All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (221)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 25

    All
    view 9
    Dian & Eric Wedding  by Maeera DecorationDian & Eric Wedding  by Maeera Decoration
    Dian & Eric Wedding  by Maeera DecorationDian & Eric Wedding  by Maeera Decoration
    +10
    Maeera Decoration & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Putra & Naida Wedding by Maeera DecorationPutra & Naida Wedding by Maeera Decoration
    Putra & Naida Wedding by Maeera DecorationPutra & Naida Wedding by Maeera Decoration
    +17
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Alfi & Reza by Maeera DecorationAlfi & Reza by Maeera Decoration
    Alfi & Reza by Maeera DecorationAlfi & Reza by Maeera Decoration
    +13
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Bella & Nugroho  by Maeera DecorationBella & Nugroho  by Maeera Decoration
    Bella & Nugroho  by Maeera DecorationBella & Nugroho  by Maeera Decoration
    +11
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Garen & Ally Wedding by Maeera DecorationGaren & Ally Wedding by Maeera Decoration
    Garen & Ally Wedding by Maeera DecorationGaren & Ally Wedding by Maeera Decoration
    +6
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Deo & Aril Wedding  by Maeera DecorationDeo & Aril Wedding  by Maeera Decoration
    Deo & Aril Wedding  by Maeera DecorationDeo & Aril Wedding  by Maeera Decoration
    +11
    Maeera Decoration & 3 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Amanda & Alex Wedding by Maeera DecorationAmanda & Alex Wedding by Maeera Decoration
    Amanda & Alex Wedding by Maeera DecorationAmanda & Alex Wedding by Maeera Decoration
    +14
    Maeera Decoration & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Maeera Decoration Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    14 January 2020 | Bride at Eric Bagus Saputra Priyono Wedding

    Javanese & Rustic Wedding Decoration - Function Hall UMN Serpong

    I couldn't be a happy bride when i'm looking at my beautiful decoration that've been already created by maeera decoration to my wedding! Dari pertama kali ngerencanain nikah, sempet bingung mau dekor kaya gimana. Disatu sisi orang tua mau nuansa nasional a.k.a Dekorasi Jawa dengan plek Gebyok, disatu sisi aku mau nuansa modern a.k.a Rustic yang lg ngehits gitu. Setelah cari beberapa vendor yg sreg, akhirnya ketemulah maeeradecoration di IG. Aku liat sempet liat-liat portfolionya maeera decoration dan menurutku design mereka sesuai bgt dengan konsep wedding yg aku mau. Awalnya sempet ragu apakah dengan budget yg aku punya bisa memenuhi ekspektasi konsep wedding dekor aku.. AND TURNS OUT IT'S BEYOND MY EXPECTATION! Setelah yakin mau pake maeera, akhirnya aku ajak Mba Galuh untuk meeting, dan beliau super duper ramah bgt + tau apa yang dimau calon clientnya, bahkan ngasih masukan ini itu. Padahal cuma meeting 3 kali dan gak terlalu lama karna dari awal mbak galuh secepet itu nangkep konsep wedding yg aku mau gimana. Aku sampai kebingungan sendiri waktu pilih2 item yg mau aku pake untuk dekorasi wedding ku karna semuanya unik, bahkan sampai mba galuh rela cari beberapa referensi agar sesuai sama yang ku mau. Selesai wedding, aku dapet banyak bgt compliment dari tamu-tamu yg dateng karena menurut mereka, konsep wedding dan dekornya sangat bagus. Banyak juga yang foto di PhotoBooth & PhotoGallery hasil dekorasi maeera decoration, mereka sukakk bgt foto2 disana, sampe pengantinnya lupa buat foto disitu hahaha. Bahkan yg cuma liat dari postingan instagram pun ikut kasih compliment. Thank you so much Maeera decoration for making my wedding dream come true! 22 Desember 2019 my wedding dream being come true:) I will definitely recommend this vendor!

    Vendor Reply

    14 January 2020
    Terimakasih kembali untuk Dian , Eric , dan pastinya seluruh keluarga yang telah mempercayakan kami untuk dapat menerima tantangan ide2 yg keren dan unik ini. Tanoa support kalian, kami tidak akan bisa seperti ini .
    09 December 2019 | Bride at Alfi & Reza Wedding

    Our Intimate Wedding

    Dari awal aku dan suamiku ketemu dan diskusi sama tim Maeera (Mba Galuh) di Hotel Aviary, kita berdua udah seneng karena selain ramah banget, Mba Galuh juga selalu mau mendengarkan request dekorasi yang aku mau. Aku request dekorasi yang simple but nice dan itu terwujud saat aku liat langsung di hari H Alhamdulillah ☺️. Dan alternative design yang diberikan ke aku juga bagus-bagus dan sesuai dengan tema yang aku mau. Kita tidak perlu mengeluarkan budget yang besar untuk membuat dekorasi yang bagus dan terlihat elegan, cukup mempercayakan kepada tim Maeera ini untuk mewujudkan keinginan kita
    04 December 2019 | Client at Puteri & Zaki Wedding

    A warm intimate rustic wedding - Aviary Bintaro

    I could not be more satisfied for what maeera decoration give to my wedding! Dari pertama kali di rekomendasikan beberapa vendor dekor dari pihak aviary (venue), aku langsung pilih maeera decoration dan gak cari vendor2 lain karna aku liat sempet liat-liat portfolionya maeera decoration dan menurutku design mereka sesuai bgt dengan konsep wedding yg aku mau. Awalnya sempet ragu apakah dengan budget yg aku punya bisa memenuhi ekspektasi konsep wedding dekor aku.. AND TURNS OUT IT'S BEYOND MY EXPECTATION! padahal cuma meeting 3 kali dan gak terlalu lama karna dari awal mbak galuh secepet itu nangkep konsep wedding yg aku mau gimana. Aku sampai kebingungan sendiri waktu pilih2 item yg mau aku pake untuk dekorasi wedding ku karna SEMUA BARANGNYA BAGUS DAN UNIK. Selesai wedding, aku dapet banyak bgt compliment dari tamu-tamu yg dateng karena menurut mereka, konsep wedding dan dekornya sangat bagus. Bahkan yg cuma liat dari postingan instagram pun ikut kasih compliment. Thank you so much Maeera decoration for making my wedding dream come true! I will definitely recommend this vendor!

    Vendor Reply

    04 December 2019
    Terharu aku tuch ... thank you ya Put \ud83d\ude18
    03 December 2019 | Bride at Sita & Arif Wedding

    Engagement of Sita & Arif

    Dekor lamaran aku disulap menjadi cantik sekali oleh Maeera decoration. Nuansa Bali yg ditampilkan sederhana namun amat cantik. Warna bunga serta detailnya sungguh bagus. Thankyou so much Mba Galuh!

    Vendor Reply

    03 December 2019
    Terimakasih kembali atas kepercayaan nya Sita . Lancar selalu hingga hari Bahagia kalian yaa \ud83d\ude18
    19 November 2019 | Bride at Ally & Garen Wedding

    Our Beautiful & Warm Wedding

    Working with Mbak Galuh and team was such a wonderful experience to us. It has been a very pleasant moment especially when we both saw our wedding decoration for the first time when we're walking in the aisle of the ballroom, it was really a faboulous yet simple look. There's white, green and wood colouring the ballroom and around it. It was mesmerize and warm. Can't thank you enough for all the support that has been given to our wedding. Good luck to Maeera team with hope that you all get a big success and fortune in the coming days.

    Vendor Reply

    19 November 2019
    Thank you \ud83d\ude4f and we wish you the happiest
    18 October 2019 | Bride at Shelni & Ricky Wedding

    Decoration at Arsip Nasional Building

    Couldn't thank enough for maeera decoration & team! We only met two times during preparation, but the result was beyond our expectation. Mba Galuh also very helpful and give us suggested decoration that fits us well -we want a simple decoration and emphasize the origin form of the building origin itself-. All of my family and relatives said the decoration was very beautiful and astonished by it, even our event was outdoor, the lighting was good, make our special day became unforgettable :)

    Vendor Reply

    18 October 2019
    Alhamdulilah ... many Thanks for The opportunity . Wish you all The happiness dear Shelni And Ricky \ud83d\ude18

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning,  Floral design
    Minimum and maximum number of guests
    mengikuti konsep acara
    What is the style of your decorations?
    Rustic,  Vintage,  Cultural Javanese and Sundanese
    What makes your services unique?
    We always give the best interest for the client by providing free consultation service
    How far in advance should your client contact you?
    3 months in advance will be nice, but the perfect arrangements should propbably being arranged 6 months before the date
    What is your payment terms?
    10% after contract agreement, 50% on the 3rd months before the event , 100% should be done a week before the event
    When was your business established?
    Our business started in 2000
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    Do you offer consultations?
    Yes We offer free one time consultation on site before dealing
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Konsultasi beserta contoh dekorasi yang telah kami buat dapat kami presentasikan dan bisa dilihat melalui Instagram @maeeradecor
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes Konsultasi beserta contoh dekorasi yang telah kami buat dapat kami presentasikan dan bisa dilihat melalui Instagram @maeeradecor
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chairs,  Centerpieces,  Lighting
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    Address
    Available with appointment Home Office : Jalan Bintaro Melati IV Blok AA No.11 Perumahan Bumi Bintaro Permai, Pesanggrahan Jakarta Selatan 12320
    Location(s)

    Beautify Your Life with Flowers Kami hadir untuk menjadikan momen terbaik dalam hidup anda dengan komitmen

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.