All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (46)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Hello Elleanor Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 September 2018 | Bride at Eric Wedding

    BIG THANKS!

    big thanks buat elleanor! makasih juga udah luangin waktu buat ketemu sebelum hari-H meskipun jauh dan macet2an, ketemunya juga cuman sebentar. makasih banget udah luangin waktu :"""") aku sama pasangan dan keluarga semuanya kaku banget2 kayak robot, tapi team elleanor bantu untuk gaya dan bikin suasana gak tegang. terus gak ngejer2, jadi kitanya juga tenang (ini paling penting! gak ngejer2!) untuk tradisi2 yang membingungkan dan bikin bingung, elleanor juga ada bantu untuk kasih saran sesuai pengalaman mereka, jadi keluarga bisa lebih tenang dan gak riweh. waktu merit foto2 ada nenekku gak bisa ngomong indo, kebetulan banget ada 1 orang dari team elleanor bisa bantu pake bahasa daerah yang (kebetulan) nenekku ngerti. kaget! haha meskipun yang diomongin itu simple tapi itu ngebantu banget dan membuat suasana hangat (sedapppp) untuk hasil foto dan videonya, aku suka! cuman agak sedih karena pas video pemberkatan itu dikit banget bagiannya. karena kebetulan yang pimpin pemberkatan mau suasananya khidmat dan ga ada yang lalu lalang, jadi foto dan video gak bisa gerak bebas. KU KZL!!!!! same day editnya juga bagus dan memuaskan. kaget kayaknya pas take foto&videonya biasa aja, tp jadinya bagus hahaha. untuk after service, aku dapet fotonya juga gak lama2 banget dan dieditnya cepet. lama di pilih fotonya, ga nyangka foto yang diambil itu sampe ratusan/ribuan (lupa) sampe lelah aminaah pilihnya. sekali lagi makasih banget utk elleanor! sukses selalu, keluarga dan anak2 kalian selalu diberkati sama YME, dilancarkan dalam segala hal dan tetap semangat untuk mengabadikan moment yang tidak bisa diulang kembali. 多谢!
    30 August 2018 | Bride at Shinthia Mahesa Wedding

    Too much love❤️

    September 2017 pertama kali ketemu ci agnes sama ko adrian buat meeting foto prewed dan engagement langsung ga pake mikir berkali kali i said yes buat elleanor. Satu satu nya vendor di sederetan acara rangkaian ku yg ga pake acara ku gondok kesel dan nyebelin. Tone nya bagus love love love

    Vendor Reply

    07 September 2018
    thank you Shinthia and Mahesa :)
    29 August 2017 | Bride at Frenky Silvanus Wedding

    wedding 080817

    fotografernya sangat sangat membantu,friendly dan ga kaku waktu arahin gaya, sofar memuaskan banget,thanks elleanor

    Vendor Reply

    29 August 2017
    thank you Chrizty ☺️

    leonamakeuparts

    09 June 2017

    Love it!

    Pertama ketemu Elleanor dari job bareng dan berasa fotonya cakep2!! Kebetulan memang lagi cari fotografer untuk portfolio makeup, jadilah photoshoot setelah 1 bulan direncanakan, mencari model yang juga dibantu banget, plus juga nentuin konsep. Untuk hasilnya seneng banget, sesuai keinginan, gak usah susah2 ngejelasinnya pengen yang seperti apa...Timnya friendly, profesional, dan juga hasilnya cepet kelar. Jadi ga keburu basi juga fotonya :D Demen sama tonenya, hasil fotonya cakep2 semua...Dengan kualitas seperti ini pricenya super worth it! Recommended *4 jempol untuk anda* Thank you Elleanor! Definitely will work together again next time! See ya!
    23 May 2017 | Bride at Laras & Fran Wedding

    Professional

    Bersyukur banget milih ELLEANOR jadi vendor fotografiku. Moment paling bahagiaku yang tidak mungkin bisa diulang lagi sudah tersimpan denga apik berkat para fotografernya. Timnya sangat profesional dan menyenangkan. Mereka sangat lihai dalam mengabadikan momen berharga dan ya, hasil fotonya amat memuaskan. Highly recommended! Terimakasih ELLEANOR :)

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Proof CD of all images,  Prints, Albums
    What is included in your photoshoot package?
    Digital files,  Proof CD of all images, Albums,  Prints,  Hi-Res image
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Analog,  Journalism,  Artistic,  Black and White,  Portraiture,  Cultural,  Destinations
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Analog,  Candid,  Artistic
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot,  Other -
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes please contact us at +6287782601906 for schedule checking and of course you could always ask for details
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    Are you available to shoot after hours?
    Yes We could do that as long as there is light available
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    I don't do much of posing to the client, as I don't see it natural. I love to tell them to pretend I wasn't there at all, of course I'd give them clues what to do but the rest is up to them. I want photos to be memorable
    What rate do you usually charge at?
    Please kindly check our pricelist or keep in touch with our representatives
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    10 days for preview [quick editing] of max 10 photos
    How long does it take for the client to receive the final product?
    90 days max
    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal is 6 months before the big day, the more time you give us the better concept we can come up with
    What makes your services unique?
    Our photographers are shooting with hearts, we love our client. We made them friends, therefore we are not talking about clean shot. We are making stories, we create memories
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Yes
    What is your payment terms?
    50% down payment after the contract send + 50% on 30 days before the photo shot
    When was your business established?
    2015
    Service(s)
    Address
    Bukit Gading Mediterania - Kelapa Gading Jakarta Utara, Indonesia 14240
    Location(s)

    A weeding event should not be a simple one-size-fits-all type of celebration, it should tell a story. Therefore, for our bride and groom to be, you do not have to worry in documenting your dream wedding. Trust your wedding documentation to us who willingly help you anytime to make your dream wedding memorable.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.