All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (31)
  • reviews (12)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Portlove Studios Review(s)

    12 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    18 March 2019 | Bride at Ario & Mita Wedding

    Sukak banget hasilnya

    dari awal searching vendor fotographer tuh saya liatin cinemagraphic nya 1 per 1 di bridestory jujur salah satu video disini bikin saya makin klik krn mengharu biru banget. setelah cari sana sini dan memutuskan pake portlove saya ga nyesel. dari awal meeting Mas Reza ngerti yg saya mau. hasil prewed yg ga bakal nyangka kalo cuma foto dikomplek 😂 sampe hasil candid pas pernikahan bagus bangetbanget saya suka bgt hasil candid krn natural banget. tementemen juga nanyain apa vendor fotographer saya, jelas dengan bangga saya rekomen portlove ke temanteman. good job Mas Reza and team. sukses selalu 👍👌
    25 April 2018 | Bride at Adelya & Wisnu Wedding

    Great Photography

    Dari pertama chat dengan Mas Reza, minta meeting untuk tentuin lokasi foto dan konsepnya, semua dihandle dengan baik dan super ramah.. Seneng bisa ketemu dng Mas Reza dan Team.. Hasil fotonya bagus dan banyak bantu buat arahin gaya untuk saya yang dasarnya kaku banget :D.. Semoga bisa foto bareng Portlove lagi di moment lainnya.. Thanks Portlove.. Semoga semakin sukses!! Salam, Adelya & Wisnu
    13 December 2017 | Bride at Gatya & Abi Wedding

    Sweet collaboration with Portlove

    Dari pertama chat dengan Reza sudah langsung cair dengan mudahnya. Asli deh, vendor yang satu ini ramah banget, responsive, super generous, ngobrol dan tek-toknya enak, it does really feel that I could put my 100% trust in him and his team. Dan bener aja, dari technical meeting sampai hari H semua-nya enteng dan lancar jayaaaa... Reza dan team-nya pintar dan jelas dalam mengarahkan gaya, gesit, determined kerja-nya, dan kami benar2 merasa ter-cover dokumentasinya dari sebelum acara dimulai, hingga betul2 acara berakhir... Trs waktu lihat hasil foto2nya langsung kaya jingkrak2 sendiri.. Hehehe.. It was all really nicely captured (and edited) dan kita dibonusin banyak bangeeeeetttttttt!!!!! xD Makasi banyak yaa Mas Reza and Portlove team.. Masi ditunggu nih hasil Video-nya... Hehehee.. Inshaallah hasilnya ciamik dan menyentuh hati #aaiiihh.. Sukses terus ya bisnis dan usaha-nyaa.. Semoga foto+video-nya tambah bagus dan keren, tambah banyak orderan, tambah berkembang dan barokah! Aaammmmiiinnnn!!!! Salam hangat, Gatya + Abi
    29 September 2017 | Client at Atika & Oddy Wedding

    Prewedding session went really well!! Thumbs up!

    Foto prewedding nya bagus baguus dan cepat dikasih ke kita. Saat di foto, Arahan2 nya juga jelas, jd buat pasangan yg gabisa gaya di camera, jd lbh luwes. Dan sabar bgt nanganin kita, jg selalu ngasih masukan2 yg bagus. Kita cmn nunjukin mau kaya gmn2 lgs di eksekusi dgn baik. Kak Reza as the photographer really knows what kind of tone, mood, and theme that we expected. We cannot wait for the upcoming project (the D-day itself :D) Thank you so much Kak Reza and team! See you on November :)
    31 May 2016 | Bride at nanda & reza yullio Wedding

    very nice.. thanks a lot :)

    dari awal udh interest bgt sm portlove .. n trnyata bkin seneng banget, puas.. yg dari awal udh friendly bgt, sabar ngdengerin maunya kita ,n tentunya untuk hasil jepretannya yg bagussss bangett.. dari make up nya juga sangat amat mnduukung.. pokoknya smuanya melebihi ekspektasi saya..:) berulang kali liat potonya n puas.. heheheheh .. makasih bnyak portlove n makin sukses yaaahh..
    08 May 2016 | Family Or Relatives Of Bride at Dwy Wedding

    Terimakasih Portlove

    Kami sekeluarga puas dengan hasil foto Portlove.CS timnya kompak dan sangat baik, terutama hasil foto memuaskan dekorasi sederhana bisa terlihat spektakuler di kamera portlove terimakasih telah membantu acara keluarga kami portlove salam,

    Photography

    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Conceptual,  Candid
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Natural,  Vintage,  Conceptual,  Underwater,  Portraiture,  Black and White
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    What is included in your photoshoot package?
    Albums,  Custom graphic design,  Digital files,  Hi-Res image,  Proof CD of all images,  Custom album design
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    What is your payment terms?
    For block schedule idr. 1.000.000,- 80% 1month before production 20% After received
    What rate do you usually charge at?
    we charge hourly , or per event depending on the package picked by the brides
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    i direct them personality with my team, making sure every moment looks perfect in the album.
    Are you available to shoot after hours?
    No
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    No
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the proof ready for review 7-10 days after the wedding day
    How long does it take for the client to receive the final product?
    depending on the requirements of the clients, they usually get the final album ready for review 4-6 weeks after clients after their approval
    How far in advance should your client contact you?
    waktu ideal 3-6 bulan sebelum hari pernikahanmu
    When was your business established?
    Portlove studio berdiri pada awal tahun 2015
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Ya (mohon beri rincian, jika ada)
    What makes your services unique?
    Story telling photography
    Videography

    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Storytelling,  Conceptual,  Fine art
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    1 bulan sebelum acara
    Service(s)
    Address
    Bassura city apartment, lt.22 tower flamboyan - jakarta timur 13410
    Location(s)

    A philosophy We believe that you're coming to us instead of finding a regular wedding photo of marriage but definitely more than that, because we know captures the image of the deep - tempered, uniting the joy, the delight of happiness, laughing off even deciphering in your new life of the new.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.