All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (142)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Sonokembang Catering Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 October 2018 | Bride at Anya & Diky Wedding

    Super duper perfect catering!

    Sangat professional dan komunikatif, ga hanya dengan pengantinnya tapi juga dengan orangtua pengantin jg sangat koperatif. Kalo makanan dan dekornya udah gausah dijelasin lagi yaa pasti the best deh! Sampe setelah selesai wedding beberapa tamu nanyain cateringnya apa. Sukses selalu buat Sono Kembang dan makasih banyak buat mba Vira!

    Seven Production

    24 October 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Review of Sonokembang

    We Highly recommend you all to use sonokembang vendor. Sonokembang has a superb decoration. we do say sonokembang is one of the best catering vendor in town.
    30 August 2017 | Partnering Vendor at Wedding

    Caterimg Recomended

    Catering yang sangat di rekomendasikan untuk acara pernikahan kalian.. salam 3KENCANA FOTOGRAFI
    07 June 2017 | Bride at Andin & Andri Wedding

    Makanan Enak, Dekorasi Oke

    Semua tamu muji kalau makanannya enak2 banget, dekorasinya juga baguuus banget. Perhitungan makananya juga oke banget, jadi gaada tuh istilah kehabisan makanan. Two thumbs up !
    07 June 2017 | Bride at Andin & Andri Wedding

    Makanan Enak, Dekorasi Oke

    Semua tamu muji kalau makanannya enak2 banget, dekorasinya juga baguuus banget. Perhitungan makananya juga oke banget, jadi gaada tuh istilah kehabisan makanan. Two thumbs up !
    18 May 2017 | Bride at Ashrida & Didha Wedding

    Best Vendor in Jakarta

    Pada saat acara akad dan resepsi kami tanggal 6 Mei 2017 kemarin, saya dan suami sangat puas akan decor, penataan, serta makanan-makanan lezat yang diberikan oleh Sonokembang. Selain itu, Mba Mala selaku salah satu marketing dari Sonokembang sangat ramah dan sangat membantu dalam pemilihan jenis-jenis makanan yang akan disajikan. Feedback dari tamu kami juga tidak mengecewakan, pelayanannya baik, makanannya enak, decornya sangat cantik sesuai dengan tema yang kami tentukan. Terimakasih Sonokembang telah membantu mensukseskan acara kami :)

    Vendor Reply

    19 May 2017
    Terima kasih mb.Ashrida dan keluarga atas kepercayaannya kepada kami. Alhamdulillah ya mb. Kalo semua puas dan senang. Sekali lagi terima kasih. Salam buat keluarga. Wass. Team Sonokembang Jakarta1

    Catering

    What alcohol services do you provide?
    We do halal thing
    What types of cuisine do you cater?
    Traditional and International
    Do you accommodate dietary needs?
    Nope
    Do you offer a tasting for potential clients?
    Yes, we do
    Are you also able to provide the wedding cake?
    Yes we are
    Are you able to provide your own wait staff?
    Yes we are, but we usually provide other wait staff if we got the limit of wait staff
    What is your maximum catering capacity?
    During this year we provided 4000 portion in a day and thats the highest value for us but we can do more
    What about sonokembang pricelist ?
    It depends on your budget.
    What type of cuisine do you provide?
    Indonesian - ,  International Cuisine,  American,  Italian,  Asian,  Japanese,  Korean,  Caribbean
    Service(s)
    Address
    Jalan Rawa Bambon No 2 RT 07/ RW 04 Kelapa Dua Wetan, Ciracas - Jakarta Timur 13730
    Location(s)

    Catering Service

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.