All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Up to IDR 1mio Cashback
  • More Payment Options
Learn More
  • projects (168)
  • reviews (34)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ASPICTURA Review(s)

    34 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    06 December 2018 | Bride at Tommy & Anastasia Wedding

    SUPER RECOMMENDED VENDOR!

    Kita ketemu dengan Aspictura Team di Bridestory event dengan Kevin dan Ko Aldo. \nDari awal udah friendly banget, super duper helpfull dan berasa sudah cocok lah langsung. Jadi kita gak ragu untuk ambil full paket Prewed dan Wedding Day dengan Aspictura.\n\nKita berdua tipe pasangan yang gak mau ribet dan gak mau susah, terus gak pinter gaya depan kamera. Ko Aldo & Team sabar banget untuk arahin gaya dan bisa banget ngebantu untuk feel fotonya dapat dan hasilnya oke banget walaupun waktu foto gak lama.\n\nDari Prewed berasa sudah nyaman banget dan pas hari H juga lancar semua. Team-nya oke banget buat cairin suasana biar gak tegang dan bisa capture moment2nya pas \uD83D\uDC4C\uD83C\uDFFB.\n\nDari awal deal sampai sekarang Aspictura gak mengecewakan sama sekali dan totalitas banget sampai akhir.\nHasil foto-fotonya semua ontime dan sesuai banget dengan keinginan kita.\n\nThank you so much Team for helping us on our wedding day.\nSuper recomended vendor!\nGood luck and sukses selalu Aspictura :)
    06 December 2018 | Bride at Santy & Caleb Wedding

    Very creative & captured the emotions perfectly!

    I fell in love with Aspictura when I met them in Bride Story Market. I was impressed with their unique & creative concepts. I was impressed with the results, they captured the emotional moments perfectly. I received praises from my American in-laws and even overseas guests. Book them before their price raise! I believe Aspictura will be the high-end photographer in the near future
    22 November 2018 | Bride at Andrew Trisno & Caroline Wedding

    TOTALITAS PHOTOGRAPHER!

    Awal tahu Aspictura dari temen dan sodara. Pas waktu ada pameran juga langsung ke booth nanya-nanya lebih detail, dari sana udah gak tertarik sama yang lain lagi. Dan waktu menjelang prewed juga semua nya dikonsultasiin detail dari hairstyling, venue, bouquet sampe rute jalan ke tempat photoshoot dan tempat tinggal. Tiba pada waktu eksekusi kita emank agak kaku untuk pose tapi diarahin kalian main-main aja, obrolin apa aja which is hasilnya lebih keliatan natural daripada dibuat-buat, juga bela-belain kecipratan air terjun demi turutin permintaan groom yang mau ada keliatan rainbow yang cuman seiprit. Di Hari H wedding day juga WOW sama hasilnya yang kita gak kepikiran ini foto kapan diambilnya. Pokoknya TOTALITAS deh tim Aspictura! Sampe pada amazed sama hasilnya dari foto prewed - Hari H kita. Thank You Ko Aldo, Ci Agnes & Team for being part of #dudulilinwedding journey! \uD83D\uDE0A

    Vendor Reply

    06 December 2018
    Thankyou Andrew & Caroline for trusting us for your big day, kalian dari awal udah percaya sama kita yang membuat kita lebih nyaman untuk mengexplore kalian sebelum dan selama foto prewedding dan wedding day sehingga fotonya tetap se natural mungkin..
    24 September 2018 | Bride at Wimala & Shaleen Wedding

    It's the right choice choosing Aspictura

    Pertama kali tau Aspictura dari pameran wedding di Shangri-La. waktu itu ketemu sama Agnes dijelasin dengan detail dan langsung suka sama portfolio mereka. Tapi kita gak langsung deal, mau coba compare dulu dengan vendor lain. Pulang ke rumah masih kepikiran dan email lagi minta detail paketnya. Lalu ketemu lagi dengan Aldo di pameran bridestory Ice BSD & gak pikir panjang lagi langsung deal. Prewed outdoor kita ditawarin ke Sumba dengan 2 fotografer Aldo & Beneivan karena baru pertama kali kesana. Kita dibantu juga di styling sama Agnes buat baju2nya & dibuatin itinerary jadi gak bingung. Bener2 gak nyesel foto di Sumba. View nya bagus banget. Mereka bener2 bisa bangun mood & hasil fotonya luar biasa \ud83d\udc4f\ud83c\udffb Crew pas Wedding Day juga keren banget, apalagi pas orang2 bilang SDE Video nya super bagus. Kita malah belum liat dan dapetnya H+2. Dikasih beberapa SDE Photo juga dan semua nya wow beyond expectation. Sampai keluarga besar pada bilang "kalian gak salah pilih fotografer, hasilnya keren banget" Thank you so much Ko Aldo, Beneivan & Ci Agnes. Sukses selalu buat Aspictura \u2764\ufe0f
    14 September 2018 | Client at Celvin & Jessica Wedding

    Keren

    Aspictura keren bgt.. semua cepat dan vendor foto paling ok menurut saya. Semua jg puas dgn hasilnya.. profesional abis.... Trims Aspictura. Mancing mania, mantapppp \u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f
    15 August 2018 | Bride at Ilvan & Gladys Wedding

    The best photografer in town

    halo team aspictura , kita ilvan dan gladys. We want to say THANK YOU ! Untuk semua crew aspictura ( photogragher , videographer , stylist and make up artist ) kita sangat puas sekali dengan hasil photo prewedding kita di Bromo. Gak sabar dengan bantuan kalian di hari H kita! See you guys on our wedding day.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Classic,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Classic,  Destinations
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes, we have. We will inform our clients if we need to reschedule it
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Aspictura team will direct the client, keep their good mood all day, and capture all the fun moment naturally. We make sure the client would be satisfied with the results, and keep our good services.
    What rate do you usually charge at?
    depending on the package picked by the brides
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months before the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20% after confirmation of contract - 50% before the event - 30% after the event
    When was your business established?
    Our business started on 2014, but the photographer himself was started his photography since 2006
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    1 month
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3 - 4 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2017 - Featured on Magazines
    Service(s)
    Address
    Jl. Kelapa Cengkir TImur 1 Blok EB1 No. 12, RT 16/RW 009, Kelapa Gading Timur, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We believe a great picture are not just a high-end gear, a beautiful scenery, and good technical. It should have a soul and chemistry which ASPICTURA would brought up to the photos. We make sure our clients would be satisfied with the results. We guarantee the quality standard we give to our clients and we keep our good services. We expected to be your best friend to capture every precious moment of your life.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.