All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (3)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 1

    All
    view 9
    Couple Session Di Suatu Hari by Too-lusCouple Session Di Suatu Hari by Too-lus
    Couple Session Di Suatu Hari by Too-lusCouple Session Di Suatu Hari by Too-lus
    +43
    Wedding Intimate by Too-lusWedding Intimate by Too-lus
    Wedding Intimate by Too-lusWedding Intimate by Too-lus
    +30
    Too-lus & 7 OTHERS
    Photography

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Too-lus Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    02 October 2018 | Client at Annisa&rizky Wedding

    Best service from toolus

    Sejujurnya saya punya pasangan yg sangat concern masalah photo, dia sangat amat perfeksionis soal itu, dan ini pertama kali saya dan pasangan memakai jasa photographer toolus, karna kita dikasih rekomendasi dari temen photographer lain nya, dan awwww kita berdua sesuka itu sama hasil poto nya toolus, sesuai sama request kita soal tone warna dan lain lain nya.. pokonya mantaaappppp!!!! Sukses mas toolus!!!
    01 October 2018 | Client at Lita & Rio Wedding

    Awesome Photo Session

    Super sukaaa banget sama hasil foto couple session dari Too-lus. Fotonya bener2 natural, momentnya dapet banget, dan ini memang yg kita mau. Thanks Too-lus udah bikin foto prewedding aku & pasangan sesuai apa yg kita mau. Dan ga sabar menantikan hasil yg lebih istimewa lagi dihari istimewa ku.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Matted prints, Albums
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Portraiture
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Natural adalah konsep foto yang akan saya berikan kepada client saya, karena di hari pernikahan atau prewedding mereka, foto yang saya berikan adalah gambar client saya dengan perasaan yang sebenarnya.
    What rate do you usually charge at?
    Untuk Pre-Wedding start Rp.5.000.000 Untuk Wedding start Rp.15.000.000
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    Untuk Teaser foto bisa kami berikan H+7 setelah acara
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Untuk semua output
    How far in advance should your client contact you?
    Maksimal h-14 Hari
    What makes your services unique?
    Natural adalah konsep foto yang akan saya berikan kepada client saya, karena di hari pernikahan atau prewedding mereka, foto yang saya berikan adalah gambar client saya dengan perasaan yang sebenarnya.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    No! We can take care ourself :)
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    50 % Booking Date
    When was your business established?
    April 2017
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes We'd like to know our client
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes We love to traveling!
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    March 2018 - Ascent Award Winner - SLR Lounge
    Service(s)
    Address
    Bukit Cimanggu City Blok N8 No.3 Bogor 16166
    Location(s)

    Too-lus is a storytelling wedding photography with real emotional approach. We loves to capture tight hugs, genuine smile and emotions. You might laugh, cry, or you might just look at each other’s eye in silence, you don’t have to be worried, your awkwardness, embarrassing stupid self is our treasure. As Visual explorers we dedicate our love and energy on building a time machine of memories for you. Sincerely, Too-lus

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.