All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (8)
  • reviews (2)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    kvn.photoworks Review(s)

    2 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    06 May 2019 | Bride at Felix & Regina Wedding

    The best photographer

    Hallo saya ingin review untuk photograhper kvn ni. Kemaren ak prewedd pke mereka dan menurut ak mereka humble bgt & well prepare bgtt sih dan harga jg friendly dgn hasil yg bagus begini, mereka ngerjaen foto sampai edit mau ksh super maksimal dan terbaik untuk client nya dan dia orgny ngerti apa yg clientnya mau. Ak recommend bgttt kalian pake KVN kalian ga akan kecewa dgn hasil yang ada ❤️❤️. Terus berkarya KVN semoga dgn hasil kerja keras mu makin bisa dliat orang banyak Silahkan para bride to be untuk contact mereka. Mereka welcome bgt kok
    31 January 2019 | Client at Swelly & Evita Wedding

    Kvn Photoworks Da Best!!

    Sedikit review untuk Kvn Photoworks, semoga membantu buat kalian yang masih galau cari photographer. Aku & pasanganku puas banget kerja sama kvn photoworks, karna hasil fotonya sesuai sama yang kita mau. aku lebih suka foto couple yang terlihat natural kaya drama korea gitu deh

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image,  Prints, Albums,  Digital files
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Conceptual,  Journalism,  Portraiture
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Portraiture,  Candid,  Destinations
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Beauty shoot
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Yes (please give details if any)
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Yes (please give details if any)
    How long does it take for the client to receive the final product?
    3 month
    How far in advance should your client contact you?
    6-12 months
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What is your payment terms?
    30% DP , 70% MAX H-7 before wedding day / pre wedding
    Service(s)
    Address
    10740
    Location(s)
    Jakarta​.​Bali​.​Surabaya​.​Bandung

    Pre Wedding • Wedding • Family

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.