All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (196)
  • reviews (35)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 22

    All
    view 9
    Revi & Angela Wedding  by Maeera DecorationRevi & Angela Wedding  by Maeera Decoration
    Revi & Angela Wedding  by Maeera DecorationRevi & Angela Wedding  by Maeera Decoration
    +15
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Niken & Dani  by Maeera DecorationNiken & Dani  by Maeera Decoration
    Niken & Dani  by Maeera DecorationNiken & Dani  by Maeera Decoration
    +13
    Decoration & Lighting
    Hakim & Putri by Maeera DecorationHakim & Putri by Maeera Decoration
    Hakim & Putri by Maeera DecorationHakim & Putri by Maeera Decoration
    +17
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Novilia & Farid Wedding  by Maeera DecorationNovilia & Farid Wedding  by Maeera Decoration
    Novilia & Farid Wedding  by Maeera DecorationNovilia & Farid Wedding  by Maeera Decoration
    +11
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Didi & Dea by Maeera DecorationDidi & Dea by Maeera Decoration
    Didi & Dea by Maeera DecorationDidi & Dea by Maeera Decoration
    +16
    Decoration & Lighting
    Nadia & Rizky by Maeera DecorationNadia & Rizky by Maeera Decoration
    Nadia & Rizky by Maeera DecorationNadia & Rizky by Maeera Decoration
    +2
    Decoration & Lighting
    Nieke & Josh Wedding  by Maeera DecorationNieke & Josh Wedding  by Maeera Decoration
    Nieke & Josh Wedding  by Maeera DecorationNieke & Josh Wedding  by Maeera Decoration
    +17
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Maeera Decoration Review(s)

    35 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    23 May 2019 | Groom at Revi & Angela Wedding

    The Gokiel' s Decor wedding

    Menurut saya, saya dan pasangan saya adalah orang yang cukup cerewet di beberapa hal untuk weddingan kami. Salah satunya adalah dekorasi. Kami cukup takut dan deg2an mengenai hal ini. Jujur saja budget kami tidak terlalu besar, tp tetap kami juga gak mau hasil asal2an. Dann hasilnya ......... BANG !!!! KEREN BANGET !!! Semua bridesmaid dan bestman, sebagian besar tamu yg hadir, dan sebagian teman2 yg gak saya undang dan cuma liat di medsos bilang itu decor bagussss parahh... Saat pemberkatan pertama kali liat, dalem hati sampe ngomong kasar sangking bagus dan sesuai yg di request, malah di atas ekspektasi. Trus pas resepsi kan liat pas preparationnya lalu kami berdua masuk dan gak sempat liat endingnya kan, dan waktu grand entrance... BANG!!! Thats so fucking beautiful!!!!! Saya sampe minta contact org dekornya dr WO saya cuma buat bilang makasih banyak buat bantuannya dan hasil karya mereka. So buat kalian yg lg liat tulisan saya ini, jujur saya satisfied bangett guys dengan hasil mereka. Oh ya btw mereka ini juga profesional sekali dan pengertian . Tambahan: Weddingan saya outdoor ya, gaya ala ala rustic gt. Dan saya tau banget ini decor jago parah soal weddingan outdoor. Sekian review dari saya, selamat menikmati ribetnya nyiapin weddingan.... God bless u

    Vendor Reply

    23 May 2019
    Terimakasih Revi & Angela Untuk komen nya yg bener2 buat kita terbang setinggi2 nya saking gokil parahhhhhh
    22 May 2019 | Groom at Tommy & Estu Wedding

    Recommended decor wedding!!

    Gila sih ini dekor outdoornya keren banget banyak yg suka dengan konsep rustic banget semuanya.. puas abis pokoknya dijamin klo pake dekor maeera!! Pelayanannya juga ga usah diraguin lagi keramahan kak galuh dengan crew2nya pokoknya dijamin PUASSSS!

    Vendor Reply

    22 May 2019
    Alhamdulilah... terimakasih banyak Untuk kepercayaan nya Tommy & Estu
    21 May 2019 | Partnering Vendor at Revi & Angela Wedding

    PERFECT DECORATION

    dari awal pertama kali mbak galuh dan team sangat bs diajak bekerjasama meskipun dengan persiapan yang singkat kt bs kolaborasi konsep yang membuat pengantin sangat puas dimulai dari pemberkatan pagi hingga sore\n\nkami selaku wedding planner merekomendasikan maeera decor untuk menjadi bagian dari hari bahagia calon pengantin\n\ncheers
    08 May 2019 | Bride at Novilia & Farid Akbar Wedding

    Best Rustic Wedding Ideas come from Maeera

    Mbak Galuh is really helpful and great negotiator to create one of my wedding decorations, you can ask every little details of flowers and colors. We got so many compliments of our warm decorations, how our wedding had such a “ great vibe “.

    Vendor Reply

    08 May 2019
    21 April 2019 | Bride at Niken & Dani Wedding

    No doubt! Maeera Decoration Wedding can do the magic you've ever wanted!

    I want to thank you Mbak Galuh and team for putting together such beautiful wedding decorations for us. Everything looked so amazing and it’s really added something special to our day. We'll be sure to drop in a great word for Wedding Decor when our other friends start getting hitched! Xoxo, Niken & Dani

    Vendor Reply

    21 April 2019
    Love you both dear
    16 April 2019 | Bride at Putri Pusvita dan Hakim Wedding

    ONE STOP SOLUTION FOR WEDDING

    Tante Galuh is very solutive and helpful vendor, she came up with very creative ideas and very easy to communicate with ( isn't it the key of successful wedding right?) The results made me awe! the decor very neat, detail and beautiful.. the flowers are fresh and pretty i salute her and team, very handy to move things around. Tips : she also can recommend you a great photographer and music.. just ask her for the good deal! finally as the bride, i really praise MaeeraDecoration as your wedding vendor With love Putri Pusvita & Hakim

    Vendor Reply

    16 April 2019
    Thank you much dear Puput and Hakim

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning,  Floral design
    Minimum and maximum number of guests
    mengikuti konsep acara
    What is the style of your decorations?
    Rustic,  Vintage,  Cultural Javanese and Sundanese
    What makes your services unique?
    We always give the best interest for the client by providing free consultation service
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance will be nice, but the perfect arrangements should propbably being arranged 6 months before the date
    What is your payment terms?
    10% after contract agreement, 50% on the 3rd months before the event , 100% should be done a week before the event
    When was your business established?
    Our business started in 2000
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you offer consultations?
    Yes We offer free one time consultation on site before dealing
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Konsultasi beserta contoh dekorasi yang telah kami buat dapat kami presentasikan dan bisa dilihat melalui Instagram @maeeradecor
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Konsultasi beserta contoh dekorasi yang telah kami buat dapat kami presentasikan dan bisa dilihat melalui Instagram @maeeradecor
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Centerpieces,  Lighting
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Address
    Available with appointment Home Office : Jalan Bintaro Melati IV Blok AA No.11 Perumahan Bumi Bintaro Permai, Pesanggrahan Jakarta Selatan 12320
    Location(s)

    Beautify Your Life with Flowers Kami hadir untuk menjadikan momen terbaik dalam hidup anda dengan komitmen

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.