All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (143)
  • reviews (17)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    tanmell makeup Review(s)

    17 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 November 2019 | Bride at Sheila & Hendy Wedding

    Magic handss, super puassss

    Awalnya pilih kak Tanmell karena liat portfolionya via bridestory dan suka sm gaya make upnya yg flawless. Pas trial buat sangjit terbukti klo hasilnya emang bagus bgt dan bikin dipuji semua keluarga, padahal kulit lg breakout krn stress persiapan wedding tp her magic hands still able to transform my skin to look flawless. Berlanjut ke wedding day dan si cici super ini adalah penyelamat hidupku di saat breakout yg tak kunjung sembuh sampai hari H, hasilnya superrr cakepp, dipuji semua org dan bikin nagih deh utk pgn lagi dimakeup in sm cici ini. Uwaaa thank you so much ci, pokoknya buat bride to be, ga akan nyesel deh klo pilih ci tanmel ❤️
    06 November 2019 | Bride at Yunita & Ganesha Wedding

    MUA yang paling listening & understanding!

    Kusenang sekali dibantu sama kak Tanmell di hari bahagiaku, selain sabar dan mau mendengarkan keinginan dan suara hati ku dia juga bisa tetep bikin aku cantik di medan seperti apapun (maapin rumah aku sempit ya kak!), tetep bisa bikin aku belok meskipun ku tak mau pake soft lense (mon maap saya ribet kak!) uda gitu semua team nya ON TIME dan gesit! pokoknya puas bener deh sama kak Tanmell, makasih banget kak dan sukses selalu yaaa :*

    Vendor Reply

    06 November 2019
    huahua makasih brides ak yg kerepotan pas hr H... semangat honeymoon ny \ud83d\ude01 semoga cpt jadii yaaa ... im so happy to be part of your wedding day \ud83d\ude18
    23 October 2019 | Bride at Calvin & Felicia Wedding

    Speechless

    Speechless, gak bisa diungkap pake kata-kata!\nCi Tanmell selain orangnya cantik, baik, ramah, her hands are literally magical💕 My fairygodsister pokoknya!\nMakeupnya ci Mel bikin muka ku beda in a Great way! She enhanced my face sampe cantik & bikin semua pangling💗\nCi Mel dandanin aku waktu Sangjit & Pemberkatan, dari Sangjit aja semua udah muji makeupku super cantik!\nNah Pemberkatanku ini inspired by Thai Wedding gitu and she made me look like a literal Asian Barbie💕💗 Sampe aku nangis lebaypun my makeup stayed strong!\nCi Mel also super professional, on time, and FRIENDLY banget! She's also a great listener (aku super talkative😂), pokoknya aku sayang ci Mel banget deh💗\n\nLove you ci Mel from the bottom of my heart, my hubby, & my family💕\nSukses selalu & lancar terus semuanya! GBU & Fam always ci💕💗

    Vendor Reply

    29 October 2019
    hahaaa knp km speechlesss felll \ud83d\ude02\ud83d\ude02
    13 October 2019 | Bride at Juhana & Sui Hoa Wedding

    Super duper keuren make up

    Thanks ya mel dah bikin hari H gw seperti apa yg gw harapkan..cetar membahana 🤣🤣🤣..semua pada ngmng bagus dan cantik...MUA nya ontime bgt walau pagi bgt👏🏻👏🏻👏🏻 ..pokoke TOP BGT dehhhh..gak percuma deh pilihan gw..GBU ya mell dan lancar jg lahirannya..😍😍😍😍

    Vendor Reply

    14 October 2019
    maaaciiiii buat brides ak yg super duper care ama mua ny... welcome to marriage life ya... \ud83d\ude01\ud83d\ude01\ud83d\ude01
    13 October 2019 | Bride at Lu chia hung & agnessia Wedding

    Make up wedding

    Thank you for your magic hand cii.. hasil make up nya rapi, awet, sabar juga make up in aku nya dan orang” bilang hasil make up nya bagus banget❤️

    Vendor Reply

    14 October 2019
    thank you agness.. maapkan klo ada kekurangan d hr H.. welcome to marriage life \ud83d\ude18
    24 September 2019 | Bride at Dave & Novel Wedding

    Ciciiii tanmelll terbaaiikkk

    thank youuu cici udah buat aku cantik di hari bahagia aku ❤

    Vendor Reply

    24 September 2019
    thank you my brides \ud83e\udd70\ud83e\udd70\ud83e\udd70

    Hair & Makeup

    Do you offer trials and consultations? If yes, do you charge for trial?
    Yes, offer trials for free until march 2015
    Can you service a large group or bridal party?
    Yes
    How many customers can you serve at one time if the bride were to book her entire bridal party? Are there discounts for doing so?
    Yes
    What do you specialize in? (pick 3 maximum)
    Bridal make up,  Bridesmaids make up
    How many customers can you serve at once if the bride were to book her entire bridal party?
    1-10 persons
    Do your services continue until the photoshoot or the event ends?
    Yes
    What kind of hair and make up looks do you specialize in? (max.3)
    Natural,  Glamour and bold,  Romantic and soft
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Are you available to do make up after hours?
    Yes
    How many make up retouch sessions do you offer in one wedding event?
    Normally give 1-2 retouch for evening wedding.. Depends on client request..
    What do your beauty services offer?
    Bridal make up
    How far in advance should your client contact you?
    Would be 6 months before the wedding
    What makes your services unique?
    We only make the bride's beautiful in her days.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    No
    What rate do you usually charge at?
    We charge per event
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    30% for down payment 70% 2 weeks before the wedding day
    When was your business established?
    My business start 2013
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    -
    Service(s)
    Address
    Pantai Mutiara 14450
    Location(s)

    soft, strong makeup as your request

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.