All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (18)
  • reviews (6)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9
    Jacky & Stella Engagement by SYV StudioJacky & Stella Engagement by SYV Studio
    Jacky & Stella Engagement by SYV StudioJacky & Stella Engagement by SYV Studio
    +5
    SYV Studio & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Willy & Sisca Engagement by SYV StudioWilly & Sisca Engagement by SYV Studio
    Willy & Sisca Engagement by SYV StudioWilly & Sisca Engagement by SYV Studio
    +4
    SYV Studio & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Bisma & Marlene Engagement by SYV StudioBisma & Marlene Engagement by SYV Studio
    Bisma & Marlene Engagement by SYV StudioBisma & Marlene Engagement by SYV Studio
    +6
    SYV Studio & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Franky & Cindy Engagement by SYV StudioFranky & Cindy Engagement by SYV Studio
    Franky & Cindy Engagement by SYV StudioFranky & Cindy Engagement by SYV Studio
    +6
    SYV Studio & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Jony & Monica Engagement by SYV StudioJony & Monica Engagement by SYV Studio
    Jony & Monica Engagement by SYV StudioJony & Monica Engagement by SYV Studio
    +10
    SYV Studio & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Vincent & Steffi Wedding by SYV StudioVincent & Steffi Wedding by SYV Studio
    Vincent & Steffi Wedding by SYV StudioVincent & Steffi Wedding by SYV Studio
    +13
    SYV Studio & 10 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Vincent & Steffi Engagement by SYV StudioVincent & Steffi Engagement by SYV Studio
    Vincent & Steffi Engagement by SYV StudioVincent & Steffi Engagement by SYV Studio
    +13
    SYV Studio & 4 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Ryan & Vicky Engagement by SYV StudioRyan & Vicky Engagement by SYV Studio
    Ryan & Vicky Engagement by SYV StudioRyan & Vicky Engagement by SYV Studio
    +5
    SYV Studio & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Youngky & Stefanie Engagement by SYV StudioYoungky & Stefanie Engagement by SYV Studio
    Youngky & Stefanie Engagement by SYV StudioYoungky & Stefanie Engagement by SYV Studio
    +11
    SYV Studio & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    SYV Studio Review(s)

    6 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    15 May 2019 | Bride at Monica & Jony Wedding

    10000% satisfied

    Secocok itu sama design & hasil decor by @syv ❤️😘 & yang paling penting cocok sama karakter dan sikap vendornya. aku dan suami bener” selektif pilih vendor, bukan yg hanya sekedar melihat dari “branding” aja tapi jg pentingin banget hasilnya & srek atau engga ke vendornya sendiri. waktu itu @syv masih sangat baru dan portofolio nya msh minim. tapi begitu discuss dan ketemu lgsg cocok banget karena keliatan memang tephi super passionate bgt dibidangnya hasilnya : 10000% satisfied uda pake @syv as our vendor untuk sangjit. decornya bener” rapih, dan discussnya jg nyaman banget. dijelasin secara detail dari hal” yg aku awalnya krg mengerti tp tephi sabar bgt jelasin sedetailnyaa *so happy* sampe diketikib list” adatnyaaa 🤣 omgg ku super seneng bgt ketemu kamu tephi penyelamat sangjitku.. & decornya juga bukan yg abal” jd jangan ragu” untuk pake syv as ur vendor too! sukses trs @syvstudio’s ❤️✨ with love, Jony & Monic

    Vendor Reply

    15 May 2019
    Nyaaaaww thank you monmon for ur revieww.. Ga akan lupa kamu adalah client pertama yg ngedeal all in package ma aku disaat aku hanya postingan pinterest ;♡ thank you yak for both of ur trust on me.. xoxo sukses wat florist mu juga say
    06 May 2019 | Client at Hendri & Angel Wedding

    TOTALITAS TANPA BATAS!

    Yuhuuuu happy banget sampai sekarang ga nyangka bisa ketemu vendor yang super baik bagai malaikat. Pertama kali tau SYV STUDIO itu dari giveaway di tahun lalu, feeds instagramnya masih baruuu banget tp aku suka soalnya beda dr sangjit” biasanya. Singkat cerita, ak sama Hendri katanya kepilih menang giveaway sangjit nya.. Trus desember 2018 lalu kita sangjit itu beneran FREE DECOR dan dibantuin banyak bgt, TEPI itu ide nya banyak bgt dan super details, dia ga pelit bantuin kasih ide untuk yang lainnya termasuk di luar ttg dekor yaaaa. Pokoknya totalitas bgt dan sesuai harapan kami, sebelum acara sangjit pun saking udah cocok di hati sama TEPI, kita putuskan utk dekor WEDDING sama doi😂 Padahal nih waktu itu belum pernah sama skali doi kerjain project wedding tapi se percaya ituh, kita tumpukan smua cita” dekor wedding yang lain drpd yg lain ke TEPI. Kan sometimes kita banyak denger crita temen” ttg dekor yang ga tangung jawab, ga sesuai ekspektasi bla bla bla jadi bikin galau kannnn klo sama TEPI SYV STUDIO DIJAMIN deh ga ada ituuuhhhh tipu”, super helpful banget orangnya. Meeting nya juga ga pake ribet, happy deh pokoknya jadi client kamuhhhh💕 Wedding day kita 23 Feb 2019 lalu juga sukses, decor lighting flowers everything yang details” pun sesuai moodboard yang digambarkan tepi. Thanks a lot ya tepiiiii, recommended pake banget pokoknyaaaa💕💕

    Vendor Reply

    07 May 2019
    Nyaawww senkyyuu so much beb for ur excitement tulis review buat akohh disaat ente padalan lagi lelahh.. ;D ketemu client kaya kalian itu udh such a blessing wat aku krna udh dipercaya untk jdi salah 1 vendor acara kalian pdlan aku blm ada apa2.. thank you so much for u both for dealing me at our first meeting ♡ lopelopee ♡♡
    05 May 2019 | Client at Jeanine & John Wedding

    Perfection

    We were glad to have chosen and trusted SYV Studio for our Sangjit's day. They made lovely backdrop and decors on the venue. Our relatives and friends that were present on that day complimented how nice and professional our Sangjit day's celebration looked. We are so excited to see how our wedding day venue will look like under the hand of the professional - SYV Studio! Thank you very much

    Vendor Reply

    05 May 2019
    Thank you so muchh Jeann for ur kind words and revieww
    05 May 2019 | Bride at Alvin & Vanessa Wedding

    Most Helpful Vendor

    I trust Syv Studio for my sangjit decoration & am 1000% satisfied! Steffi was very helpful & friendly informing every single details i need. She even has the initiative to contact the venue & help arrange everything. She even helps me to get an upgrade room from the venue! Truly grateful for Syv Studio, really. Me & my partner + our family are very happy with the decoration. Everything was so pretty with everything provided. No fuss on my sangjit day & i gave a super shoutout to Syv Studio!

    Vendor Reply

    05 May 2019
    Thank youu so much nessaa for ur kind words and trust
    03 May 2019 | Groom at Stefanie Wedding

    Highly recommended vendor!!

    SUPER DUPER PERFECTIONIST this vendor.. SUPER FRIENDLY ! SUPER WORTH ! SUPER ON TIME ! THANKS SYV FOR GREATEST SERVICE ON MY WEDDING DAY ! SAVAGE !

    Vendor Reply

    03 May 2019
    Savage service for legendary client why not.? Hahahaha Thank you for ur trust n kind words Young ☺
    03 May 2019 | Bride at Youngky & Stefanie Wedding

    Best Vendor ever

    Bermula dr iseng nanya di ig utk engagement krn ku liat d feednya foto2nya unik2 n beda sm yg lain, akhirnya kt janjian ktemuan utk diskus. \nVendor dekor menurutku one of the most important vendor krn akan bikin first impression buat tamu yg dateng ke pestaku. Aku terutama pasanganku org yg bener2 pgn dekor kt beda sama yg lain shg kt keluarin lebi byk effort buat nyari vendor ini. Bbrp vendor besar di bidang ini sudah smpt kt berdua datengin. Tp akhirnya pilihan jatuh ke SYV studio. \nAwal mulanya kami smpt ragu, krn vendor ini belum punya portofolio sm sekali utk dekor wedding, so we will be their 1st project for wedding. Tapi dr diskus prtama kami, kami lsg sreg dan yakinnn bgt sm ci Tepy. Dia bisa terjemahin yg kami mau ke ide2 dan taste unik dia. Kita pun mutusin milih vendor ini utk wedding dan engagement kami. Super detail dan super rapi dlm tiap diskusi, pengerjaan, sampai eksekusinya.\nSo here we are. The best vendor for our wedding, thank you so much SYV Studio 💓💓

    Vendor Reply

    03 May 2019
    Thank you so much Stef, for both of your trust and kind words It was such a blessing to be part of your big day, sampe mau nangis pas hari H kamu <3 God bless you and ur fam always ^^ -Love-

    Decoration & Lighting

    Do you provide sample arrangements?
    Yes Sampling will be given if it's applicable, such as the material that will be used. The following designs will be worked at maximum 14 days before the sangjit event, and 30 days for wedding event. Client's can do observation through that time
    Which of the following services do you provide?
    Event concept & design,  Event décor
    Do you offer consultations?
    Yes Unlimited consultation will be given until client's satisfaction is reached :)
    Minimum and maximum number of guests
    [50] persons to [800] persons
    What is the style of your decorations?
    Modern,  Romantic,  Rustic,  Cultural Chinese
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes It is important for us to know the dimension of every sites, because it will affect the time that we should manage and design that applicable for the event
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Sampling will be given if it's applicable, such as the material that will be used. The following designs will be worked at maximum 7 days before the sangjit event, and 21 days for wedding event. Client's can do observation through that time
    Do you provide services in other cities or countries?
    No We are not yet available for service in other cities or countries
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Stage or dance floor,  Other Backdrops, Standing flowers, entrance gate
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes It was all included
    What makes your services unique?
    Client can customize their engagement and wedding event according to their budget For example in engagement decoration, client can get exclusive design which is not repeatable under IDR 10.000.000,-
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance for Sangjit event. 6 months in advance for Wedding event.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    Negotiable with client
    When was your business established?
    March 2018
    Address
    coming soon 14450
    Location(s)

    Event Consultant, Conceptor and Decorator Established since March 2018

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.