All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • projects (27)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Vousbelle Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    MAGALI

    MAGALI

    13 September 2017

    Fit to feet!

    Tadaaa! First order langsung pas dan nyaman di kaki kuu...
    Shabrina Puspa
    12 September 2017 | Client at X Wedding

    Lovely shoes

    I love how the owner managed the customize shoes that i want. And the result was lovely and comfort. Thankyou vousbelle ❤
    Roc Raffael
    12 September 2017 | Client at Raffael Wedding

    The Shoes

    My sister is kind of perfectionist person, nyari sepatu yg cocok bukan perkara sepele. Untung ada yg recommend, pesenlah dan like magic my sister just agree and the result was amazing for her big day. Thank you
    Miia
    12 September 2017 | Client at Restu & ajang Wedding

    Hasil nya wow...

    Mau kondangan butuh spatu yg flat Karna kebetulan aku Lagi Hamil jadi ga bisa pake yg Ada heels nya, Trus aku coba pesan ballerina flat di "vousbelle" Dan hasil nya wow banget, puas banget selain glamour, nyaman juga di pake nya empuk..

    Vendor Reply

    12 September 2017
    Thank you Mia
    Kezia Christianty
    12 September 2017 | Client at Kezia & Stefanus Wedding

    Review sepatu Vous

    Custom shoes Vous Belle pengerjaannya detail, bisa sesuai keinginan, harga terjangkau, tepat waktu. Hasilnya juga memuaskan. Gak nyesel deh order di sini! :)

    Vendor Reply

    12 September 2017
    Thank you Kezia

    Dress & Attire

    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress
    How far in advance should your client contact you?
    Minimal 3 bulan sebelum hari H
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary,  Cultural: Kebaya modern
    What makes your services unique?
    Bagi calon klien kami kami memberikan kemudahan pelayanan yaitu kami yang akan datang ke tempat anda untuk pengukuran, fitting, dan penyerahan gaun final. Jangan sungkan untuk bertanya kepada tim kami.
    What is your speciality? (max. 3)
    Bridesmaid dress,  Evening dress, Wedding dress
    When was your business established?
    Kami berdiri sejak 1 November 2017 di bandung,
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    Sekitar 2 Bulan
    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Evening dress,  Mother or sister's dress,  Ring bearer's attire,  Other - Gaun pesta
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Silahkan menghubungi tim kami lebih lanjut
    What service do you provide?
    Made to measure dress, Custom made dress,  Dress Rental,  Other Sewa Perdana
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What accessories do you provide?
    Shoes,  Veil
    What is your payment terms?
    DP minimal 50% dari total harga gaun. pelunasan sebelum gaun dikirim.
    Wedding Shoes

    What service do you provide?
    Designer shoes, Custom made shoes
    How long does it take in general for your client to receive the final shoes?
    Klien biasanya akan mendapatkan hasil akhir sepatu sekitar 6 minggu.
    How far in advance should your client contact you?
    Idealnya sekitar 2-3 bulan sebelum hari H. Namun untuk kondisi-kondisi tertentu kami bisa menyelesaikan sekitar 1 bulan atau bahkan kurang. Jangan sungkan untuk bertanya dan bernegosiasi dengan tim kami mengenai durasi produksi.
    What type of shoes style do you specialize in?
    Classic, Glamour, Cultural
    What makes your services unique?
    Kami mengusung konsep "custom made shoes". Kami berusaha memenuhi keinginan klien dari mulai design, size, hingga kenyamanan. Jangan sungkan untuk berkonsultasi dengan designer kami tentang desain. Untuk klien bandung, tim kami yg akan datang ke tempat anda mulai dari konsultasi desain, pengukuran kaki, fitting, hingga penyerahan sepatu final.
    Address
    40533
    Location(s)

    Create you beauty for your special day. Custom made wedding dress and shoes.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.