All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (36)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Topoto Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    22 November 2019 | Groom at Stephen audric & Azalia Sutanto Wedding

    My best photographer

    Thankyou bii.. semua PERFECT!! Bagus bangetttt semua hasil ftonyaa.. dri prewed sampe hari h.. puas banget.. Orgnya juga asik, gaul, baik, ramah Sukses terus ! God bless you !
    22 November 2019 | Bride at Stephen audric & Azalia Sutanto Wedding

    Thankyou so much Topoto by irvan

    Pengennya ngasih lebih dri 5 bintang.. Sygnya ga bsa
    21 November 2019 | Bride at Hery dan Rainy Wedding

    Best Wedding Vendor

    Kalo boleh bilang Topoto itu wedding vendor pertama yang saya pilih waktu mau merid dan ternyata terbaik juga yang saya dan pasangan pilih.. kita udh dbantu dr prewedding sampe wedding.. setiap moment bisa difoto dan di ambil dengan baik..kadang sampe speechless saking bagus foto2nya.. dan yg paling top itu kalo kita org yg ga biasa difoto alias kaku gausa khawatir karna bakal diarahin gayanya jd tgl datang bawa badan gausa dipikirin ini itu tau2 bagus .. Ko irvan topotonya pun baik banget mau aja dibawelin di request ini itu ditanya2 terus tp jawabnya ramah banget!!! ga salah pilih topoto jd vendor foto kita.. words cant describe gmn makasinya kita udh dibantu dr awal ampe akhir... smoga next time bisa difoto lagi sama ko irvan Topoto
    29 August 2019 | Bride at Johny & Mena Wedding

    Super Duper Puassss, profesional banget!

    Pertama kali nentuin rencana photoshoot buat prewedding ak lgsg kontek Irvan, dari mulai awal kontek2an tanpa tatap muka uda ngrasa orgnya baek n cincai banget. Dia sabar banget kasih rekomendasi timing & tempat2, smpe akhirnya nemu yg sesuai sm ekspektasi kita. Slama photoshoot jg berasa nyantai n fun, dia bisa bantuin mengarahkan pose2nya, dan ak sama pasanganku yg ga jago foto pun jadi ngrasa amazed sama hasilnya yg kliatan sebagus n senatural itu. Dia profesional & easy going. Thanks a lot Irvan & team, for framing our prewed moment perfectly! Sukses terus ya buat TOPOTO! See u on other occasion
    28 August 2019 | Bride at Agus dan ryen Wedding

    Prewedding At Bandung

    Nggak nyesell milih Prewed dg Topoto. Fotografernya Supel, Ngga Kaku , Service dan Hasilnya sangat sangatt memuaskan. Topoto Emg top markotop
    28 August 2019 | Client at Merry dan Andy Wedding

    pengalaman fto prewed dgn topoto

    fto prewed dgn topoto gag perlu d ragukan lg, hasilny bagus n keren2, koko ny jg baik n totalitas slm sesi ftony, pokokny recomended lah buat pasangan baru yg ini mencari fotografer buat hari pentingny!

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Prints,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Conceptual,  Journalism,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Usually our client provide us, but our photographer could take care of their own meal as long as it informed before D-Day
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    First thing first I make them comfortable, know them more through conversation, and instead do a pose I prefer shoot candid when they are doing some action.
    What rate do you usually charge at?
    We charge hourly or per event, It depends which package picked by the bride
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    They usually get the proof ready 7-14 days after the event
    How long does it take for the client to receive the final product?
    They usually get the final product 3-6 months after their approval
    Service(s)
    Address
    40232
    Location(s)
    Bandung​.​Yogyakarta​.​Surabaya​.​Bali​.​Jakarta

    Hello There, I am Irvan Budi, Indonesian photographer, Who really love photography in his life, and willing to go anywhere to capture the beautiful moment. Specialized in candid capture with more than 4 years wedding photography experience in indonesia and 1 year in Mexico, Hasta la vista baby~

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.