All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (1)
  • projects (4)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Ararya Weddings Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Monica Sutanto
    02 July 2022 | Bride at Monica & Pieter Wedding

    Best service with Ararya Weddings!

    I'm grateful to have Ararya Wedding as my wedding organizer! Dengan persiapan yang terbilang cepat - hanya 2 bulan, Alhamdulillah kami bisa melaksanakan pernikahan kami dengan baik dan lancar. Quite shocked though because they are well prepared at the day of the wedding! Sekali lagi terima kasih untuk kalian, karena udah nyiapin acara yang sangat memorable untuk kami berdua. Sukses terus ya Ararya Wedding! From Monica & Pieter
    Ryan Alief Putra
    13 June 2022 | Groom at Safira&Ryan Wedding

    Best Experience with Ararya Weddings

    Ararya Wedding sangat professional dan detail dalam meng-organized acara pernikahan kami dan kami sangat mengapresiasi karena Ararya Weddings selalu cepat tanggap dalam merespon semua kebutuhan acara pernikahan. Keunggulan Ararya Wedding menurut kami mereka memiliki tim yang sangat solid, baik, ramah dan suportif baik sebelum maupun selama acara pernikahan kami. Sukses selalu untuk Ararya Weddings!
    andianadita216
    12 June 2022 | Bride at Dita & Satya Wedding

    Dita & Satya Wedding

    Best wedding organizer! Always listening our request, expectation and giving advise for us. On the Day, Ararya Team really give us best support and services! Our wedding day going really well!
    nurainifadila
    23 May 2022 | Bride at Dila & Braja Wedding

    Ararya Weddings is my dream team!

    Bersyukur sekali memilih Araraya Weddings sebagai WO untuk hari pernikahanku… Merasa sangat terbantu sejak dari perencanaan pernikahan sampai ke hari H. Dari mulai pemilihan vendor, membuat rundown acara, sampai mengarahkan seluruh rangkain acara di hari pernikahan, semua dieksekusi dengan sangat baik oleh Ararya. Pokoknya no drama dan gak bikin aku jadi Bridezilla deh! Hehehe Great job Ararya!

    Wedding Planning

    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning,  Ceremony planning, Wedding styling and concept,  Budget preparation
    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning
    Does a client need to schedule an appointment?
    Klien dapat membuat janji temu terlebih dahulu
    What is your primary expertise?
    Grand wedding, International wedding , Adat Sunda, Adat Jawa, Adat Palembang, Adat Padang, Akad Nikah, Pemberkatan, Intimate wedding
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    5 orang hingga 5000 orang
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Kami dapat menangani Klien yang berbahasa Inggris
    What payment systems are available for your business?
    Cheques, Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% setelah konfirmasi kontrak, 70% maksimum H-1 minggu acara
    When was your business established?
    Bisnis kami didirikan sejak 2017 dan telah menangani berbagai jenis dan konsep pernikahan dari pernikahan adat hingga internasional.
    Address
    Ruko Cibubur Indah Blok A, Jakarta Timur 13720
    Location(s)

    Making your wedding dreams come true.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.