All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • Free Cancellation Protection
  • Up to IDR 1mio Cashback
Learn More
  • projects (156)
  • reviews (31)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ASPICTURA Review(s)

    31 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 September 2018 | Bride at Wimala & Shaleen Wedding

    It's the right choice choosing Aspictura

    Pertama kali tau Aspictura dari pameran wedding di Shangri-La. waktu itu ketemu sama Agnes dijelasin dengan detail dan langsung suka sama portfolio mereka. Tapi kita gak langsung deal, mau coba compare dulu dengan vendor lain. Pulang ke rumah masih kepikiran dan email lagi minta detail paketnya. Lalu ketemu lagi dengan Aldo di pameran bridestory Ice BSD & gak pikir panjang lagi langsung deal. Prewed outdoor kita ditawarin ke Sumba dengan 2 fotografer Aldo & Beneivan karena baru pertama kali kesana. Kita dibantu juga di styling sama Agnes buat baju2nya & dibuatin itinerary jadi gak bingung. Bener2 gak nyesel foto di Sumba. View nya bagus banget. Mereka bener2 bisa bangun mood & hasil fotonya luar biasa \ud83d\udc4f\ud83c\udffb Crew pas Wedding Day juga keren banget, apalagi pas orang2 bilang SDE Video nya super bagus. Kita malah belum liat dan dapetnya H+2. Dikasih beberapa SDE Photo juga dan semua nya wow beyond expectation. Sampai keluarga besar pada bilang "kalian gak salah pilih fotografer, hasilnya keren banget" Thank you so much Ko Aldo, Beneivan & Ci Agnes. Sukses selalu buat Aspictura \u2764\ufe0f
    14 September 2018 | Client at Celvin & Jessica Wedding

    Keren

    Aspictura keren bgt.. semua cepat dan vendor foto paling ok menurut saya. Semua jg puas dgn hasilnya.. profesional abis.... Trims Aspictura. Mancing mania, mantapppp \u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f\u2b50\ufe0f
    15 August 2018 | Bride at Ilvan & Gladys Wedding

    The best photografer in town

    halo team aspictura , kita ilvan dan gladys. We want to say THANK YOU ! Untuk semua crew aspictura ( photogragher , videographer , stylist and make up artist ) kita sangat puas sekali dengan hasil photo prewedding kita di Bromo. Gak sabar dengan bantuan kalian di hari H kita! See you guys on our wedding day.
    07 June 2018 | Bride at Sandy & Liena Wedding

    Wedding Sandy & Liena

    halo , team Aspictura Aku dan Sandy mau ucapin super thank you buat team Aspctura terutama untu ko Aldo , yang udah ngebantu aku dan sandy buat foto Prewedding kita di jepang dan foto dan video pernikahan kita pada tgl 6 mei 2018, super puas sama hasil foto-foto nya, sekali lagi aku mau ucap in BIG Thanks ko aldo dan Team Aspictura dan memperlancar acara Sandy & Liena ^^
    06 May 2018 | Bride at Adi & Fira Wedding

    Lovely works by aspictura

    Hai team aspictura, thanks utk supportnya yg luar biasa mulai dari prewedd sampai hari H. Really a great works! Dibantu mulai dari konsultasi kostum prewedd sampai gaya wkt foto. Jadi bride & groom gak bingung. Hasil SDEnya juga bagusss bgttt.. padahal waktu editnya terbatas banget krn pemberkatan kita dapetnya yang siang & pas ada event rakyat di deket venue yang bikin macet total. happy & puas dibantu team aspictura yg super kreatif & sabar. Sukses terus utk aspictura
    13 February 2018 | Bride at Dennis & Elda Wedding

    Unforgettable moments with Aspictura

    Waktu pertama kali tau aspictura dari temanku karena lihat foto2 prewedding kakaknya di Taiwan. Dari foto2 itu aku langsung suka dengan theme dan tone foto2nya. Langsung kontek ko Aldo utk meeting & tentuin venue untuk prewed, dan yep pengalaman yg ga terlupakan difoto oleh fotografer yang baik banget & pas liat hasilnya bener2 puas bangetttt & yang paling gak terlupakan juga saat Wedding Day, ko Aldo & team photo & videographernya bener2 kompak, seru & baik2 banget dan yang pasti hasil2 SDE & highlights photos sangat memuaskan \u2764\ufe0f\u2764\ufe0f\u2764\ufe0f 100% recommended \ud83d\udc4c\ud83c\udffb Big thanks to Ko Aldo, Ko Putra & Bene \ud83d\udc4b\ud83c\udffb

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Classic,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Classic,  Destinations
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes, we have. We will inform our clients if we need to reschedule it
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Aspictura team will direct the client, keep their good mood all day, and capture all the fun moment naturally. We make sure the client would be satisfied with the results, and keep our good services.
    What rate do you usually charge at?
    depending on the package picked by the brides
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months before the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20% after confirmation of contract - 50% before the event - 30% after the event
    When was your business established?
    Our business started on 2014, but the photographer himself was started his photography since 2006
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    1 month
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3 - 4 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2017 - Featured on Magazines
    Service(s)
    Address
    Jl. Kelapa Cengkir TImur 1 Blok EB1 No. 12, RT 16/RW 009, Kelapa Gading Timur, Jakarta Utara 14240
    Location(s)

    We believe a great picture are not just a high-end gear, a beautiful scenery, and good technical. It should have a soul and chemistry which ASPICTURA would brought up to the photos. We make sure our clients would be satisfied with the results. We guarantee the quality standard we give to our clients and we keep our good services. We expected to be your best friend to capture every precious moment of your life.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.