All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (19)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vanilla Latte Fotografia Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    27 August 2019 | Bride at Rama dan melvin Wedding

    Saya menyukai konsep vanilla latte dan hasilnya

    Sangat menyukai konsep foto dan tone foto, menyukai cara berkomunikasi fotographer dapt membuat klien nyaman dan rileks dalam pengambilan foto
    16 June 2019 | Client at Lizen&Devina Wedding

    2 Days Pre-wedding in Singapore with Vanilla Latte Days

    First of all we want to say thank you so much to you guys.. Our trip is very fun and memorable. Can't describe our feeling until now.. You guys are too perfectoo.. haha.. First time I saw Vanilla Latte on Instagram and I already fall in love with all the picture there, so we decide to join them on their open trip photo session at Singapore. We never met before the pre-wedding session until d-1 in Singapore for dinner and violaaaa setelah ketemu seperti udaah lsng klikk dong ya.. Hahaha I'm glad for that "klikkk" feeling. Because this is our 1st pre-wed session we thought that must be so tired and "KAKUU" karena emang kita kakuuu.. hahaha.. butt ternyata salah besarrr. Hari pertama foto terasa cepet bangetttt and setelah kita liat hasilnya dr camera langsung lebihhh excited but besokknya foto lagi. Hari kedua juga bears cepet banget dan ga capek. Vanilla Latte team is the best bawa suasana, cairin suasana, arahin gaya foto, so we feel so enjoy and happy during the photo session. 2 days is not enough.. hahhahaa.. Untuk hasilnya jangan ditanya we are very very SATISFIED, kenapa ? karena cepet prosesnya edit dan kita ga perlu pilih2 mana yg bagus ya buat di edit.. Mereka sudah kasi ke kita langsung all files edited. wow.. And they also give us an exclusive photo album that makes me melting.. hahaha.. Once again thank you so much to all of vanilla latte crew but ketotalitasannyaaa dan ke gokilannya . XOXO.. HIGHLY RECOMMENDED !!! see u at the next time.. suksees truss..
    10 June 2019 | Client at Bangkit dan Feli Wedding

    Highly recommend !!!

    We worked with Vanilla Latte for our engagement and VL have exceeded our expectations in every possible way. During the shoot, they were funny and helpful and make the whole experience cheery and stress-free (since I and my partner are so stiff and camera shy). We receive our pictures within 2 days (!) and of course the photos were absolutely gorgeous. Such beautiful shots of the whole day. Not to mention that they gave us 1 min video as a bonus ! I'm so happy to have had them at our engagement, thank you so much Vanilla Latte.
    01 June 2019 | Bride at Gya & Risyad Wedding

    Vanilla latte fotografia

    Seneng banget di fotoin sm vanilla latte! Hasilnya asli bagus bgt dan gak mengecewakan dengan budget yg gak terlalu mahal, di fotoin sm fotografer yg professional. Terima kasih vanilla latte sudah ada di bagian moment penting di hidupku❤️
    29 May 2019 | Bride at ROY & MICHELLE Wedding

    Vanilla Latte, TOP abis!!

    Jadi kita pilih VL untuk dokumentasi Engagement party di Semarang. Dan jujur, kita bukan pasangan yang bisa gaya2 kalo di fotoo. Nah otomatis kita kan cari nih Fotografer yang bisa arahin gaya2 kita. Akhirnya nemu deh VanilaLatte ini. Walaupun masih muda ternyata pinter banget cari angle & arahin gaya dan bikin suasana enjoy. Top banget pokok nya. Crew nya ramah2. Berani kasih opini. Kalau menurut aku kalian ga akan kecewa sama harga & service yang mereka kasih. Nah untuk hasilnya??? Jgn di tanya deh. Bagus bangett. Dan aku selalu rekomendasiin mereka ke kerabat2 & saudara2. Dan kita bakal pakai mereka lagi untuk prewed & wedding kita nanti (how cool is that? *excited *) haha.. segitu nyaman nya kita sampai lanjut ke prewed& wedding. ❤❤ And last but not least. Thank you Vanilla Latte, sukses selalu & God bless youuu! *cheers*
    29 May 2019 | Bride at Mega & Michael Wedding

    Epic Experience with Vanilla Latte

    Well , honestly i reaaalllly love taking a picture for myself but Michael don't like. But yang buat aku really impressed sama Vanilla Latte sih , photographer nya really funny , easy going , bisa mencairkan suasana so , bisa dapet foto yg bener2 real epic. love banget 😍 and we're really enjoying so much our time with Vanilla Latte. And the results is very very lovely and process kerja nya juga cepet banget ga boong , cuma dalam waktu seminggu uda dpt semua fotonya. and super love it with hasil jepret and edit nya mantep ! Big thanks to Ko Sindhu ! i hope i can work with Vanilla Latte nanti kedepannya ya !

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Custom album design,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Portraiture,  Candid
    Service(s)
    Address
    Grogol, Jakarta Barat 11450
    Location(s)

    Capturing the "once in a life time" events, happy faces, smiles, happy tears have special meaning in our hearts. Our clients are not just clients, but they become our good friends. We always capture the best moment of their happiest days of their life.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.