All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    Pernikahan Putri & Affan by Bonzai DecorationPernikahan Putri & Affan by Bonzai Decoration
    Pernikahan Putri & Affan by Bonzai DecorationPernikahan Putri & Affan by Bonzai Decoration
    +14
    Bonzai Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Blue Ice ambiance for Elegant Decor by Bonzai DecorationBlue Ice ambiance for Elegant Decor by Bonzai Decoration
    Blue Ice ambiance for Elegant Decor by Bonzai DecorationBlue Ice ambiance for Elegant Decor by Bonzai Decoration
    +13
    Wedding Batavia Marina by Bonzai DecorationWedding Batavia Marina by Bonzai Decoration
    Wedding Batavia Marina by Bonzai DecorationWedding Batavia Marina by Bonzai Decoration
    +4
    Bonzai Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of William & Shieren by Bonzai DecorationWedding of William & Shieren by Bonzai Decoration
    Wedding of William & Shieren by Bonzai DecorationWedding of William & Shieren by Bonzai Decoration
    +9
    Bonzai Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    The Wedding of Andri & Mega  by Bonzai DecorationThe Wedding of Andri & Mega  by Bonzai Decoration
    The Wedding of Andri & Mega  by Bonzai DecorationThe Wedding of Andri & Mega  by Bonzai Decoration
    +24
    Bonzai Decoration & 4 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Wedding of Christopher & Fiona by Bonzai DecorationWedding of Christopher & Fiona by Bonzai Decoration
    Wedding of Christopher & Fiona by Bonzai DecorationWedding of Christopher & Fiona by Bonzai Decoration
    +12
    Bonzai Decoration & 6 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Petra & Firrina Wedding by Bonzai DecorationPetra & Firrina Wedding by Bonzai Decoration
    Petra & Firrina Wedding by Bonzai DecorationPetra & Firrina Wedding by Bonzai Decoration
    +23
    Bonzai Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Bonzai Decoration Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kezia Nicole Cloudia
    05 February 2020 | Bride at Kezia & Denny Wedding

    Thank you bonzai.

    Aku lumayan puas dengan decor dr Bonzai. Hanya ada beberapa kekurangan pas di hari H. Pada persiapan kita udh info meja penerima tamu hanya 3, tapi ternyata pas hari H ada 4, sementara penerima tamunya cm 3. Selain itu di oersiapan bonzai sdh menyanggupi lampion di aisle dan di taman, tapi di hari H gak ada. Untuk aisle gate dan tenda VIP dr tim bonzai menambah pagar dimana kita gak minta ada pagar kayu, Untuk frame foto diminta menyiapkan 25 ternyata cuma ada 10. Tapi overall decornya memang bagus bangettt. Thank you bonzai.
    Novel Dwinovelin
    10 October 2019 | Bride at Dave & Novel Wedding

    thank you team bonzai

    thank you team bonzai sudah buat cantik acara kami dengan dekor yang cantik. terimakasih juga buat team yang mau bekerja sama dengan vendor2 yang lain mewujudkan acara kami. karena kadang ada beberapa vendor yang agak susah bekerja sama di case2 pernikahan yang lain. saya sangat bersyukur, untuk vendor2 yang sudah membantu dan bekerja sama dengan baik. Apalagi saya dan suami merantau di jakarta. saat mempersiapkan pernikahan tidak dibantu siapapun, and our vendor tau apa yang harus mereka lakukan. Semua terarrange sesuai dengan waktunya, dekornya apaalagiii, tidak mengecewakaannnn. Thank you pak Mora n team yang udah bantu kami ❤

    Vendor Reply

    15 December 2019
    Terima kasih banyak ka Dave dan ka Novel
    Angelina Stefani
    03 October 2019 | Bride at Johan & Angel Wedding

    Exceeded our expectation

    We used this vendor during our wedding back in September and absolutely loved their work!!! They delivered way more than we expected. Dari awal planning, mereka udh berusaha buat ikutin maunya kita, bikin draft sampe diulang ulang, dan hasil nya bener2 bagus. The details, lighting, and decoration semua nya matched perfectly! It really was a pleasure having you as part of our big day! Thank you Bonzai and the team ☺️

    Vendor Reply

    03 October 2019
    Terima kasih banyak ci Angel cantik
    Maria Anastsya Irvin Chang
    01 October 2019 | Bride at Darwin & Maria Wedding

    Decorationnya super bagus

    Bener2 ga nyesel pilih Bonzai Decoration sebagai vendor acara pernikahan kami. Dengan hrga yg sangat murah kami diberikan banyak bonus dan dekorasi super cantik. Semua tamu pada muji untuk hasil dekorasi bonzai decoration. Team nya bonzai juga helpfull, ramah dan baik2. Thankyou once again Bonzai decoration for making my wedding dream came true

    Vendor Reply

    03 October 2019
    Terima kasih banyak ka Maria
    Garry Sandric
    21 May 2019 | Groom at Gerry & Novita Wedding

    Decoration

    Kita Berdua sudah mempercayakan Decor Wedding Reception kepada Bonzai & Mas Mora di Bulan Mei 2019 ini, dan alhasil 2 Thumbs UP buat kalian. Semua tamu undangan pun, pada ngomong ke kami berdua, Decor nya AMAZING !!! Great Job for u all guys & Thx u (jgn lupa upload foto decornya yah)

    Vendor Reply

    03 October 2019
    Terima kasih banyak ka Garry & ka Novita ..
    natasha surya
    23 April 2019 | Bride at Agustinus & Natasha Wedding

    affordable & great services

    if you're looking for an affordable decoration, you should find bonzai and pak Mora. pak mora bisa kasih tambahan2 bonus dan sangat kooperatif. Bisa menyesuaikan request. overall im impressed and satisfied :)

    Vendor Reply

    24 April 2019
    Terima kasih Natasha & Agustinus .. Tuhan berkati keluarga baru kalian

    Decoration & Lighting

    What is the style of your decorations?
    Tropical, Classic,  Vintage,  Country,  Eclectic,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Other
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes The hole package
    Do you offer consultations?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Do you provide sample arrangements?
    No No (please give details if any)
    What makes your services unique?
    We serve totaly
    Do you provide sample arrangements?
    No
    What is your payment terms?
    2 steps or 4 steps
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes Jakarta and others city
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Not yet
    Minimum and maximum number of guests
    150-5000
    When was your business established?
    2015
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers,  Tables,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor,  Other Other (please specify; separate with commas), Chairs
    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Furniture rental,  Other Other (please specify; separate with commas), Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning
    How far in advance should your client contact you?
    1 mount - 1 year
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Address
    Jl. Rajawali Selatan 2. No. 1 Jakarta Pusat 10720
    Location(s)

    Base on Jakarta, we will support your Wedding Dream

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.