All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (28)
  • reviews (21)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    PlanMyDay Wedding Organizer Review(s)

    21 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    20 August 2019 | Groom at Eric & Mehta Wedding

    More than Awesome PMD!

    “We start as a team, we finished as a family.” Thank you banget PMD Family, kalau ada kata” yg lbh indah dari terima kasih pasti sudah gw ucapkan! Ga nyangka banget buat segala effort yang udh kalian keluarkan, that’s the best suprise I’ve ever had. Terima kasih buat segenap kerja keras dan waktu yang udh dicurahkan oleh kalian, senang dan bangga bisa kenal kalian semua! Semua keluarga bilang acara resepsi kmaren adalah yg terbaik dari segenap acara resepsi yang pernah mereka datangi.. really” great! Gw sampe gabs nahann 😢 sampe detik ini, atas berkat dan anugrah Tuhan yang hadir buat kami berdua melalui kalian! Awesome gaes! Thanks to our leader @⁨Darren W D⁩ Buat stage manager kece @⁨Felicia Dwirahma Sumarli⁩ @⁨Helen Situmorang⁩ @⁨Vern Yoan⁩ Penari latar luar biasaa @⁨Franky OMK Pandu⁩ @⁨Martinus Yordian⁩ Mulmed mantul @⁨Kevin Setiawan⁩ Receptionist luarrr biasa @⁨Vincentia Santi⁩ @⁨Dewa Garlanda⁩ Runner yg ga cape”@⁨Marsono⁩ @⁨Ido⁩ Master F&B @⁨Agustinus Primulyono⁩ @⁨Iyus Pattrick⁩ The best LO PMD, kedua papa mama kita sangat berterima kasih buat kalian @⁨Agnes Liliyani⁩ @⁨Melisa Haeryono⁩ @⁨Maria Tantri⁩ @⁨Syella PMD⁩ C kecil LO bRidesmaid @⁨Feliciana Devina⁩ Hardware yg udh jauh” diimport @⁨Kenny Syam Wijaya⁩ Dan yg udh ksh effort luar biasa nemenin Mehta @⁨Stella Harlim⁩ , makasih bnyak dr Mehta Stell buat setiap servicenya, jd gw gaush buka baju pengantin 👻 Dan buat smua yg udh hadir, dan turut mendoakan kami berdua! Terima kasih, dari kami yg sangat berbangga bisa kenal kalian, dan mempercayakan hari bahagia kami di tangan yang tepat! Tuhan berkati kita semua Love u guyz, Eric&Mehta
    02 April 2019 | Groom at Johan & Liana Wedding

    Our Best Day ever by Plan My Day Wedding Organizer

    We are really grateful for choosing Plan My Day, very humble, hard worker, full of integrity, sincerity, and honesty. Thankyou Plan My Day for your great services. Super Recomended ! Don't think twice to choose Plan My Day =)

    Vendor Reply

    02 April 2019
    Dear Joe & Lia, Thank you so much for the sincere reviews & recommendation guys.. we're really glad that you can enjoy your big day.. And nothing makes us happier than knowing that the couple are pleased with our services. We're gonna miss those survey trips to Bogor I guess hahaha.. Let's meet up again when we visit Bogor next time.. GodSpeed Bro & Sis!!
    09 January 2019 | Client at Angga & Maria Wedding

    Friendly but professional organizer, orangtua pun puas!

    Pertama cari WO itu setaun sebelum, langsung inget Eric karena masih temen seangkatan, dan informatif banget walaupun aku ga ambil paket sama plannernya. Dari mulai sebulan sebelum udah mulai kumpulin data dan helpful banget sampai hari H nya. Dari hal kecil sampai hal besar dibantu banget. Dari tadinya gamau ada wedding dance sampai akhirnya keidean dan jadi dong... Semua berkat masukan juga dari temen2 PMD khususnya Ko Darren. Keluarga khususnya orang tua kami serta tamu pun ngerasa puas soalnya crew PMD semua aktif bantuin kami, ga ada yg cuma nampang aja.. Terus profesional jg dan terpercaya untuk urus semua halnya. Crewnya friendly abis jadi bikin ga awkward jg... Bener2 recommended kalo menurut kami.

    Vendor Reply

    28 January 2019
    Hi Angga & Siska (a.k.a Maria) :p Thank you for the very honest review and recommendation.. Kita bersyukur banget bahwa semua service kita berhasil membantu and alhasil semuanya bs senang n puas... Pastinya semua lancar krn tdk lepas jg dr Angga n Maria yg selalu cooperative and cpt bgt utk masukin data yg diperlukan and selalu berkomunikasi dng baik.. We hope nothing but the best for you guys up ahead, nanti kl pas main-main ke cianjur kita kontak-kontak yaaaa.. Once again thank you for the review and God Bless...
    12 September 2018 | Bride at Chandra & Natalia Wedding

    Best WO in town

    Menikah adalah impian setiap pasangan begitu pula dengan kita. Dengan berkat Tuhan, kami menikah tanggal 9 September 2018 dengan berbagai pertimbangan akhirnya kami mempercayakan impian kami di tangan PlanMyDay sejak 1 taun yang lalu. Mereka yang mengatur semua acara kami mulai dr wedding proposal, sangjit ceremony, sampai wedding day kami dan semua acara berjalan sesuai harapan kami. Ko Darren dan Ko Eric adalah kepala team PMD, mereka berdua super ramah, serius tp suka kocak juga, detail!!! (karena kami pun orang nya detail jd merasa klop banget), mereka menghandle dan membantu mencari jalan keluar dlm msalah kami dngan baik dan tenang, So, kami juga kebawa tenang secara kami mempersiapkan pernikahan ini secara ldr jadi kebayang lah repotnya gimana. Jadi intinya mah PMD SUPER RECOMENDED!!!! Buat yang mau menikah ga usah mikir lg PMD aja, dijamin ngga akan nyesel! Buat Team PMD, Thx u sooo much, Keep Solid and Humble!!! GBU!!!

    Vendor Reply

    28 January 2019
    Hello Chandra & Caca, apa kabar?? Hope you guys are doin' fine in Pekanbaru.. ^^ Thank you so much for the recommendation guys... Really really happy to know that our service can gladly help you from top to toe.. Jadi kangen masa-masa bantuin propose Chandra yg jauh-jauh dtg dr Batam, sangjit yg penuh surprise dr Caca krn berbarengan dengan birthday nya our groom to be, sampai ke hr H kalian yg luar biasa meriah and very emotionaaaallllll (Perform Jojo masih terngiang terus nie di kepala and di hati hihi). Hope it can really be a fine day to be remembered ^_^ Well, teriring selalu doa dr kami utk kalian semua, may you guys live happily ever after! Amen.. Once again Thank you very much guys... Godspeed!!!
    14 July 2018 | Groom at Irvin & Rikka Wedding

    THE BEST..

    kayaknya udah agak sulit berkata" lagi.. but THANK YOU GUYS... Darren, Eric, & crew.. kalian TERBAIK sih, thank you banget untuk semua yang kalian udah bantuin untuk hari Wedding kita kmrn 6 juli 2018.. dari agustus 2017 udah kita repotin ini itu, padahal masih taun depan kita marriednya, thank you untuk bantuin planning dari Propose, Prewedding, sampe Wedding kita se-PERFECT ini.. thank you untuk crew" yang memperhatikan keluarga bener" di pantau udah kayak CCTV, sampai hal" terdetail di hari H... gak ada yang miss satu pun.. dari pagi sampe malem acara LANTJAR DJAYA, gak kebayang sih tanpa kalian gimana.. crew nya yang sigap and selalu stand by buat Bride (yang gw tau pasti capenya kayak apa )... sampai malem crew" nya kayak pake batere alkaline, kagak ada capenya... sekali lagi THANK YOU banget PMD bikin hari Wedding saya dan Rikka sangat lancar, dan berkesan. sukses selalu PMD, jangan kasih kendor... MEALAJU PESAT, CEPAT, DAN TEPAT... PMD THE BEST

    Vendor Reply

    17 July 2018
    Hello Irvin & Rikka.. Kumaha damang?? Hope you guys and family are doin' fine.. Thank you so much buat review nya yg luar biasa and truly touching.. We're all beyond happy to know that you guys are having fun during the day, as much as we did of course... Kalian luar biasa kooperatif and komunikatif, so that's why your wedding day is truly a blast.. Kita masih and akan inget terus shoes games-nya kalian yg gokil abies.. hahaha.. Lasty Thank you so much once again, aminn utk seluruh wishes nya AND Love the quote "Jangan kasih kendorrr bro n sis" :D hahahaha GodSpeed!!!
    29 May 2018 | Bride at Ivan & Maura Wedding

    HUGE THANK YOU TO PMD <3

    Halo Ko Darren, Eric dan crew2 PMD semuanyaaa!!! Ivan and I really want to thank you all, for all the hard work and support from the very beginning until the end! Being in Singapore, we imagined it would be super tough to plan a wedding in our hometown Bandung, but PMD made everything happened! 💞💞💞 From getting the place for the garden party that we always dream of, also coordinating with allll vendors to ensure everything is perfect and run smoothly on the day itself, until even small2 details like getting a tasty “ronde” for our “makan ronde” ceremony 😍 hahaha really really appreciate everything, we’re gonna miss the whatsapp call meeting across country, the funny chit chat that we also had! We couldn’t ask for a better wedding planner! Catch up when we are back in Bandung ya!! 😁😁😁

    Vendor Reply

    30 June 2018
    Hello Ivan & Maura, how are you guys doing? :D hope that you guys doin' fine... Thank you for the review and compliments guys.. Indeed we will miss the whatsapp call the most haha.. Well, we're very glad that your big day went so smoothly and most of all We hope that You guys can really have some fun during that day.. You guys are really awesome, easy going, and super cooperative as well, so no doubt that the wedding can be as amazing as it should be.. Can't wait to catch up with you soon, feel free to contact us when you guys visit Bandung again, okay?! God Bless :D

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Day of coordinator, Full planning, Partial planning, Other Fine Dining Planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Detailed task checklist,  Venue selection,  Reception planning,  Ceremony planning,  Other Pre Wedding Arrangement, Personalized Vendor Planning, Overseas Remote Planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding Garden Party Wedding, Modern Chinese Wedding,  Religious wedding ceremony Catholic wedding ceremony, Christian wedding ceremony,  Other Chinese Table Dining (Cia Ciu) Reception
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes , as we currently available to meet at any place, according to the client's preferable time
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes We have been to Jakarta, Karawang, Bogor, & Sukabumi. Other Cities or Countries will be fine too, don't hesitate to contact us..
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    50 persons to 2000 guests
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes , other than our primary language (Indonesia), We are also Fluent in Written & Spoken English
    How far in advance should your client make a booking?
    The most ideal time for the client to contact us would be 8-15 months prior to the wedding. But should the client need a service urgently, simply call us to discuss your upcoming wedding event.
    How many hours are included on the day of the wedding?
    All our services are for a Whole Wedding Day, starting from the early morning till drop..
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment
    What is your payment terms?
    30% non-refundable Down Payment after confirmation of the contract, 35% remaining fee - Two Months before the Wedding Day, And the final 35% remaining fee - One Week before the Wedding Day
    When was your business established?
    PlanMyDay was Established in 2016. However, Our wedding planning experience had started way back since 2014.
    What makes your services unique?
    We will always give a personalized service for each client, coz we know that every couple is different in terms of needs, desires, likes, & so on.. And the most important thing of all, each of them will always have the "ideal wedding concept", So We'll do our best to make that Ideal concept, a.k.a your Dream Wedding, comes true.. Many people said that preparing a wedding event is hugely stressful. But rest assured, because our innovative & friendly wedding planning experts are here. Preparing a wedding will never be this fun & easy..
    Address
    By Appointment 40172
    Location(s)

    PlanMyDay Wedding Organizer is a Wedding Planner & Organizer, based in Bandung, Indonesia; Our Passion is creating extraordinary celebrations; Our Promise is to deliver the highest level of personalized service to each client; Our Goal is to make your dream wedding come true; Coz We believe that Extraordinary Weddings don’t just happen, they are planned.... Every Couple has a great Love Story, we would be honored to tell yours :D

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.