All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (10)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Reka Story Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    24 July 2019 | Bride at Aussy & Galang Wedding

    Vendor Fotografi Nikahan Terbaik!

    Aku pake jasa Reka untuk lamaran sama wedding dan hasilnya puas banget. Kerja dari Bang Latif dan tim oke parah. Koordinasi antar timnya rapi dan komunikasi ke client intens bgt jadi kalo ada ide atau revisi bisa buru2 ditangani. Oiya Bang Latif dan timnya itu seru parah, jadi walaupun mereka santai orgnya suka bercanda tp tetep professional. Setelah nikahan, aku langsung rekomendasiin Reka ke rekan2ku hehe. Sukses terus buat Reka, nanti kalo ada event aku kontak lg yaaa ❤❤❤
    24 July 2019 | Client at Chiko & Ibel Wedding

    Aku Suka

    Kemarin saat pernikahan teman saya,saya melihat cara kerja mereka rapih dan foto2nya terlihat bagus Mungkin nanti ketika saya menikah akan memakai jasa mereka

    Photography

    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture,  Other - beauty
    What is included in your photoshoot package?
    Flush mount,  Hi-Res image,  Matted prints,  Prints, Albums,  Custom album design,  Custom graphic design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Conceptual,  Candid,  Natural
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes for concept and brief
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes if confirmed a month before
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes raw and edited files
    Are you available to shoot after hours?
    Yes yes, but will be exposed to extra time charge
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i my own use staylish
    What rate do you usually charge at?
    we charge per event
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    H+1 DAYS
    How long does it take for the client to receive the final product?
    Tergantung akan seberapa lama client memberikan revisi kepada kami. biasanya kami mengerjakan paling cepat antara 4-6 minggu.
    How far in advance should your client contact you?
    untuk dapat berkomunikasi dengan baik, lebih baik paling lambat H-2 Minggu
    What makes your services unique?
    kami mempunyai wedding book berbentuk Story boook sebanyak 48 halaman atau 60 halaman. Dan story book ini memuat bukan hanya foto saja, kami mengemas story book ini dengan cerita dari kedua pasangan.
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Biasanya biaya makan di kenakan kepada client, akan tetapi bila berkeberatan dapat di informasikan terlebih dahulu.
    What is your payment terms?
    20% Setelah Kontrak, 50% Setelah acara selesai, 30% setelah Revisi di selesaikan/ tahap produksi
    When was your business established?
    Februari 2019
    Service(s)
    Address
    Location(s)

    Reka merupakan salah satu rumah kreatif yang terletak di kota Jakarta, Indonesia. Bergerak di bidang fotografi dan videografi. Main business Reka ialah happiest moment seperti prewedding, before wedding, wedding, maternity, and baby born. Reka hadir untuk membantu setiap pasangan menyusun memori mereka dalam bentuk foto dan video. Reka pun ingin membuat setiap pasangan mengingat perjalanan yang telah mereka lalui, serta menjadi penyambung kisah antar generasi ke generasi. Untuk itu Reka berusaha

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.