All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (16)
  • projects (37)
  • reviews (11)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Manao Pictures Review(s)

    11 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kirana
    23 June 2022 | Bride at Erick & Kirana Wedding

    Wedding Photo & Video Full Day

    It is meant to be to have Manao Pictures captured our special day 😍🥰 Never regret the decision to book Manao team for full day wedding documentation service 👍🏼👍🏼. Actually, ga inget darimana tau vendor manao, pokoknya cm inget muncul di saat yg tepat saat cari2 n mau booking photographer+videographer untuk acara wedding 😉 Adminnya ramah dan helpful, fotografer dan videografer pun sangat profesional ☺️Best value & so worth it to have Manao 🤗🥺 Walaupun wedding kami simple banget n freestyle; manao tetep sangat fokus bangettt seharian dari pagi sampe acara selesai, semua personil manao bener2 wanna bring the best shot from us, pdahal kami couple yg kaku n ga bisa pose samsek 😆Great job Manao!! Wish you success in the future 🙏🏼😊
    Gilang Ramadhan
    27 March 2022 | Groom at Gilang & Ulfa Wedding

    One of the best wedding photography

    Saya menggunakan jasa Manao pictures untuk foto prewed. Tim Manao sangat profesional dan dapat memberikan hasil foto terbaik dan sesuai keinginan saya.
    Ida Muliani
    27 March 2022 | Bride at Feliks & Ida Wedding

    Super Satisfied

    We use their services for pre-wedding and wedding video. The pre wedding pictures and video were so beautiful and looked so natural for such an awkward couple on camera like us. Also hands down for our wedding video, it was super beautiful and they captured all of our moments perfectly. The team were also so friendly and made us comfortable. Highly recommend!!!
    Jessica
    12 February 2022 | Bride at Piter & Jessica Wedding

    ❤️❤️❤️

    Aku ketemu Manao karena dari paketan sama Cloche Atelier, waktu awal liat ig nya udah sukaa karna tipe fotonya yg bright dan elegant gitu (aku emg kurang suka yg gelap/moody gitu), jdi pas liat udh cocok. Awalnya dipaket nya tulisan nya cuman 4 jam, tapi ternyata mereka akomodir banget dr pagi sampe acara selesai sampe extra foto2 after event nya. Di paketnya jg cm dapet 1 foto 1 video, dan aku nambah 1 foto lagi, eh yg dateng malah 3 foto 1 video! 😭 Pas hari H nya tim nya juga asik, kita ga bisa pose sama sekali, awkward couple banget lah, tp mereka bisa bantuin gaya walopun jdnya ngakak banget 🤣 Hasil foto dan editan nya juga oke banget, aku sampe cetak photobook sendiri dr foto2 nya Manao ❤️ Overall it was a great memory to have them on my wedding day. Aku jg jd rekomendasiin Manao ke temen2 ku soalnya emang oke banget! Sukses terus Manaoooo luvv ❤️✨
    Rejillin Beauty Huis

    Superb experience with Manao team

    it's a very nice experience spending the whole day with Manao team :) as wedding organizer we feel that Manao is very profesional and of course the photos are superb. see you soon on another event!
    Lakuna Wedding Organizer

    Great Team!

    Satu proyek wedding bareng Manao Pictures, kooperatif dan mudah diajak kerjasama. Hasil foto dan videonya juga bagus! good job!

    Photography

    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Natural,  Conceptual
    What do your services cover?
    Sangjit/Engagement, Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Studio shoot
    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Prints,  Digital files,  Proof CD of all images
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Natural,  Conceptual,  Portraiture,  Cultural,  Artistic,  Black and White
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    No
    Videography

    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Storytelling,  Conceptual
    Do you do a same day edit?
    Yes
    Do you provide raw footage to the client?
    No
    Service(s)
    Address
    Jakarta Utara 14450
    Location(s)

    Wedding Photography and Videography Based on Jakarta

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.