All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (211)
  • reviews (107)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Elior Design Review(s)

    107 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Master Snack
    20 October 2021 | Bride at Ivan & christine Wedding

    Elior Terbaiq

    Pertama kali liat elior di nikahan saudara dan langsung suka sama dekor nya Dekor ny berbeda dari yg lain ny unik,cantik dan elegant Seperti memiliki khas tersendiri Puas sekali dengan Elior Menjadikan acara pernikahan kita luar biasa berkesan Untuk pasangan yg cari vendor dekor Elior sangat di rekomendasi kan untuk kalian 👍
    yully setiawan
    14 October 2021 | Bride at Harvey & Yully Wedding

    Decor ter the best

    Hay hay, thanks bgd ya ci buat decor nya sumpah bgs bgd di luar ekspetasi euy bnr kata para vendor n wo ku semua kalo pake vendor elior mah ga usa khawatir pasti hasilnya bgs.. Ternyata bener ihh mw pun kmren gegara pandemi harus bnyak yg d take out decor nya karena tamu undngan cuma dikit tapi ttp bagus dong decor nya sumpah keren abis.. Jujur masi blm move on ini masi pgn pepotoan lagi soalnya decor nya bgs bgd 😂😂😂 sama tamu2 undngan juga bnyak yg bilang decor nya bgs syg acara nya sebentar pdhal decor nya ud bagus 😂😂 n cici nya juga bae bgd... Thx a lot ya .. Sukses terus buat elior 😘😘😘😘
    Felicia Noviani
    20 September 2021 | Bride at Ricky & Felicia Wedding

    Couldn't be happier!

    Elior was very well-prepared when we had our first introductory meeting. We immediately felt at ease with Nerisa’s way of communicating. As we were explaining our simple yet elegant design concept, she was very understanding and accommodating to our needs. On the day of the wedding, the decoration definitely surpassed our expectations. It was very surreal and even more breathtaking in person than paper. Thank you Elior for being part of our beautiful wedding!
    Yudith Silvana
    14 September 2021 | Bride at Daniel & Yudith Wedding

    EXCELLENT!

    udah lama ngincer banget elior krn semua desainnya ga pernah failed. Dan ternyata memang sangat memuaskan.. bagus banget! Tamu2 yg dateng jg bilang dekornya bagus banget. Bisa request sesuai yg kita mau. Malah didesain lebih bagus dr apa yg kita request. Pengerjaannya on time banget. Dan smuanya excellent. Ga nyangka bunga2nya jg pake bunga asli. pokonya setiap detailnya mantap bgt.. smua spot2nya terbaik utk foto2. Ga nyesel pake elior utk dekor pemberkatan. Thank you so much elior!❤
    Maria Anna Yovita
    07 September 2021 | Bride at Christian & Yovi Wedding

    Beyond expecttion!

    Merencanakan pernikahan di masa pandemi memang pengalaman tersendiri. Sebagai pasangan yang oleh tim WO dan vendor dinilai pasangan tersantai, kami nggak punya banyak request dan mempercayakan seluruhnya ke tim Elior and voila! Nggak salah banget banget untuk percaya full sama pilihan Mbak Nerisa dan tim. Dengan perubahan-perubahan mengikuti peraturan pemerintah untuk pelaksanaan pernikahan, Elior bikin kita tetep kalem dengan berbagai alternatif. Acara kami terasa sangat hangat dan semua orang yang ada di hari itu terkagum-kagum. Nggak banyak detil-detil yang kami minta, as simple as kami ingin acara kami berkesan dan hangat, dan yang kami depat di luar dugaan! Superrrrr loveeeee... Jangan ragu untuk mempercayakan seluruh disain dan rancangan ke Mbak Nerisa dan tim, you'll never regret I promise :) xoxo!
    Lemia Project
    06 September 2021 | Partnering Vendor at Wedding

    Untuk dekorasi, elior salah satu vendor dengan amazing taste!!

    Sebagai vendor yang mengcapture moment di tempat pernikahan. salah satu hal yang mampu menjadikan gambar atau capture foto maupun video lebih hidup adalah dengan bantuan dekorasi. Dan eliior mampu membuat hari pengantin tampak lebih indah untuk diabadikan. Goodjob elior

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Other
    Do you offer consultations?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    100-1000
    What is the style of your decorations?
    Modern
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs
    What makes your services unique?
    Wedding decor has never been this personal, not before us. We never use same design twice. Our decorations are simply various, differently and personally made for each client. We love to explore new ways to present your desirable concept into reality. This is our passion, so we offer you nothing but our very best to help you create beautiful memorable wedding. If there's anything design and decor related about this dream wedding that we can help you with, please feel free to contact us at your convenience.
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2014 - Decorator of Christmas Decoration "Christmas in London" for Paris Van Java Resort Lifestyle Place, Bandung.
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance or more would be great. But, contacting us at least 1 month before the wedding day should be sufficient for simple wedding.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    1st Term : 30% after confirmation of contract 2nd Term : 70% 3 weeks before the wedding
    Do you provide sample arrangements?
    No
    When was your business established?
    We've been decorating since 2013 and loving it more ever since.
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Address
    Astana Anyar, Bandung West Java
    Location(s)
    Bandung​.​Jakarta​.​Bali​.​Surabaya

    Hello! We are a team of passionate young designers, mostly graduated from architecture major and with passion for details in wedding decoration. Our dream is to always come up with something fresh and new in order to make your wedding like no other you have ever seen. That's why we don't use the same design for our clients, not even once until now. And we dare to say, wedding decor has never been this personal.
    https://www.instagram.com/p/CVPvUZSBG8Y/
    https://www.instagram.com/p/CVPvRpqhUOK/
    https://www.instagram.com/p/CVPvPPSBFvr/
    https://www.instagram.com/p/CVNNzeshEC3/
    https://www.instagram.com/p/CVNNutdhFEr/
    https://www.instagram.com/p/CVNNnoahP7f/
    https://www.instagram.com/p/CVKmA3BBCj6/
    https://www.instagram.com/p/CVKl9AOB0pn/
    https://www.instagram.com/p/CVKlzzYBNRG/
    https://www.instagram.com/p/CVFbM8gBuzP/
    https://www.instagram.com/p/CVFbKHrh1jH/
    https://www.instagram.com/p/CVFbHdSh-wD/