All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • Store (1)
  • projects (201)
  • reviews (51)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Helen Kunu by Kunu Looks Review(s)

    51 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Kezia Grace
    16 June 2021 | Bride at Rendy & Grace Wedding

    WEDDING SHOES

    gak nyangka bgt sepatunya persis seperti request. empuk, dan harganya oke.
    Dewi Suryani
    31 May 2021 | Bride at A****** & D*** Wedding

    Wedding Shoes Review

    Sepatunya pas, sesuai dengan permintaan, pembuatan cukup cepat, pas konsultasi jg fast response n super friendly jadi enak mau tanya2. Thank you. :)

    Vendor Reply

    31 May 2021
    Thank you for bringing me home dear:)
    Melissa Yusuf
    28 May 2021 | Bride at Okto - Melissa Wedding

    Recommended wedding shoes

    Awalnya ragu juga mau pesan wedding shoes yang bakal dipakai seharian lewat online dan aku belum pernah pakai merek ini sebelumnya. Buat aku, yang penting dalam pilih sepatu itu model yang OK, kenyamanan, dan hak sepatu yang ngga goyang. Setelah baca review2 yang positif dan ngobrol dengan ownernya, aku putuskan order di sini. Untuk custom shoes, harga di sini relatif terjangkau, sepatunya bagus, dan haknya juga ngga goyang.\nSukses terus buat KunuLooks!

    Vendor Reply

    31 May 2021
    Thankyou dear!
    Jane
    02 November 2020 | Bride at Jimmy & Jane Wedding

    Very recommended wedding shoes

    Awalnya sempet galau mau beli wedding shoes dimana, lalu stelah banding2 harga dan lihat foto2nya ngerasa ini kynya pas dan worth it dr segi pricenya dan bs custom jg modelnya Akhirnya pas udh datang wedding shoes nya trnyata bagus banget sihhhh krn sesuai ekspektasi bgt dan pas dipakenya enak bgt empukkk..ga cuma buat wedding shoes aja, bs banget nih dipake lg buat acara2 formal atau kondangan
    Sulistyani
    07 September 2020 | Bride at Sulistyani & trio efendi Wedding

    Barang sesuai gambar

    Respon pelanggan cepat, sesuai gambar, ukuranya pas dan di pakai juga nyaman banget empuk. Pembuatan juga sesuai estimasi dan pengiriman cepat. Puas banget pokoknya belanja di sini.

    Vendor Reply

    07 September 2020
    Thanks for being part of your wedding day! Stay healthy dear
    Yuliana Dewi Pamungkasih
    13 August 2020 | Bride at Yuliana Wedding

    Sepatu wedding

    Seneng banget pesan sepatu wedding sm kk helen. Pelayanannya baik dan sepatunya nyaman banget. Rasanya gak nyesel sdh pesan sepatu dsini. Semoga makin sukses untuk usahanya kak. Rekomen bgt.

    Vendor Reply

    13 August 2020
    Thankyou for bringing me home, hope everything run smoothly until the special wedding day!

    Dress & Attire

    What accessories do you provide?
    Shoes
    When was your business established?
    Our business started in 2013.
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Other
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes WA; 089655220077
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    The wedding shoes can received approximately 4 weeks after final decision and down payment
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic
    What is your speciality? (max. 3)
    Accessories,  Other - Wedding Shoes
    What makes your services unique?
    comfort and personal wedding shoes
    Please list, if any, your business' past achievements and awards
    In 2010 - Favourite Winner of Accessories Designer Competition by Femina Group
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes WA; 089655220077
    What kind of dress and attire do you provide?
    Other - Wedding Shoes
    What is your payment terms?
    50% down payment and 50% after final product finished
    What service do you provide?
    Other wedding shoes
    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, approximately 2 months before the special day
    Wedding Shoes

    How far in advance should your client contact you?
    The sooner the better, approximately 1 month from the wedding.
    What service do you provide?
    Custom made shoes
    What makes your services unique?
    we can make a personalized wedding shoes for bride on her wedding day
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    The final can be received approximately 2-4 weeks from drop your order
    Service(s)
    Address
    Jl. Sariasih 3 no b8, Sarijadi, Sukasari, Bandung WA/Text Only 0896 5522 0077 or visit us on Instagram @helen_kunu 40151
    Location(s)

    Specialized in Custom Wedding Shoes, bridesmaid shoes, custom shoes. We make your comfort personal shoes to our first priority. Also visit us On Instagram @helen_kunu

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.