All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (27)
  • reviews (41)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Visuel Project Review(s)

    41 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Ananda Carissa
    20 January 2023 | Bride at Sisi & Bimo Wedding

    Vendor Foto Terbaik

    Sangat puas dengan hasil & pelayanan dari tim Visuel! Aku book paket lengkap dari mulai engagement, prewedd, acara adat, sampai hari H. Semua timnya profesional dan udah paham banget harus ngapain dan bagaimana cara handle client, terutama yang gak biasa di foto seperti aku dan bimo. Komunikasinya mudah, tim selalu datang tepat waktu, hasil fotonya pun bagus banget, raw dan bener-bener menyampaikan rasa through pictures. Semoga ada kesempatan lagi lain waktu untuk bekerjasama dengan Visuel!
    Adella
    23 December 2022 | Client at Adella & Bima Wedding

    Couple Session (Pre-wed)

    Hasil couple session (pre-wed) untuk foto dan cinematic video sangat memuaskan 🥰 fotografer dan videografer sangat profesional dalam mengarahkan gaya sehingga hasilnya tidak kaku dan terlihat sangat elegan
    Giovanni Yunica
    14 December 2022 | Bride at Erwin & Giovanni Wedding

    Very Satisfied!

    Super satisfied sama hasil dr visuel project!😍😍 Fotografer & videografer sgt humble dan fun jd ga bikin client awkward di depan kamera. So recommended!
    dinafifah0501
    14 December 2022 | Bride at Dina & Zaki Wedding

    BEST TEAM EVER

    We got our big day beautifully captured by Visuel Project!!! Extremely thankful bisa bertemu dengan crew visuel yang professional dan seru2! Team behind the scenes pun juga sangat cooperative dan bener bener memenuhi permintaan kami. Just got the album today and it was stunningly packaged. Semua hasil foto dan videonya gak ada yg mengecewakan and we are so very satisfied!! Thank you so so so much 🥹🫶🏼 bener bener menggambarkan “a moment, however small, defines an expression” ❤️✨
    Safyra Nurshafiyana
    29 November 2022 | Client at Vito & Safyra Wedding

    the big day❤️

    Gak nyesel pilih Visuel lagi untuk hari penting kami. Setelah engagement day, aku dan vito memutuskan untuk tetep piloh Visuel jadi a part of our big day. Tetep suka sama tone, angle, dan team nya yg super friendly!! shout out to kak dinda, mas jun, dan team lainnyaaa🫶🏼
    Permata Karina Sembiring
    15 November 2022 | Bride at Karina & Max Wedding

    Wedding day!

    Suka banget sama hasil foto Visuel, tone dan angelnya sesuai ekspektasi. Teamnya juga ramah dan bisa bantu ngarahin gaya. We really love our photos and videos, thanks for capturing our special moments Visuel!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Prints,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Journalism,  Portraiture, Outdoor and Nature
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Journalism,  Destinations, Outdoor,  Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot,  Themed shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Transportation and accommodation not included
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    You will get 1 Flash Drive for all the raw files and edited files
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    We charge per day
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    You will get 20 edited photos 3 days after wedding, and the rest of the edited.
    How long does it take for the client to receive the final product?
    1 Month after the wedding day
    How far in advance should your client contact you?
    2-6 Month before wedding or pre wedding
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment , 40% 1 week before pre wedding , 30% 1 week before wedding day
    When was your business established?
    In October 2017
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Kami akan mengarahkan mereka senatural mungkin, sesuai dengan cerita masing-masing pasangan.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Iya biasanya klien yang menyediakan makanan untuk para photograper, videographer dan crew.
    Service(s)
    Address
    Bandung - Indonesia 40133
    Location(s)

    We all do know that people have their own story. Having moments to make a story and eventually become a memory. We are here to capture every moment you have with a sense of art to preserve your memories wonderfully. We make a videos and photos with a narrative approach. Storytelling is something we all do naturally. We have emotions, happiness, sadness, excitement, blessing, etc. We combine a story with nature; the landscape and other features of the earth so it will become a story.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.