All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (169)
  • Product (31)
  • reviews (26)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Product

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    CAVA PRIVÉ Review(s)

    26 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Desy
    26 April 2020 | Bride at Desy & Hidayat Wedding

    Elegant and classy shoes

    Pertama kalo ketemu cava di bridestory fair 2019. Baru liat2 sepatunya udh lsg jatuh hati dan calon lsg inisiatif buat dp-in bikin sepatu di cava krn waktu itu jg dpt diskon 20%.\nAku sukanya simple, classy, and elegant look dan team cava bantuin aku pilihin design sepatunya sewaktu dtg ke outlet. Team cava jg ngasi saran yg bagus buat pembuatan sepatuku supaya nanti nyaman dipake dan terlihat bagus di kaki aku. Aku gak sabar ntr juli pake sepatu dari vendor ini 💖💖💖
    Grace Chan
    08 March 2020 | Bride at Justin & Grace Wedding

    Super pretty and comfortable shoes

    so impressed by the service and quality! very very pleased with my purchase.
    Firda Amalia96
    20 January 2020 | Bride at Firda & Ridho Wedding

    Excellent Service

    Excellent service, super comfy shoes ever, affordable price! I bought at end year sale but it's a little bit bigger so they offer to repair the shoes. Now it's perfectly fit on me. Thank you so much! Can't wait to wear it on my wddding day 🤗
    Ayu Intan Permata Sari
    08 October 2019 | Bride at Anthony & Ayu Wedding

    Best vendor ever ~

    Se suka itu ama cava, walaupun memang agak pricey tapi worth it to buy si. Ini sesuai dengan harga yang di beli, dari packaging nya bagus, hasil nya juga nyaman sampe ke service nya juga best abis! Sabar banget yang ngereply chat aku yang selalu nny kapan kelar 😅 thank youuu cava!
    phebie godjali
    23 September 2019 | Client at Phebie Wedding

    Dreamy shoes

    Not only aesthetically pleasing to the eyes, they are amazingly comfortable for heels!
    Sisilia
    19 September 2019 | Bride at Anthony&Sisilia Wedding

    Comfortable shoes

    Saya bikin wedding shoes di cava dengan tinggi 9cm, dipakai seharian dari pagi sampai malam. Serius nyaman banget dan minim pegelnya (secara seharian bokk), puas banget :)

    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Custom made shoes, Ready made shoes
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    Approximately 30-50 days after client's approval.
    How far in advance should your client contact you?
    2-3 Months prior wedding day.
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Cultural
    What makes your services unique?
    Aesthetically good looking.
    Service(s)
    Address
    Ruko Great Wall A32 Greenlake city ...
    Location(s)

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.