All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (56)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Delapantiga Pictures Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    21 January 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Perfect shoot

    Udah berkali kali kerja bareng sama Delapan Tiga Pictures dan selalu dengan hasil yang super memuaskan. Mulai dari hasil pengambilan gambar sampai dengan kerjasama tim. We love you so much Delapantiga Pictures
    21 December 2015 | Bride at natan and ruth Wedding

    amazing

    foto prewed bersama delapantiga hasil nya sangat-sangat memuaskan.. jadi kedepannya saya tidak salah memilih delapantiga sebagai dokumentasi untuk acara wedding ku yang akan datang sebentar lagi.... sukses terus untuk delapantiga.. Gbu
    21 December 2015 | Bride at Andrieska Sheila Sakti & Riza Adiyasa Manaf Wedding

    Andrieska Sheila Sakti & Riza Adiyasa Manaf

    Thank you for being part of my wedding. Delapantiga pictures captured every moment in my special day with a wonderful and beautiful angle. Now i will always smile and feel happy when i see the pictures of our important moment for the rest of my life . The best photographer i've ever worked with! ❤️
    30 September 2014

    great prewedding

    Guys, thank you ya buat semangat kerjasamanya, kesabaran ngadepin gw dheve yang rempong dengan perintilan dan ribet sama tema dan kostum kita, walau mood sempet drop gara gara tiba2 bermasalah sm izin tp tim kalian tetep semangat jd bkin kita happy lagi, seneng kerjasama sm kalian kooperatif bgt dan tanggap sm konsep yg kita buat, mw ribet beres2in properti kita ya heboh bgt : p, cape banget badan seharian tp gak berasa klo shoot sm kalian, dan pas liat hasilnya, puaaaaas bgt, hasil editnyapun keren, mw ngeluangin wkt buat kita pilih-pilih foto, btw klo butuh model buat shoot gt bisalah kita, hehe, thans alot delapantiga pictures, nice job,
    22 September 2014

    Sevices and Skill

    Skill dan hasil Memuaskan, pernah ikut dalam pemotretan dan video, professional terjamin, memuaskan dah...good job for delapantiga pictures :)

    Photography

    Do you work overseas?
    Yes
    Do you have a replacement photographer in case you become unavailable on the day of the event?
    Yes
    Do you charge based on package, hourly or full day?
    Based on package. Term and condition apply
    Are you available to shoot after hours? If yes, how much do you charge for extra hours?
    Conditionally
    How soon after the event are the proof ready for viewing?
    Softcopy : 2-4 weeks Hardcopy : 2-3 month
    When will the client get the final album?
    About 3-5 month. As soon as possible
    Do you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Negatives,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Journalism,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Underwater
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Artistic,  Conceptual,  Underwater
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Green Palace Apartment-Kalibata City. Tower Mawar Lantai GF, Unit BE. Jl Taman Makam Pahlawan No 1, Rt 1, Rw 4, Kec Pancoran, Kel Rawa Jati. Jakarta Selatan. 12750
    Location(s)

    Bismillah ... Di tahun 2019 ini Delapantiga Pictures beralih menjadi Spesialis Muslim Wedding Photography yang berdomisili di 2 kota besar di Indonesia yaitu Jakarta & Surabaya. Insyaa Allah kami akan memberikan hasil yang terbaik.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.