All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (12)
  • projects (182)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Decor Everywhere Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Monica Tjandra
    05 January 2022 | Bride at Ilyas & Monica Wedding

    Intimate wedding decoration

    Ga expect bakal sebagus itu, bener2 kaget pas liat hasilnya, padahal acara kecil tapi dibikin menarik banget. Thank youuu so much
    Adinda Etsa Putri
    02 March 2021 | Bride at Adinda & Amri Wedding

    INTIMATE WEDDING DECORATION

    Terima kasih yaah tim DE yang sudah membantu mewujudkan konsep dekor pernikahan kami. Dekornya sesuai dengan yg ku mau, bener2 pilihan bunganya dan warna nya ga meleset, sedetail itu! Jujur, awalnya takut ngasih warna sesuai konsep aku, karena di porto DE banyakan warna2 putih/hijau, jarang nemu warna paduan maroon orange yg aku request, jadi waktu itu bener2 pasrah dan percayain sama DE. Berhubung venue nya udah bagus, aku pengen dekor yang simple, karena suka aja yg minimalist, tp agak khawatir jg takut terlalu kosong, eeh, pas sampe venue amazed bgt, dekor simple tp wah bgt😍 tp sayang waktu itu ada miskom masalah handbouquet yg kelupaan yaa, but it's okay, tetap berkesan. Thank youu! Sukses terus yaa!
    Andita Rahma
    22 December 2020 | Bride at Andita&Satrio Wedding

    Perfect

    Terima kasih Decor Everywhere! Konsepnya simple tapi berkesan dan tim-nya sangat komunikatif sehingga mudah ketika sedang bekerja sama. Sukses selalu Decor Everywhere!
    Ryka Ariesta
    19 February 2020 | Bride at Ryka & Fikry Wedding

    Love Your Decoration!

    Suka banget sama dekornya, semua sesuai request. Bunganya juga bagus, freshhhh gaada yang palsu. Rusticnya itu bikin gamau moveon!🤎

    Vendor Reply

    04 May 2020
    😍😍😍

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design
    What is the style of your decorations?
    Tropical
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    1 hingga 1000 orang
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Tables
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3-6 bulan sebelumnya akan lebin bank, tapi jika memang harus, paling lambat dapat menghubungi kami sebulan sebelum harı H
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    10% setelah konfirmasi contra, 50% setelah layout oke, 40% setelah final design
    When was your business established?
    30 juni 2016
    Address
    Jln. Wibawamukti II Rt. 003 Rw. 05 No. 42 Kelurahan Jatisari Kecamatan Jatiasih 17426
    Location(s)

    Manfaatkan ruang sekitarmu dan jadikannya tempat indah yang tak terlupakan!

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.