All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (214)
  • reviews (39)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    ASPICTURA Review(s)

    39 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    11 December 2019 | Groom at Fricio Rini Wedding

    The Cikui's Gank

    Super duper recommended vendor.. dari deal pertama kali lalu ke prewedding sampai ke hari H, sangat di treat dengan baik oleh ko Aldo, Ci Agnes and team Dari membuat suasana foto prewed jadi berwarna dengan game2 seru, obrolan2 ciamik yang membuat foto prewed menjadi menyenangkan dan memorable banget Lalu pas hari H wedding hasil foto2 luar biasa bagus yang membuat saya dan keluarga menjadi takjub dengan touch dari Aspictura.. Buat Ko Aldo, Ci Agnes, Aspictura Team and Cikui's Gank Thank you for making a one-time event in my life become very memorable
    26 November 2019 | Bride at David&Gita Wedding

    Best Masterminds behind Camera

    One word. FUNtastic! Terima kasih buat team Aspictura yang sudah selalu mengabadikan moment-moment bahagia kami dari acara lamaran-prewedding-pernikahan. Seluruh tim mau diajak kerja sama mau sharing ide bareng2 dan mau mewujudkan ide foto kami juga yg suka banyak maunya hehehe. Tapi, memang timnya menyenangkan banget sihh ngerasain ketulusannya mereka dalam setiap sesi foto dan video dan udah kayak sodara banget saking seringnya ketemu (gak sering sih tp ya bisa dibilang msh suka keep in touch jd kerasa sering). Terakhir, hasil foto videonya selalu membuat kita amazed banget❤️ pokoknya puas banget sama hasil-hasilnya, ga pernah mengecewakan, dan selalu pengen buat liat hasilnya terus-terusan. Once again, thank you Aspictura! for all of you, this vendor is highly recommended for you guyss!!
    13 November 2019 | Bride at Andre & Venny Wedding

    Best photography team!

    ga ada yg bisa diucapin ke aspictura selain big thanks!! big thanks utk semuanya dari prewedding hingga wedding day. semuanya sangat memuaskan. team sangat baik, humble, komunikatif, dan kreatif! benar2 hasilnya memuaskan dan beyong our expectation. utk kita yg kaku depan kamera, mereka bisa capture setiap chemistry yg ada jg sangat bagus dan bener2 ga kita bayangin hasilnya bisa sebagus itu. thanks banget aspictura!

    Vendor Reply

    13 November 2019
    Thankyou Andre & Venny udah percaya sama Aspictura \ud83d\ude4f\ud83c\udffc
    08 October 2019 | Bride at Harris Aison Wedding

    Kepuasan telah memilih photographer yang tepat

    Hi Dear Team Aspictura, Sebelumnya saya mau say Thank you dulu finally Album n Canvasnya uda datang n I very like it!! Gak nyangka datangnya itu lebih bagus dari yg d bayangin.. And the crew so hamble n friendly, semua keluarga ku juga puas sama hasil kerjanya crew Aspictura. Semoga lain kesempatan bisa mengabadikan great moment bersama aspictura.. Thank you to ur team for make our best moment so beautiful
    12 March 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Professional Photographers with beautiful result!

    Working with Aspictura team was amazing experience. They are professional and still amazed with the photos and video. Very recommended vendors. Koh Aldo and Koh Bene, thank you for supporting Novotel Bogor and ibis Styles Bogor. Success to all of us! Cheers
    06 December 2018 | Bride at Tommy & Anastasia Wedding

    SUPER RECOMMENDED VENDOR!

    Kita ketemu dengan Aspictura Team di Bridestory event dengan Kevin dan Ko Aldo. \nDari awal udah friendly banget, super duper helpfull dan berasa sudah cocok lah langsung. Jadi kita gak ragu untuk ambil full paket Prewed dan Wedding Day dengan Aspictura.\n\nKita berdua tipe pasangan yang gak mau ribet dan gak mau susah, terus gak pinter gaya depan kamera. Ko Aldo & Team sabar banget untuk arahin gaya dan bisa banget ngebantu untuk feel fotonya dapat dan hasilnya oke banget walaupun waktu foto gak lama.\n\nDari Prewed berasa sudah nyaman banget dan pas hari H juga lancar semua. Team-nya oke banget buat cairin suasana biar gak tegang dan bisa capture moment2nya pas 👌🏻.\n\nDari awal deal sampai sekarang Aspictura gak mengecewakan sama sekali dan totalitas banget sampai akhir.\nHasil foto-fotonya semua ontime dan sesuai banget dengan keinginan kita.\n\nThank you so much Team for helping us on our wedding day.\nSuper recomended vendor!\nGood luck and sukses selalu Aspictura :)

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Hi-Res image,  Prints,  Custom album design,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Portraiture,  Candid,  Artistic,  Natural,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Classic,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Classic,  Destinations
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes, we have. We will inform our clients if we need to reschedule it
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Aspictura team will direct the client, keep their good mood all day, and capture all the fun moment naturally. We make sure the client would be satisfied with the results, and keep our good services.
    What rate do you usually charge at?
    depending on the package picked by the brides
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months before the wedding
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    20% after confirmation of contract - 50% before the event - 30% after the event
    When was your business established?
    Our business started on 2014, but the photographer himself was started his photography since 2006
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Yes (please give details if any)
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    1 month
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3 - 4 months
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2017 - Featured on Magazines
    Service(s)
    Address
    Jl. Kelapa Cengkir TImur 1 Blok EB1 No. 12, RT 16/RW 009, Kelapa Gading Timur, Jakarta Utara 14240
    Location(s)
    Jakarta​.​Surabaya​.​Singapore​.​Bali

    We believe a great picture are not just a high-end gear, a beautiful scenery, and good technical. It should have a soul and chemistry which ASPICTURA would brought up to the photos. We make sure our clients would be satisfied with the results. We guarantee the quality standard we give to our clients and we keep our good services. We expected to be your best friend to capture every precious moment of your life.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.