All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (62)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Visuel Project Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Jessica Angela
    11 May 2020 | Bride at Daniel & Jessica Wedding

    THE BEST !

    Pokoknya utk urusan foto2 visuel juaranya 👍 sy memakai jasa visuel utk foto prewedding dan foto wedding, semua fotonya bagus2, tamu2 undangan pun mengatakan hal yang sama 😁😁 saat pemotretan jg menyenangkan sekali, kru visuel sangat membantu dalam mengarahkan gaya, walaupun kita br kenal tp langsung bisa akrab sehingga seperti foto2 dengan teman sendiri 😊😊 kalau saya ada event lg, pasti sy akan menghubungi visuel project 👍 sukses terus yaaa
    nadia maharani
    31 March 2020 | Bride at Nadia & Mahendra Wedding

    Love at first sight and never been disapointed

    Pertama kali tau Visuel Project ini sekitar pertengahan tahun 2018, waktu itu lagi bantu sahabatku untuk cari-cari vendor pernikahannya. Pertama lihat feed IG mereka "Wah harus banget nih jadi vendor nikahanky nanti." (walapun waktu itu belum tau kapan ya nikahnya, LOL). Karena sesuka itu sama semua hasil karyanya. Selalu dibuat amazed dengan setiap update terbaru di IG nya. Sampai tiba pada waktunya aku kontak Visuel Project pada awal tahun 2019 untuk menjadi vendor pernikahanku di tanggal 23 Februari 2020. Tentunya aku ambil paket lengkap, mulai dari lamaran, prewed, pengajian & siraman (pengantin perempuan), akad dan resepsi. Tim Visuel Project helpfull banget, dari bantuin bikin konsep, arahin gaya kami yang always kaku, timnya pun asik-asik dan ramah banget. Untuk hasilnya jangan ditanya lagi. KEREN BANGET. Pokoknya gak pernah kecewa dengan hasil karyanya. Keren banget nget nget, gak cuma kami dari pengantinnya yang suka banget tapi keluarga dan kerabat yang melihat foto atau videonya juga suka banget. Visuel Project recommended banget pokoknya! xoxo
    steffie marsha
    10 March 2020 | Bride at Steffie & Putra Wedding

    Big Thanks to you

    Jatuh hati banget pertama kali pas ga sengaja liat di youtube video prewed mereka di NZ dan Sumba. Ga lama langsung janjian ketemu di jakarta, langsung klik sama mereka dan aku langsung ambil paket full dr engagement, prewedding, sampai wedding day. You guys captured our unforgettable moments perfectly! mulai dr orang2 yg asik,sampai hasil foto yg keren2. I'd recommend you to the others. Cause one thing that left from "our moment" is just photo and video, thank you Visuel Project for captured those moment perfectly! 😍
    Voyage Entertainment
    25 January 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    SELALU KEREN DAN MEMPESONA

    Event bareng dibogor, sekali liat hasil” video & photo”nya luar biasaaaaa.. teamnya ramah dan asik.. Suka ! Sukses terus akang-akang dibandung. Sampai bertemu kembali

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Prints,  Digital files,  Proof CD of all images
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    When was your business established?
    In October 2017
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot,  Themed shoot
    How long does it take for the client to receive the final product?
    1 Month after the wedding day
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Iya biasanya klien yang menyediakan makanan untuk para photograper, videographer dan crew.
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes You will get 1 Flash Drive for all the raw files and edited files
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment , 40% 1 week before pre wedding , 30% 1 week before wedding day
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Destinations,  Other - Outdoor,  Candid
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    You will get 20 edited photos 3 days after wedding, and the rest of the edited.
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Kami akan mengarahkan mereka senatural mungkin, sesuai dengan cerita masing-masing pasangan.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Transportation and accommodation not included
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Journalism,  Portraiture,  Other - Outdoor and Nature
    What rate do you usually charge at?
    We charge per day
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    How far in advance should your client contact you?
    2-6 Month before wedding or pre wedding
    Service(s)
    Address
    Bandung - Indonesia 40133
    Location(s)

    We all do know that people have their own story. Having moments to make a story and eventually become a memory. We are here to capture every moment you have with a sense of art to preserve your memories wonderfully. We make a videos and photos with a narrative approach. Storytelling is something we all do naturally. We have emotions, happiness, sadness, excitement, blessing, etc. We combine a story with nature; the landscape and other features of the earth so it will become a story.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.