All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (30)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 4

    All
    view 9
    Rattan engagement  by Lovemedecor.idRattan engagement  by Lovemedecor.id
    Rattan engagement  by Lovemedecor.idRattan engagement  by Lovemedecor.id
    +5
    Lovemedecor.id & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Rustic  by Lovemedecor.idRustic  by Lovemedecor.id
    Rustic  by Lovemedecor.idRustic  by Lovemedecor.id
    +1
    Lovemedecor.id & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Engagement by Lovemedecor.idEngagement by Lovemedecor.id
    Engagement by Lovemedecor.idEngagement by Lovemedecor.id
    +17
    Decoration & Lighting
    Javanese by Lovemedecor.idJavanese by Lovemedecor.id
    Javanese by Lovemedecor.idJavanese by Lovemedecor.id
    +19
    Lovemedecor.id & 2 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Tody & Airin by Lovemedecor.idTody & Airin by Lovemedecor.id
    Tody & Airin by Lovemedecor.idTody & Airin by Lovemedecor.id
    +15
    Lovemedecor.id & 4 OTHERS
    Decoration & Lighting
    Pink Flowers  by Lovemedecor.idPink Flowers  by Lovemedecor.id
    Pink Flowers  by Lovemedecor.idPink Flowers  by Lovemedecor.id
    +16
    Lovemedecor.id & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    GO-JEK Annual Meeting by Lovemedecor.idGO-JEK Annual Meeting by Lovemedecor.id
    GO-JEK Annual Meeting by Lovemedecor.idGO-JEK Annual Meeting by Lovemedecor.id
    +4
    Lovemedecor.id & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting
    International Rustic by Lovemedecor.idInternational Rustic by Lovemedecor.id
    International Rustic by Lovemedecor.idInternational Rustic by Lovemedecor.id
    +5
    Lovemedecor.id & 1 OTHERS
    Decoration & Lighting

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Lovemedecor.id Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 May 2019 | Bride at Diego & Arby Wedding

    Beautiful yet enough

    pertama kenal mbak jay dari tim hallf, orangnya ramah dan baik sekali! aku cuma jelasin mauku kalau mau yg simple dan minimalis wed decor, kak jay bisa visualisasikan semuanya dengan baik. aku dijelaskan dengan detail apa saja yg bagus di hallf dan bagaimana seharusnya dekor on the daynya. seneng banget sama dekor pernikahan aku. terimakasih kak jay dan tim lovemedecor sukses selaluu

    Vendor Reply

    08 May 2019
    Terima kasih banyak atas kepercayaannya dan kebaikanmu arbyyyy :*
    15 April 2019 | Client at Tya & Mersa Engagement party Wedding

    Beyond Expectation!!

    Dari awal tau tentang Love me decor,aku lgs WA dan komunikasi dengan mba Jay, respon selalu cepat dan mba Jay bisa langsung mengerti konsep yang aku mau dan juga memberikan masukan yg sangat out of the box! Sebelom deal pun mba Jay put extra effort dengan survey ke lokasi dan gave some more details to the design. The flower arrangements, the whole set up made the room more alive and the guests gave so many compliments!! Thanks Loveme decor!

    Vendor Reply

    15 April 2019
    Terharuu...terima kasih tyaa,,, senang sekali bisa menjadi salah satu bagian di hari bahagiamu... :*
    11 April 2019 | Bride at Bianca & Taufan Wedding

    Lovely botanical decor for our engagement day!

    Super happy bisa nemu vendor dekorasi yang ngerjainnya sepenuh hati! Walaupun waktunya sangat mepet pas kami hubungin Mba Jay, tapi kami dilayani dengan sangat baik. \n\nDari konsep yang aku ungkapin pun, Mba Jay langsung tau gimana caranya untuk mempermanis konsepnya :). Walaupun ada sedikit kendala, Mba Jay dengan cepat menawarkan solusi atas kendala tersebut. \n\nPada akhirnya, dekorasi lamaran kami kemarin menjadi super duper cantik :) \n\nThank you Lovemedecor and Mba Jay!

    Vendor Reply

    11 April 2019
    Thank youuuu biancaaa,,,client super baik hati
    27 March 2019 | Bride at Nadhila & Alkhapila Wedding

    Super helpful, quick response, great ideas!

    I stumbled upon this vendor, and got in touch with them right away 'cos I read the good reviews. They did not disappoint! My first text message was replied within a minute by Mbak Jayanti, they have pictures of their props, give great ideas! They could provide you with a design sketch. In my case, I reached out to them 2 weeks before the wedding, but the result was superb! I love the little details they put into the event. \nBravo!
    22 February 2019 | Client at Ninda & Angga Wedding

    Affordable and excellent service

    Love Me team emang juara! Mereka ngerti banget apa yang aku mau, aku cuma bilang sekali kalo aku mau dekorasi se-homey mungkin karna ini acara pertemuan keluarga. Everything must be simple & effortless. And..... it was way beyond my expectations. Extremely pleasantly surprised!! Selain itu, di hari H mba Jaya (owner) juga ngasih banyak compliment, salah satunya fotografer. Padahal aku udah punya team fotografer sendiri. Belom lagi pas acara ada 1 orang team Love Me (mba Ami) yang standby di acara dari pagi sampe kelar. Kirain mba Ami cuma ngurusin dekor doang tapi ternyata juga ngurusin aku mulai dari benerin baju, kalung yang miring pas mau difoto (iya sedetail itu!), posisi foto, dan yang paling penting juga nenangin aku yang mulai deg-degan. Sampe bingung sebenernya aku nyewa jasa dekor apa EO sih haha. Thank you so much Love Me for arranging such a beautiful engagement party for our family and friends in such a short period. We have received positive responses on your organizational skills. Would recommend you for other parties. Sukses selalu ❤️
    04 February 2019 | Partnering Vendor at Sherly & Mario Wedding

    Simple yet Wonderful & Breathtaking touch

    LoveMe Decor has been a wonderful partner in realizing Sherly & Mario "Dream Wedding"...not only they give great ideas, but also give best advice to Sherly & Mario's benefit...Very Recommended Decor for your Wedding or any events...

    Vendor Reply

    04 February 2019
    Thank you so much mba Arlika n Team. so happy to work with you. I am deeply thankfull and blessed to meet Sherly and Mario. once again, Thank you for trusting us.xoxo

    Decoration & Lighting

    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Furniture rental, Day-of coordination,  Decorative draping,  Event concept & design,  Event décor,  Event lighting,  Event planning
    Do you offer consultations?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests
    100 sd 1000
    What is the style of your decorations?
    Tropical, Classic,  Vintage,  Country,  Cultural ,  Eclectic,  Other ,  Glamorous,  Modern,  Nautical,  Bohemian,  Preppy,  Romantic,  Rustic
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    What supporting equipment do you provide?
    Chair covers,  Tables,  Tablecloths and linens,  Tableware,  Centerpieces,  Room or ceiling draping,  Lighting,  Stage or dance floor,  Other , Chairs
    Do you offer delivery, set up, and breakdown services?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer, Credit card payment, PayPal, Cheques
    What is your payment terms?
    10% for booking date fullpayment H-14
    When was your business established?
    Our Business starter way back dec 2015
    How far in advance should your client contact you?
    a year in advance must be great, or the lastest 3 months before the wedding date.
    What makes your services unique?
    Our team help you to find your special character for your flower, color adn everything in detail on your decoration.
    Address
    Graha Raya Bintaro Cluster Anggrek Loka B2/30 12320
    Location(s)

    Wedding Decor, kindly contact us via whatsapp number +628118008377

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.