All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (206)
  • reviews (48)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 23

    All
    view 9
    Hugo & Rara  by Maeera DecorationHugo & Rara  by Maeera Decoration
    Hugo & Rara  by Maeera DecorationHugo & Rara  by Maeera Decoration
    +9
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Tiani & Probo by Maeera DecorationTiani & Probo by Maeera Decoration
    Tiani & Probo by Maeera DecorationTiani & Probo by Maeera Decoration
    +3
    Decoration & Lighting
    Mayang & Yovie Akad Nikah  by Maeera DecorationMayang & Yovie Akad Nikah  by Maeera Decoration
    Mayang & Yovie Akad Nikah  by Maeera DecorationMayang & Yovie Akad Nikah  by Maeera Decoration
    +7
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Rayhan & Icha Wedding by Maeera DecorationRayhan & Icha Wedding by Maeera Decoration
    Rayhan & Icha Wedding by Maeera DecorationRayhan & Icha Wedding by Maeera Decoration
    +20
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    James & Widya  by Maeera DecorationJames & Widya  by Maeera Decoration
    James & Widya  by Maeera DecorationJames & Widya  by Maeera Decoration
    +18
    Maeera Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Raisa & Budi Wedding  by Maeera DecorationRaisa & Budi Wedding  by Maeera Decoration
    Raisa & Budi Wedding  by Maeera DecorationRaisa & Budi Wedding  by Maeera Decoration
    +14
    Maeera Decoration & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Caroline & Bimo by Maeera DecorationCaroline & Bimo by Maeera Decoration
    Caroline & Bimo by Maeera DecorationCaroline & Bimo by Maeera Decoration
    +13
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Retha & Kevin Weddiing by Maeera DecorationRetha & Kevin Weddiing by Maeera Decoration
    Retha & Kevin Weddiing by Maeera DecorationRetha & Kevin Weddiing by Maeera Decoration
    +17
    Maeera Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Winda & Adi Wedding by Maeera DecorationWinda & Adi Wedding by Maeera Decoration
    Winda & Adi Wedding by Maeera DecorationWinda & Adi Wedding by Maeera Decoration
    +15

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Maeera Decoration Review(s)

    48 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    13 September 2019 | Groom at Putu weda Wedding

    Beautiful decoration

    Terimakasih untuk dekorasi yg indah oleh maeera decoration. Sungguh paham sekali apa yg klien inginkan. Sempurna dn detail
    07 September 2019 | Bride at Audrey & Rinaldi Wedding

    Terima kasih Maeera Wedding Decoration!

    Jauh hari sebelum pernikahan, saya sudah berniat memakai jasa Maeera Wedding Decoration karena foto2nya di Instagram semuanya cantik banget. Alhamdulillah ketika saya menikah, Maeera Wedding Decoration mewujudkan dekorasinya tepat seperti yang saya inginkan dan sangat professional serta komunikatif. Terima kasih Maeera Wedding Decoration, tamu2 semua memuji hasil dekornya. Benar2 recommended deh!

    Vendor Reply

    07 September 2019
    Alhamdulilah terimakasih atas kepercayaan nya kepada kami \ud83e\udd17\ud83e\udd17
    04 September 2019 | Bride at Dinin & octa Wedding

    Perfect wedding with maeera decoration

    Terima kasih sebesar besarnya untuk maeera decoration yang sudah mewujudkan maunya kita berdua sangat bagus dan sangat istimewa sekali. Simplenya dapat mewahnya dapat. Kita termat suka begitupun tamu - tamu yang datang semua comment dekornya bagus banget. Love you maeera decoration. God bless you

    Vendor Reply

    04 September 2019
    Thank you Dinin & Octa \ud83d\ude18\ud83d\ude18
    27 August 2019 | Bride at Tiani & Probo Wedding

    My perfect wedding

    Sukaaa bgt sama dekor mba galuh dan team. Walaupun waktunya terbatas dan aku maunya banyak tapi mba galuh tetep sabar dan profesional. Makasih ya mba galuh, udah bikin wedding aku jadi elegan dan cantik. Btw kata temenku kekinian bgt dekornya kaya di hotel hehe dan semuanya suka bgt bagian photo booth nya
    20 August 2019 | Bride at Rayhan & Icha Wedding

    Dekorasi Akad dan Resepsi di Aviary Bintaro

    Dekornya sesuai dengan yang diharapkan, seperti magical forest/a midsummer night’s dream. Fast response dan juga solutif. Terima kasih banyak Mba Galuh ❤️

    Vendor Reply

    20 August 2019
    Thank you much dear Icha... wishing you all the best for your marriage
    19 August 2019 | Groom at Rayhan & Icha Wedding

    Dekorasi Akad dan Resepsi di Aviary Bintaro

    Dekorasinya bagus bgt, sesuai yg kita mau. Simple dan elegan. Bakalan rekomen buat Calon pengantin yg mau dekor bagus. Thanks Mba Galuh!

    Vendor Reply

    20 August 2019
    Thank you much Rayhan... wishing you all the best for your marriage

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning,  Floral design
    Minimum and maximum number of guests
    mengikuti konsep acara
    What is the style of your decorations?
    Rustic,  Vintage,  Cultural Javanese and Sundanese
    What makes your services unique?
    We always give the best interest for the client by providing free consultation service
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance will be nice, but the perfect arrangements should propbably being arranged 6 months before the date
    What is your payment terms?
    10% after contract agreement, 50% on the 3rd months before the event , 100% should be done a week before the event
    When was your business established?
    Our business started in 2000
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you offer consultations?
    Yes We offer free one time consultation on site before dealing
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Konsultasi beserta contoh dekorasi yang telah kami buat dapat kami presentasikan dan bisa dilihat melalui Instagram @maeeradecor
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Konsultasi beserta contoh dekorasi yang telah kami buat dapat kami presentasikan dan bisa dilihat melalui Instagram @maeeradecor
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Centerpieces,  Lighting
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Address
    Available with appointment Home Office : Jalan Bintaro Melati IV Blok AA No.11 Perumahan Bumi Bintaro Permai, Pesanggrahan Jakarta Selatan 12320
    Location(s)

    Beautify Your Life with Flowers Kami hadir untuk menjadikan momen terbaik dalam hidup anda dengan komitmen

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.