All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (23)
  • Store (2)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vanilla Latte Fotografia Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Theresia
    23 January 2020 | Bride at Tere & Bona Wedding

    Mencapture Moment

    awalnya cuma random cari fotografer yang antiminstream di jaman ini, selama ini liat banyak foto dengan tone orange coklat dan gelap, aku pengen hasil foto ku terang, bersih dan rapih tapi tetap bisa menangkap momen. Akhirnya pilihan ku jatuh pada Vannila latte. Yash sesuai dengan keinginan ku! Aku dan pasangan ku adalah pasangan yang antimainstream, kami berfikir bagaimana hasil foto kami berbeda dengan yang lain, akhirnya kami memilih Sumatra Barat, ya, tempat yang jarang orang kunjungi namun menyimpan banyak sekali kekayaan alamnya, aku mengajak Vanilla Latte foto disana, tanpa susah payah, sang fotografer sangat mudah diajak dan terampil sekali mengambil foto tanpa lelah mengarahkan gaya, padahal kami saja sudah lelah ber pose ahahahahah. terima kasih Vanilla Latte, saking percaya nya kami sudah book sampai ke baby moon dan baby birth ya. wkwkwkwk Tak hanya itu, mereka memberikan semua hasil fotonya untuk kami, tidak membatasi berapa buah foto yang boleh di pilih, tapi semuaa! wow aku saja sampai bingung pilih yang mana karena jujur bagus semua ahahahahhaha. Hasil fotonya di edit sangat detail rapi bahkan garis horizontal dan sudut nya. gimana ga cinta. Crew nya juga menyenangkan dan membuat kita jadi ga kaku dan malu berpose. Sukses terus Vanilla, fotoin aku terus ya. ahahhahah
    Rama Danita Ginting
    27 August 2019 | Bride at Rama dan melvin Wedding

    Saya menyukai konsep vanilla latte dan hasilnya

    Sangat menyukai konsep foto dan tone foto, menyukai cara berkomunikasi fotographer dapt membuat klien nyaman dan rileks dalam pengambilan foto
    Devinatanya
    16 June 2019 | Client at Lizen&Devina Wedding

    2 Days Pre-wedding in Singapore with Vanilla Latte Days

    First of all we want to say thank you so much to you guys.. Our trip is very fun and memorable. Can't describe our feeling until now.. You guys are too perfectoo.. haha.. First time I saw Vanilla Latte on Instagram and I already fall in love with all the picture there, so we decide to join them on their open trip photo session at Singapore. We never met before the pre-wedding session until d-1 in Singapore for dinner and violaaaa setelah ketemu seperti udaah lsng klikk dong ya.. Hahaha I'm glad for that "klikkk" feeling. Because this is our 1st pre-wed session we thought that must be so tired and "KAKUU" karena emang kita kakuuu.. hahaha.. butt ternyata salah besarrr. Hari pertama foto terasa cepet bangetttt and setelah kita liat hasilnya dr camera langsung lebihhh excited but besokknya foto lagi. Hari kedua juga bears cepet banget dan ga capek. Vanilla Latte team is the best bawa suasana, cairin suasana, arahin gaya foto, so we feel so enjoy and happy during the photo session. 2 days is not enough.. hahhahaa.. Untuk hasilnya jangan ditanya we are very very SATISFIED, kenapa ? karena cepet prosesnya edit dan kita ga perlu pilih2 mana yg bagus ya buat di edit.. Mereka sudah kasi ke kita langsung all files edited. wow.. And they also give us an exclusive photo album that makes me melting.. hahaha.. Once again thank you so much to all of vanilla latte crew but ketotalitasannyaaa dan ke gokilannya . XOXO.. HIGHLY RECOMMENDED !!! see u at the next time.. suksees truss..
    Yohana Felisia
    10 June 2019 | Client at Bangkit dan Feli Wedding

    Highly recommend !!!

    We worked with Vanilla Latte for our engagement and VL have exceeded our expectations in every possible way. During the shoot, they were funny and helpful and make the whole experience cheery and stress-free (since I and my partner are so stiff and camera shy). We receive our pictures within 2 days (!) and of course the photos were absolutely gorgeous. Such beautiful shots of the whole day. Not to mention that they gave us 1 min video as a bonus ! I'm so happy to have had them at our engagement, thank you so much Vanilla Latte.
    Gyachienta Pranaditha
    01 June 2019 | Bride at Gya & Risyad Wedding

    Vanilla latte fotografia

    Seneng banget di fotoin sm vanilla latte! Hasilnya asli bagus bgt dan gak mengecewakan dengan budget yg gak terlalu mahal, di fotoin sm fotografer yg professional. Terima kasih vanilla latte sudah ada di bagian moment penting di hidupku❤️
    tengil 25
    29 May 2019 | Bride at ROY & MICHELLE Wedding

    Vanilla Latte, TOP abis!!

    Jadi kita pilih VL untuk dokumentasi Engagement party di Semarang. Dan jujur, kita bukan pasangan yang bisa gaya2 kalo di fotoo. Nah otomatis kita kan cari nih Fotografer yang bisa arahin gaya2 kita. Akhirnya nemu deh VanilaLatte ini. Walaupun masih muda ternyata pinter banget cari angle & arahin gaya dan bikin suasana enjoy. Top banget pokok nya. Crew nya ramah2. Berani kasih opini. Kalau menurut aku kalian ga akan kecewa sama harga & service yang mereka kasih. Nah untuk hasilnya??? Jgn di tanya deh. Bagus bangett. Dan aku selalu rekomendasiin mereka ke kerabat2 & saudara2. Dan kita bakal pakai mereka lagi untuk prewed & wedding kita nanti (how cool is that? *excited *) haha.. segitu nyaman nya kita sampai lanjut ke prewed& wedding. ❤❤ And last but not least. Thank you Vanilla Latte, sukses selalu & God bless youuu! *cheers*

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Custom album design,  Digital files
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Portraiture,  Candid
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Service(s)
    Address
    Grogol, Jakarta Barat 11450
    Location(s)

    We’re a group of passionate young people working together to create beautiful picture. We love to discover your beauty, because we believe you have it inside. Bring memories are priceless treasure that we can look it up again in the future. That is one of the biggest reasons why we focus on wedding photography Just take your time, enjoy every moment on your special day and let us do the rest. Don’t worry about a thing, we’ll shoot everything from our point of view

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.