All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (27)
  • reviews (18)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    PrideBride Wedding Review(s)

    18 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Winda Lestari Adiningsih
    14 October 2021 | Bride at Winda & Yudha Wedding

    Terima kasih PrideBride

    Sebelum menikah pun udh kepikiran mau minta PrideBride buat urusin urusan wedding, tidak sedikit kerikil menuju perjalanan menuju pernikahan apalagi menikah disaat pandemi seperti skrng ini misalnya reschedule jadwal pernikahan krn terhalang oleh beberapa faktor seperti PPKM, namun PrideBride dengan siap selalu membantu 24 jam (beneran 24 jam!!) dan selalu kasih update mengenai persiapan sampai hari H. Biggest thanks to Bang Borris dan Mas Rudy yg selalu siap dihubungi kapan aja, mulai dari urusan KUA, urusan dengan vendor, sampai box seserahan yg penuh 1 mobil aja dijemput dari rumah hingga ke venue dengan selamat. Sukses selalu untuk team PrideBride 🤗
    Ridwan Esa
    09 September 2021 | Bride at Lintang & Esa Wedding

    Wedding planner and organizer

    Having PrideBride as my Wedding Planner & Organizer was such a great experience, it was a pleasure working with PrideBride, especially for our planner Mas Borris and Mbak Nadya, they help us a lot, thankyou so much PrideBride! 😍
    Aprilia Eristiani
    07 August 2021 | Bride at Aprilia & Aldino Wedding

    Pride Bride the best!!!

    PrideBride super helpful dan gercep bgt! aku dibantu banyak sama Mba Ila, Mas Boris, Mas Fahmi & team. keluargaku juga seneng banget karena PB gercep dan sigap banget! wedding day aku juga alhamdulillah lancar, thank you PrideBride 💜💜💜
    Nadiah
    21 June 2021 | Bride at Nadiah & Dhikma Wedding

    unforgettable moment, happy bride & family!

    Many thanks to pridebride team semuanyaa, khususnya untuk mas borris, mas fahmi, & mba nadya. Semuanya berjalan lancar, on track. Dan ternyata ada surprise di akhir yg bener bener bikin happy bgt gangerti lagiii mau bilang makasih kyk apa, wedding dream ku sedari dulu akhirnya kecapai juga di tangan WP dan WO dari pridebride yg super duper membantu, dan juga mengeksekusi acara dengan sukses. Highly recommended! Love u all :”)
    Rizka Humeiro
    10 June 2021 | Client at Rizka & Adhit Wedding

    Intimate Wedding Organizer

    So grateful to have found PrideBride! You guys are very helpful, energetic, and I can feel like you guys are very sincere in doing it. I think there are many people out there who has the skill, can work well, but don't have the heart to do it whole-heartedly. I thank you guys so much for everything. Even before the wedding day you guys already keep me updated with all the details. I'm so happy to have you guys as my wedding organizer. Nothing is perfect, but for me, everything went just like how I wanted it and the most important is I didn't turn "bridezilla" because of you guys:) you guys make sure that I have NOTHING to worry about. Thank you for taking care of me and Adhit, and both of our families. We are all very grateful and thankful. Lastly, we on behalf of our big family apologize if in any chances there are some of our behaviours or words that make you uncomfortable. All the best for your upcoming events! We are pretty sure all events would be wonderful organized by you guys! N.B: Special thanks to Boris for leading and coordinating the team very well, and also Nadya for listening all of my panic thoughts :)
    Amelia Anisa Utami
    09 June 2021 | Client at Amelia & Lutfi Wedding

    Great service and best partner

    Ketika memutuskan untuk menikah sekitar bulan Oktober 2020, disinilah kita memutuskan untuk menyusun rencana pernikahan Berawal dari browsing bridestory untuk kumpulin moodboard, tiba-tiba ada sesosok planner & organizer yang menghubungi ku langsung di bulan November yaitu pridebride, disinilah jatuh cinta pada obrolan pertama karena team ini pendekatannya temen bgt:) Dari mulai planner yang selalu fast response dan sangaat active listening. Team planner nya bantu bgt kita sebagai pasangan yg sangat awam untuk ursan pernikahan, smpet ada di 2 pilihan tp pas vote sm pasanganku dia jg ttep pilih pridebride! trnyata emg gak salah sih pilih pridebride karna mereka proaktif dan bener2 kerasa sebagai partner yg bisa dicurhatin kaya temen soalnya pembawaannya yg gak kaku dan sering becanda dan itu penting bgt buat pasangan yg lg ngurus pernikahan. Jadi semua diurus sama pridebride dan akupun semangat ngerjain semua perintilan pernikahan sehingga g ada tuh kata “streess” ngurusin wedding kmren :) Untuk service planner yg perfect ternyata tim organizer yang hari H pun punya kualitas yg bagus bgt jg, mereka yg cekatan dan sangat detail bener2 memperhatikan acara dan terutama me as a bride from head to toe, sampe g enak bgt ngerepotin karna sebaik itu hehe. Keluarga pun sampe bener2 puas bgt dan seneng sama service dan kepribadian mereka yg asik tp samgat sopan! So overall we had a great time and beautiful wedding because of them also 🤗😭❤️🥺 thank you Pridebride team for “everything!

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Detailed task checklist
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    100 pax up to 2000 pax
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client make a booking?
    planning package within 4-5 months before wedding day and for on the day services within 2-3 months before wedding day
    How many hours are included on the day of the wedding?
    9 working hours include preparation such as; pick up the bride or etc
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    Organize the first wedding reception in Pandemic with new normal wedding concept.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    20% after confirmation of contract, and 80% upon the final delivery
    Address
    Sukaresmi Stoneyard No.3, Jalan Keramat Mbah Dalam. Kedung Halang, Tanah Sareal. Bogor 16153
    Location(s)

    PrideBride is a brand new of wedding services, especially in pandemic situation, hereby we proposed client with some ideas, concept and something that client needs for.
    https://www.instagram.com/p/CSCPEMGBa2n/
    https://www.instagram.com/p/CSBtrhhhqXa/
    https://www.instagram.com/p/CSBpfyqhMdK/
    https://www.instagram.com/p/CMoVqxODiDe/
    https://www.instagram.com/p/CMoVeinD9sa/
    https://www.instagram.com/p/CMoVZ7vDb_z/
    https://www.instagram.com/p/CKoUZZbjpgq/
    https://www.instagram.com/p/CKl1oSRjnhH/
    https://www.instagram.com/p/CKi0w5ujA6C/
    https://www.instagram.com/p/CKBxiU8DPu3/
    https://www.instagram.com/p/CKBqASNDjJc/
    https://www.instagram.com/p/CKBTipIjfw5/