All Categories
United States
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (80)
  • Store (2)
  • reviews (35)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kejora Gift & Souvenir Review(s)

    35 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Petriana Amadea
    07 July 2020 | Bride at Petriana & Imran Wedding

    Murah tapi mewah

    Souvenirnya baguuuus bgt byk bgt yg suka, desainnya mewah. team Kejora sangat helpful setiap aku butuh saran bahan budget dll. Udah gt nikahanku dimajuin tp mereka malah nyanggupin selesain lebih cepat dari waktu awal. Pokoknya the best, sukses selalu team kejora🖤
    cindy jesliyani
    02 July 2020 | Bride at Erick & Cindy Wedding

    Recommended

    Adminnya sangat ramah dan ngebantu bgt sehingga lbh mudah. Thankyouu ya.. Semoga sukses selalu.
    Desy
    26 April 2020 | Bride at Desy & Hidayat Wedding

    Bisa request 2 warna

    Pesan souvenir disini dapat voucher senilai 5jt yg bisa dipakai buat menginap di hotel dan lifestyle. Yg bikin senengnya bisa pesen 2 warna utk souvenirnya. Jadi sebagian aku minta warnanya blue egg trs sebagiannya lagi blue navy. Kejora team jg selalu follow up ttg progres dr souvenirnya dan jg mengenai pembayarannya. Keep the good work ya team 💖💖💖
    angelica yuniar
    20 March 2020 | Bride at Angel dan Rama Wedding

    Card wallet selipan

    souvenirnya imut-imut, lucu, dan aku suka soalnya keliatan gemes. tapi yang pasti berguna banget jadi untuk kasih ke orang juga gak sayang dan kemungkinan dipake besar banget hehe, thanks kejora
    Shera Meylani
    19 March 2020 | Bride at shera dan sauqi Wedding

    Card Wallet

    haloo kejora.. alhamdulillah waktu itu ketemu sama kejora untuk jadi vendor souvenir kita. pilihannya banyak dan bagus-bagus semuanyaa.. tim kejora juga cepat tanggap respon ke kita, jadi semuanya lancar.. terimakasih banyak
    ghiana raudha
    05 March 2020 | Bride at Ghiana dan Chandra Wedding

    Best Souvenir!

    Thanks yaa kejora.. Souvenirnya baguss banget! Good job

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Cultural wedding favours ,  Themed wedding favours,  Personalized wedding favours
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 100 pcs
    What is the charge for not reaching minimum?
    If your order is less than listed in the catalog
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Stationery
    Do you offer samples?
    Our products are fixed in model & shapes, measurements, choices of leather; thus no sample is required.
    Do you provide delivery services?
    Yes
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices
    What is your payment terms?
    30% upon confirmation of contract, 40% prior to manufactured process, 30% upon the final pick up goods.
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    When was your business established?
    Kejora Gift & Souvenir, is a brand under 'PT. Sahabat Promosi Anda' management, whose main business are wedding souvenir & corporate promotional merchandises since 2010.  Our products are manufactured in our own factory, thus we could do quality control by ourselves & we could quarantee the quality of the stitches as well. 
    Service(s)
    Address
    Green Lake City Rukan Crown J-22 15147
    Location(s)

    Sejak 2010, kami telah memproduksi jutaan souvenir untuk perusahaan besar dalam skala nasional maupun internasional. Keinginan kami untuk terus berinovasi membawa kami untuk memasuki industri baru, yaitu industri pernikahan. Dibantu oleh staff produksi dan staff marketing yang ahli dan profesional, kami siap membantu setiap klien dengan layanan terbaik. Tujuan utama kami, yakni memberikan JAMINAN KUALITAS dengan HARGA YANG SANGAT TERJANGKAU. Kebahagiaan klien adalah kebahagiaan kami juga.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.