All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (35)
  • projects (5)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Costela Planner Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    jakasaputra
    07 August 2022 | Groom at Jaka & Rosa Wedding

    Stressfree Wedding Planning

    Highly recommended banget Costela. Kami plan wedding saat masa Covid, jadi tanggal pernikahan kami selalu penuh dengan tidak kepastian. Tentu saja itu mengakibatkan additional stress buat planning. Tapi Team Costella sangat accommodating bahkan saat kami mengundurkan acara dari December ke bulan July. Semua communication ke vendor di take care sama teamnya. Chris, Claudia, and Inggrid are friendly and professional. Kalo mau wedding planning yang smooth and stress free, minta bantuan costella aja.
    mettayudi
    18 July 2022 | Groom at Andy & Karina Wedding

    very professional !

    Aku di recommend sama temen keluarga dan denger2 dari temen service nya bagus. dan bener dong, very professional! 🥺 kerjanya gercep banget, attention to detail, dan yang bikin aku terharu adlh selalu make us feel comfortable every step of the planning and on the D Day. Jujur we made the best decision working with Costela Planner, and I hope other couples can feel the extraordinary service from them 🥰 Maap ya Inggrid, Claudia sama Topher kita banyak tanya dan rempong bgt selama planning kitaaa 🤪🤪🤪 Tapi yang pling penting sukses terus Costela, thank you so so much for making our wedding a dream come true❤️❤️❤️
    stephanieangelica.gonadi
    06 July 2022 | Bride at Andrean & Stephanie Wedding

    Big Thanks to Costela Planner

    Thankyou buat semua team costela yg udh bantu kita!!\nDari persiapan sampai hari H semuanya lancar. Semua tim costela sangat responsive, detail & sabar.\nSaya & Andrean cukup puas dgn pelayanan yg diberikan.\nPokoknya worth the price bgt.\nSukses terus buat Costela Planner!
    arief kori
    07 March 2022 | Groom at Arief & Kori Wedding

    "Tiada kesan tanpa kehadiran kalian"

    "Tiada kesan tanpa kehadiran kalian" Mungkin terdengar receh dan klise, but it's true. That's what we see in Costela Planner. Tanpa Costela, mungkin persiapan pernikahan saya dan pasangan akan jauh lebih merepotkan. Perihal cari ini-itu, referensi ini-itu, mulai dari persiapan sampai dengan prosesi hari H. Sebagai salah satu Wedding Planner yang sedang berkembang, rasanya wajar jika ada satu dua kekurangan. Tapi Costela dapat mengatasi segala kekurangan tersebut melalui konsistensi dan profesionalismenya dengan memastikan kelancaran jalannya acara berlangsung dari awal hingga akhir. At the end, sukses terus Costela, kalian luar biasa. ^^ Terima kasih, Arief & Kori
    Aluhasiasle Luna
    05 January 2022 | Bride at CHRISTIAN & ANITA Wedding

    2 weeks wedd prep

    Hi costela! Thank you so much udah bantu prep wedd kita dengan persiapan yg kurang lebih hanya 2 mingguan.. karena Christian yg baru bisa pulang indonesia dengan planned yg ckup dadakan. Tp semua di bungkus, di bantu, dan di support sama Costella dengan ciamik! Thank youuu teamm .. makin kompak, makin seru ya. Tuhan berkati kalian semua...
    Vanni
    25 November 2021 | Bride at Nicholas dan Giovanni Wedding

    Terima kasih untuk costela planner yang dari awal mau bantuin dan mau kita repotin sampai ganti konsep berkali2 karena tiba-tiba ada ppkm lanjutan, service nya oke banget dan mereka sabar banget untuk ngehandle kita yang banyak maunya dan penuh ketidakjelasan. Thank you yaaa 🥰

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Free RSVP Website + Digital Wedding Invitation
    What sort of planning do you cover?
    Reception planning,  Rehearsal dinner planning,  Ceremony planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Attendee list preparation,  Venue selection
    What is your payment terms?
    - Any cancellation that happens prior to the event will not receive payment return (including wedding deposits) - Any changes / reschedule during pandemic condition is possible depending on Costela''s team availability - All payments must be done D-30 before the event - All wedding preparation starts D-90 and after first payment has been received
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment, PayPal
    When was your business established?
    Making dream weddings a reality since 2020.
    What is your primary expertise?
    Grand wedding,  International wedding , Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    No
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1000 orang
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    English
    Do you provide services in other cities or countries?
    Jika dibiayai akomodasi dan transport
    How far in advance should your client make a booking?
    Lebih baik H-3 bulan tapi kami dapat memberikan service juga untuk H-1 bulan pernikahan yang mendadak (tergantung availability of the crews)
    How many hours are included on the day of the wedding?
    Half Day - until 3 pm Full Day - until finish
    What makes your services unique?
    Karena kami memberikan yang terbaik dari hati, dapat dilihat di ulasan client2 kami melalui bridestory dan instagram @costela_planner
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Address
    Kelapa Gading, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We become wedding planner because we love seeing people happy ! We believe that every couple is different, so their wedding should be too. We officially created Costela in 2020. But our team has 6 years of experience in wedding industry, and throughout those years we've realized that wedding should reflect the identity of each couple. Every details of the wedding can make a difference. Yours will be too with us.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.