All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (2)
  • projects (262)
  • reviews (23)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    tanmell makeup Review(s)

    23 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Regima Yang
    14 October 2022 | Bride at Pius & Regina Wedding

    most recommended MUA

    i would like to say thank you so much and really appreciate for your effort , kindness and everything you did to me on my special days ( sangjit & wedding ) . the best lah ci mel
    Jenni Ferdian
    13 October 2022 | Bride at Albert and Jenni Wedding

    MUA Terbaik

    Sama ci Tanmell dari Sangjit sampai wedding , dari awal aku tipe muka yg ga cocok di dandanin , bahkan waktu family photoshoot , makeup aku juga kurang bagus , tapi sama ci Tanmell aku cocok banget , makeupnya soft , dan bisa explore ganti2 softlens . MUA nya juga baik banget suka ngobrol dan bercanda .. thankyou ci ♡
    Fransisca Rika
    03 October 2022 | Bride at Rika & Yudhist Wedding

    D Bestttt..

    If you find gorgeous natural make up for your big day super recommended sama ci TanMel..untuk hair do nya juga super cakep..pertama liat di ig dan lgsg suka..walaupun followernya ga sebanyak mua lain ternyata oks bgt..jadi inget ga selalu followers ig sebanding sama hasil ya..haha..temen and fam juga pada suka dan muji2 make up aku..thx u ya ci TanMel..ter loph d..

    Vendor Reply

    03 October 2022
    maaciii for review ny … semoga next event pas lg hamidun ya 7 bulanan pake akikah 🤣
    Yunita June
    15 November 2021 | Bride at Randy & Yunita Wedding

    Recommended MUA with magic hands & flawless look

    Thank you so much ci Tanmell, makeupnya baguss bgt super gorgeous dan flawless!! Awalnya tahu ci Tanmell dari Bridestory, trus lihat” portofolio nya di IG, jatuh cinta dgn style makeupnya sampe bela2in batalin vendor MUA yg udah aku book sebelumnya 😂 Dan ternyata totally worth it milih ci Tanmell sbg MUA weddingku, bener2 banjir pujian karena makeupnya bikin aku jd pangling tapi tetep flawless & natural. Terima kasih ci udah bikin aku jd cantik di hari H. Ci Tanmellnya juga baikkk bgt dan super friendly, enak diajak ngobrol udah kayak temen aja. Totally recommended bgt pokoknya, ci Tanmell jg selalu on time & professional, the best deh. Sukses selalu ya cii hope to see u again next time 😘❤️
    Alviera
    12 October 2020 | Bride at Kevin & Alviera Wedding

    RECOMMENDED

    Thankyou bgt bgt bgt buat cc Mel, aku bride cc Mel 10/10/20, awal nya galau bgt due covid karna wedding nya di Bangka Belitung 😭😭 tp cc tetep oke in dengan segala kerempongan yg harus dijalani. Until the big day!! Semua blg makeup nya cantik parah sampe bgg mau ngomong apa lagi 🤣🤣 literally dari upik abu jadi princess banget. She truly know how to lift up the atmosphere jadi good mood lg (sempet bete bentar pas lg touchup karena groom nya bawel 🤣🤣) Bener” dengerin apa yg bride nya mau (maaf ya ce, ku cerewet sangat 😭😭) Pokonya i truly recommend cc Mel to do your makeup for your wedding day ✨✨✨✨✨

    Vendor Reply

    12 October 2020
    thank you alviera... gpp cerewet drpd diem hening ga ada suara wkwkwkwk. stay healthy and safe till we meet again yaaa 😘
    Mariana
    13 January 2020 | Bride at Mariana & Edbert Wedding

    recommended MUA

    Ciciiii... thank you uda jadi MUA aku dan mengubah aku jadi miss universe 1 malaammm #eaaa narsis hahaha tp beneran deh pada muji sampe hari ini msh dpt compliment dr keluarga sampe tamu undangan blg make up nya cantikk bangett MUA nya siapa? 🥰 thank you ya ci sukses terussss 😘

    Hair & Makeup

    Do you offer trials and consultations? If yes, do you charge for trial?
    Yes, offer trials for booking down payment 30% and can be use for sangjit
    Can you service a large group or bridal party?
    no only brides
    How many customers can you serve at one time if the bride were to book her entire bridal party? Are there discounts for doing so?
    Yes 2 brides in 1 day
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Airbrush make up
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    untuk pengantin makeup selesai
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally give 1-2 retouch for evening wedding.. Depends on client request..
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up
    How far in advance should your client contact you?
    Would be 6 months before the wedding
    What makes your services unique?
    We only make the bride's beautiful in her days.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    No
    What rate do you usually charge at?
    We charge per event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% for down payment 70% 2 weeks before the wedding day
    When was your business established?
    My business start 2013
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Wedding Airbrush Makeup
    im using airbrush makeup now for flawless makeup
    Service(s)
    Address
    Pantai Mutiara 14450
    Location(s)

    soft, strong makeup as your request

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.