All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (27)
  • reviews (4)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Showing page 1 of 3

    All
    view 9
    William Dhita by VELONICAWilliam Dhita by VELONICA
    William Dhita by VELONICAWilliam Dhita by VELONICA
    +25
    Adrian Devi by VELONICAAdrian Devi by VELONICA
    Adrian Devi by VELONICAAdrian Devi by VELONICA
    +25
    Dioma Khanza by VELONICADioma Khanza by VELONICA
    Dioma Khanza by VELONICADioma Khanza by VELONICA
    +25
    Xavier Juven by VELONICAXavier Juven by VELONICA
    Xavier Juven by VELONICAXavier Juven by VELONICA
    +25
    Kevin Nike by VELONICAKevin Nike by VELONICA
    Kevin Nike by VELONICAKevin Nike by VELONICA
    +25
    Aldho Mitha by VELONICAAldho Mitha by VELONICA
    Aldho Mitha by VELONICAAldho Mitha by VELONICA
    +25
    Hasan Lisa by VELONICAHasan Lisa by VELONICA
    Hasan Lisa by VELONICAHasan Lisa by VELONICA
    +25

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    VELONICA Review(s)

    4 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Vassav Photoworks
    11 May 2018 | Partnering Vendor at Wedding

    Big

    Good one, nice pict, everything is perfect. This is the best
    naomi natalia
    05 July 2017 | Bride at Kenny & Natalia Wedding

    Cuma ada 1 kata: MEMUASKAN

    kalo soal harga,uda ga perlu di ragukan lagi. bersaing banget sama vendor lain. Tapi yang kami suka dr velonica, bisa bangun suasana dan bikin ga kaku pas sesi foto. Tim nya cheerfull bgt,jadi kami dan keluarga nyaman banget. Datang pagi tepat waktu dan ga rewel minta ini itu. Asli tinggal bayar trus pas hari H tenang banget. Aku malah nambah untuk dokumentasi sangjit, saking naksir banget sama gaya fotonya wendy ;p SDE nya juga keren banget...dan ga nyangka pas di puter hasilnya oke banget. sampe skr klo di tonton pun,masih bikin terharu :D Sukses terus velonica. aku pasti rekomenin ke temen2 yang mau merit :p

    Vendor Reply

    21 July 2017
    Thanks a lot Natalia Kita juga sangat senang dapat mendokumentasikan moment terpenting dalam hidup kalian Always happy ya untuk kalian berdua :) Keep in touch Warm Hug
    Perpetuity_Indonesia
    24 January 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Foto Bagus, Pelayanan Bagus

    Kenal sekali dengan photografernya. Selalu wow kalau foto apalagi untuk foto produknya. Sukses ape!!!

    Vendor Reply

    09 March 2017
    thank you jg perpetuity. produknya keren2 jg smoga sukses trus. thanks di !!!
    Magdalena Young Bridal
    06 July 2015 | Partnering Vendor at Wedding

    Keren Top abisss......!

    Thank you karena sudah menjadi bagian dari team kami dalam pemotretan foto outdoor Rendy dan Detya (Odet)... Kami sangat puas dengan hasil fotonya. Super keren. Gak nyangka dalam suasana gelap pun foto bisa jadi begitu keren. Waktu kami tunjukkan ke Odet hasil fotonya melalui whatsapp, dia suka sekali. Padahal itu masih foto mentah loh. Katanya Keren Top abiss.......Hahaha.... Besok2 bantuin job kami lagi yah. Sukses selalu buat Wendy dan VELONICA.

    Vendor Reply

    28 July 2015
    Wowww..... Thank you for the comment and thank you too for your beautiful makeup Magdalena Young Bridal.... Saya juga senang sekali dapat bekerja sama dalam pemotretaran outdoor kemarin bersama Rendy and Odet. Sukses selalu untuk Magadalena Young Bridal juga. See u on the next project....

    Photography

    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural
    When was your business established?
    2015
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Just be yourselves & Let us do the rest
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes Yes (please give details if any)
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No No (please give details if any)
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Are you available to shoot after hours?
    No No (please give details if any)
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Natural
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    What makes your services unique?
    I treated my client as my friend | We build trust & comfort between each other So they can be themselves showing their love, emotions & intimacy with natural - we don't remember days | we remember moments - www.velonica.co
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Yes (please give details if any)
    Service(s)
    Address
    Kond. Taman Anggrek Tower 1 Lt.20D Jakarta Barat 11470
    Location(s)

    We capture moment of your life became memories. Candid moments described our works We built trust & comfort between each other So you can just be yourself showing your love, emotions and intimacy naturally and Let us do the rest - moment.life.memories -

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.