All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (5)
  • projects (12)
  • reviews (24)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    storyoflevine Review(s)

    24 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    diandravalinie
    20 June 2022 | Bride at Diandra and Alexander Wedding

    Absolute best

    Dari mulai pengajian, siraman, malam seserahan sampai full wedding kita percayakan ke story of levine. Hasilnya maksimal!!!!! Clean, dreamy, bener bener kayak jodoh sih sama SOL. Nggak salah pilih vendor kita. Hasilnya juga cepet dan sesuai sama ekspektasi kita. Berhasil capture semua moment di hari bahagia kita, semua yang pengen diinget di hari itu berhasil mereka dapatkan
    Stefano Kevin
    25 May 2022 | Groom at Sherlly Wedding

    Great experience

    Sangat puas dengan hasilnya, fotonya bagus, natural, profesional, fotografer berkomunikasi dengan sangat ramah dan menyenangkan
    sherlly mellinda
    25 May 2022 | Bride at Stefano Kevin Wedding

    MAGICAL!!

    WKWKWKWK!! DIJAMIN PASTI KETJE DAN CETAR!!\nsungguh timnya seru semua, asik banget tim Story of Levine. Orang-orangnya ramah, suka ngebanyol dan jago ngarahin gaya. Untuk yang tipe kanebo kering kayak aku dan pasangan sih bersyukur banget ketemu tim SOL. Kami cuma ikutin arahan aja, sat set, pas jadi fotonya, PUOL bagus bangettt! Aku yang agak pecicilan bisa keliatan ayu, kalem paripurna, sungguh, magic! Make up dan hair do juga bagus bangett, terharuu!\nKeluarga kami juga seneng karna tim SOL beserta MUA sopan-sopan, ramah dan pinter banget ngarahin gaya. Terlebih papahku yang biasanya garang banget ketemu fotografer, bisa-bisanya ketawa ketiwi setelah sesi foto, kecup virtual buat tim Story of Levine 🥰
    vh.tanwijaya
    10 May 2022 | Groom at Vincent & Gaby Wedding

    Memuaskan!

    Hasilnya bagus, yg raw ny udah bagus, edited nya makin bagus Dan mood saat pemotretan juga dapat karena tim kameraman dan MUA nya bisa mengkondisikan dgn baik. Mantap!
    Ananta Gabriella
    10 May 2022 | Bride at Vincent & Gaby Wedding

    Wedding

    Thankyou so much ! Hasil video sama fotonya bagus2 🥰, puas banget deh pokoknya 🤗
    nurfitrianinisa03
    07 April 2022 | Bride at Anisa & Faizal Wedding

    Highly Recommended!! 1000/100

    Taste fotonya bagus banget, setiap hasil jepretan gak pernah ada yang gagal

    Photography

    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What rate do you usually charge at?
    tergantung dengan paket yang dipilih
    When was your business established?
    2020
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture,  Cultural
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Portraiture,  Destinations
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Setelah pembayaran uang muka dan lock tanggal,maka akan bertemu dengan tim kami agar membicarakan konsep dam teknis di hari H shooting
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    drone,kamera canon & sony, Gimbal , Led ,Flash
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    menjalankan sesuai dengan konsep,membangun mood dan menyamakan frekuensi dengan client
    What is your payment terms?
    50% uang muka , 30% 3 hari sebelum hari H , 20% Sebelum penyerahan files
    What makes your services unique?
    Bisa menyesuaikan dengan kebutuhan client Bekerja untuk mencapai hasil yang maksimal Fleksibel
    How far in advance should your client contact you?
    2 minggu sebelum hari H
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Maksimal 1 bulan minimal 3 minggu
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    minimal 3 minggu
    Are you available to shoot after hours?
    ada charge tambahan
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Videography

    What do your packages include?
    Edited video,  High definition video,  Multiple cameras,  Multiple videographers,  Pre-ceremony,  Ceremony,  Reception,  Rehearsal dinner,  Same day edit video
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Traditional,  Conceptual,  Portrait
    Do you provide your services in other cities or countries?
    ada penambahan tertentu
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you provide raw footage to the client?
    hanya yang di edit
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Are you available to shoot after hours?
    ada biaya tambahan
    Service(s)
    Address
    Jl.Dalang Perum Anggrek loka , Munjul,Jakarta Timur 13850
    Location(s)

    We are vendor of wedding photo, video, and makeup based on Jakarta. We love to capture beautiful moments. The day when two people are united in love and affection, a story that can never be repeated. We will capture the best story of your special day for you. The meaning of Levine has more than one different etymologies. It has same or different meanings in other countries and languages. The different meanings of the name Levine are: Hebrew meaning: “Heart” English meaning: “Dear friend”

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.