All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (15)
  • reviews (8)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Savio & Elisabeth Review(s)

    8 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    29 December 2018 | Bride at Rama Wedding

    Classy work!!!

    Thanks for being our photographer, God bless You.

    Vendor Reply

    29 December 2018
    Makasih kak yasmin
    11 December 2018 | Bride at Willy Wedding

    Great Work Prewedding

    File udah diterima mas makasih dan keren banget hasilnya hehehe, makasih ya massss. Emang nga salah pilih vendor, bolak balik liat foto terus sampe bingung karena semua bagus. Great work !!!!!

    Vendor Reply

    11 December 2018
    Makasih ya kak yuni :)
    05 December 2018 | Bride at Riki Wedding

    We're very satisfied

    They are very professional, on time, super friendly and I love the results. Puas banget sm hasilnya Thank you Savio!!!!

    Vendor Reply

    05 December 2018
    Hi kak putri, makasih ya :)
    28 November 2018 | Client at Joko Wedding

    Excellent service

    If you are looking for a photographer that are Profesional, on time, creative, fun and reliable, you have to choose savio & elisabeth.

    Vendor Reply

    06 December 2018
    halo kak wulan makasih ya kak sudah join dengan team kami :)
    27 November 2018 | Groom at Inne Wedding

    Great Service & Great Work

    Thanks Savio, foto prewed aku ok banget. Special thanks buat kak bayu as photographer. servicenya ok banget. keep up the good work savio & elisabeth photography :)

    Vendor Reply

    27 November 2018
    makasih kak cesar
    22 November 2018 | Groom at Seiko Wedding

    Fotografer Rekomendasi

    Hello bro, istri seneng banget liat samplenya foto yang udah dikirim via wa, udah nga sabaran minta dikirim semua filenya. kapan bisa dikirim nih? Desember gw udah balik ke jepang ni soalnya.

    Vendor Reply

    22 November 2018
    helo mas ryo, udah kelar semua mas rencana mau di cek lagi hari ini, besok pagi langsung dikirim. besok ditunggu aja :)

    Photography

    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Min 1 Bulan, mohon maaf anda dalam antrian
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Karyawan 3, Palem Ganda Asri 4, Block C14/11 Karang Tengah, Tangerang. wa 082298690434 15757
    Location(s)

    Pre Wedding Photography

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.