin :)
    Michelle Hoo
    31 October 2020 | Bride at Michelle & Ferdinand Wedding

    So Much Thanks!

    Tau Elina Wang Bridal dari brosur vendor. Waktu hunting, bridal ini yg pertama kali saya kunjungi dan udah langsung jatuh hati! Shopping wedding gown di tempat lain kalah keren dan cantik modelnya di tempat ini. Belum lagi MUA bisa bantu make up di tempat hotel resepsi. Menjelang pandemi, banyak perubahan baik itu detail besar sampai ke yang simple, tapi tim Elina Wang dan Ci Monic selalu siap sedia dan fast response. Mereka fleksibel banget sama keputusan pengantin. Kami diurus mulai dari indoor and outdoor pre-wed photoshoot sampai hari H. Big thanks for the awesome staff of Elina Wang, our talented MUA and hair-do staff, documentation team for making out wedding so beautiful and perfect! Thank you for the professionalism and care for our needs. Wishing the best of luck for your business and future brides and grooms. You’ll be in good hands with Elina Wang Bridal ☺️
    Merry Merry
    29 October 2020 | Bride at Sano & Yosi Wedding

    Recommended Bridal di Gading Serpong

    Tau bridal ini dari vendor WO... dan ga nyesel deal di Elina Wang Bridal. Ci Monik dan timnya ramah banget, aku bolak-balik cobain gaun, ganti2 model, sampai final fitting dibantuin terus, dan disaranin model2 yang cocok di badanku. Model gaunnya juga cantik2, jadi bingung mau pakai yang mana. Selain wedding gown, disewain gaun lain juga, bisa buat foto prewed. Udah ada tim MUA-nya juga, jadi ga bingung cari2 make up lagi. Trial make up bisa sekalian sama foto prewed. Pas H-1 wedding, gaun dan aksesoris udah dianter ke hotel. Pas hari-H ada yang bantuin pakai gaun di hotel. Many thanks atas bantuannya di weddingku...
    Ratna Kwik
    24 October 2020 | Bride at Tedy & Ratna Wedding

    Super Recommend

    Tau Elina dari paket green dan suka banget sama pelayanannya. Ga dibatesin mau coba2 gaun. Staffnya baik2. Ketemu Ci Moniq yang ga ribet dan enaaaakkk banget diajak discuss plus curhat! Make upnya cakeeppp. Sampe dikirim orang khusus buat bantu pake baju buat hari H. Eneng love youuu
    Rosemary Nerissa Arviana
    28 April 2020 | Bride at Edgar & Nerissa Wedding

    Elegant & Classic

    Aku pilih Elina Wang dari paket green organizer. Pertama kali coba dress nya langsung suka sama model wedding dress nya, elegant dan classic, plus wedding dress yang aku pakai adalah gaun baru jadi aku orang pertama yang pakai model itu 😊. Wedding dress nya ringan, tidak seperti wedding dress pada umum nya yang dibawa jalan aja berat.

    Dress & Attire

    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What makes your services unique?
    Our gown are very gorgeous with Quality Product and reasonable price. We serve our brides with Heart and warm kindness ^_^
    What is your speciality? (max. 3)
    Accessories, Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 month before wedding day is the best But we can help brides even though in short time
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Dress rental,  Made to measure dress,  Ready made dress
    When was your business established?
    October 2017
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What service do you provide?
    Made to measure dress,  Ready made dress,  Dress Rental
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    What accessories do you provide?
    Jewelries,  Hair accessories,  Veil
    Does a client need to schedule an appointment?
    No Tidak (mohon jelaskan bila ada)
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    1 month before wedding day
    Bridal

    What services do you provide
    Once worn dress,  Accessories,  Bridesmaid dress,  Hair and make up,  Photography,  Wedding organizer, Dress rental,  Flowers and bouquet,  Wedding cake,  Wedding planning,  Custom made dress,  Ready made dress
    How far in advance should your client contact you?
    3 - 6 month before wedding day is the best But we can help brides even though in short time
    What kind of dress style do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Classic,  Glamour,  Cultural: Cultural: (please specify; separate with commas)
    When was your business established?
    10 Oct 2017
    What accessories do you provide?
    Veil,  Hair accessories,  Other
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment
    Does a client need to schedule an appointment?
    No The clients can visit our showroom everyday from 9am to 6pm. Please don't hestitate to contact Elina Wang Bridal on +628118745444
    What makes your services unique?
    Our gown are very gorgeous with Quality Product and reasonable price. Our Make Up artist for brides is handled by Profesional Make Up Artist. We serve our brides with Heart and warm kindness ^_^
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    Service(s)
    Address
    Jl Ki Hajar Dewantara , Ruko Crystal 2 no 1, Gading Serpong 15810
    Location(s)

    We understand that everyone have their own wedding dream. It is a pleasure for us to be part of making your dream come true. It is important that every bride feels comfortable in her chosen dress. That's the reason Elina Wang Bridal focus on providing high quality wedding dress with affordable price. Please don't hesitate to contact us. We are glad to serve you with love.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.