All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (58)
  • reviews (9)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Donamici Review(s)

    9 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    01 April 2019 | Bride at Merry dan Febrian Wedding

    Pelayanan yang sangat memuaskan!

    Walaupun akhirnya tidak jadi pakai Donamici karena akhirnya beli sepatu yang ready-made, puas banget sama pelayanan Donamici. Cicinya baik banget, dan dari semua vendor sepatu yang aku contact (4-5 vendor), cuma cici ini yang pelayanannya paling oke, yang lainnya balesnya berhari2. Kemarin sempet dateng juga ke tempatnya, pegawainya baik2, pilihannya oke, cicinya very accomodating, and price-wise is very affordable. Dan satu lagi, sepatunya enak banget dipakenya... nyaman banget, if you are looking for comfortable wedding shoes that wont break your wallet, I would recommend this vendor a lot!

    Vendor Reply

    01 April 2019
    Thank you Ci.. Sukses jg buat Wedding nya Ci..
    31 July 2017 | Bride at Ryan Wedding

    Legendary Shoe

    Thank you Donamici for being part on our special day!

    Vendor Reply

    11 February 2019
    Thank you
    11 November 2016 | Bride at Nicolas & Catherine Wedding

    Comfortable

    Karena aku agak kurang tinggi, tomboy, jarang banget pake high heels, sempet deg-deg-an ga bisa berdiri di hari H yang dimana harus banget pake high heels atau akan keliatan pendek banget. Beruntung dikasih tau sama temen kantor yang juga buat sepatu weddingnya di sini. Akhirnya bisa bertahan berdiri dari pagi sampai malam, masih bisa jalan sampai detik terakhir. Sepatunya nyaman dipakai, kalau pas fitting berasa kurang nyaman akan dibenerin sama tim donamici sampai nyaman dipakai. Bisa custom model lagi, seneng bgt bisa pilih2 model sendiri, hasilnya juga rapih. Thanks to Donamici!

    Vendor Reply

    11 February 2019
    13 May 2016 | Bride at Ben & Vianney Wedding

    Nyamaaaaan

    Waktu dikasih tau sepatu Donamici nyaman dan ga sakit, saya agak ga percaya hehehe. Ternyata beneeer! Kaki saya ga lecet, ga sakit berdiri lama. Harganya cukup reasonable. Modelnya up to date (bisa by request). Oke banget.

    Vendor Reply

    11 February 2019
    Thank you
    17 March 2016 | Bride at Buddy & Suci Wedding

    Sepatu Paling Nyaman :)

    NYAMAN! Udah ga bisa komentar apa2 lagi deh. Sepatu disini dibuat bener2 sesuai ukuran kaki aku. Meskipun spatu aku tinggi banget (12 cm) tapi super nyaman dan ga sakit sama sekali. Dari awal pake jam 9 pagi sampe lepas jam 1 subuh (16 jam!!!) ga pegel sama sekali ga cape sama sekali. Bener2 recommended kl mau bikin sepatu mad to order dsini :) Plus, sepatunya baguuuuuus dan sesuai keinginan banget :)
    16 December 2015 | Bride at Inna & Yosua Wedding

    Love our wedding shoes!!

    Feel so satisfied ordered our wedding shoes at Donamici. I don't feel any hurt and my groom confidence enough even there is 7cm heels inside his shoes hahaha :D Thank you Donamici!

    Dress & Attire

    Do you custom made your dress or stock a ready made dress?
    Fully Custom Shoes
    Who do you provide services for?
    Brides to Be & Formal events
    Does a client need to schedule an appointment? How do the client appointments work?
    For appointment you can contact us by : phone/sms/wa to +6287782003800 or via BBM to 2a97b51c Donamici open Everyday from 10:00 to 18:30
    What kind of dress and attire do you provide?
    Accessories,  Other - Wedding Shoes
    What is your speciality? (max. 3)
    Other - Wedding Shoes
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Please Call/WA 0877.8200.3800
    What service do you provide?
    Other Custom Made Wedding Shoes
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Other Custom Made Wedding Shoes
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour
    How far in advance should your client contact you?
    it takes time to perfected a wedding shoes, 2 - 3 month before the date will be the best.
    What makes your services unique?
    first of all its a "personal design" thats why we called it Pershoenalize by Donamici Secondly, its hand crafted by passion to make it comfortable until we called it "perfect fit"
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    When was your business established?
    Since 1985
    What accessories do you provide?
    Shoes
    Others (Unique Services)

    Location ?
    Puri Indah Blok A11 no 1 Kembangan - Jakarta Barat 11610
    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes, Ready made shoes
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Other Pershoenalize, Cultural Adat (mohon jelaskan; dipisah dengan koma)
    How far in advance should your client contact you?
    It takes 2-3month to craft the shoes
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    2-3weeks after fitment
    What makes your services unique?
    Its a perSHOEnalized
    Service(s)
    Address
    1. Puri Indah Blok A 11 no 1 Kembangan-Jakarta Barat 11610 2. ITC Mangga Dua Lt.3 Blok A.25 - Jakarta Utara 11610
    Location(s)

    Get Pershoenalize by Donamici - we believe that art is an endless source of pleasure, and you have to be the best version of you. established in 1985, specialized in Custom Wedding Shoes, we make your comfort to our first priority. Visit us On Instagram, #donamicipershoenalize

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.