All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (79)
  • Store (2)
  • reviews (32)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Kejora Gift & Souvenir Review(s)

    32 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    angelica yuniar
    20 March 2020 | Bride at Angel dan Rama Wedding

    Card wallet selipan

    souvenirnya imut-imut, lucu, dan aku suka soalnya keliatan gemes. tapi yang pasti berguna banget jadi untuk kasih ke orang juga gak sayang dan kemungkinan dipake besar banget hehe, thanks kejora
    Shera Meylani
    19 March 2020 | Bride at shera dan sauqi Wedding

    Card Wallet

    haloo kejora.. alhamdulillah waktu itu ketemu sama kejora untuk jadi vendor souvenir kita. pilihannya banyak dan bagus-bagus semuanyaa.. tim kejora juga cepat tanggap respon ke kita, jadi semuanya lancar.. terimakasih banyak
    ghiana raudha
    05 March 2020 | Bride at Ghiana dan Chandra Wedding

    Best Souvenir!

    Thanks yaa kejora.. Souvenirnya baguss banget! Good job
    silvania ramadhanti
    04 March 2020 | Bride at Silva dan Denny Wedding

    Love it!

    waktu ketemu ig kejora souvenir tuh seneng banget dan langsung cek websitenya, produknya banyak bangett dan milihnya super bingung karna bagus dan useful semua :D pelayanannya ramah bangeett!!! good job kejora <3
    Tessalonika Siahaan
    28 February 2020 | Bride at Tessa & Rino Wedding

    Excellent!!!

    dari awal rencana pernikahan udah kepikiran mau pilih souvenir yang memorable dan berguna buat semua kalangan, akhirnya cari-cari di instagram ketemulah sama kejora ini hehehe, dan hasilnya beneran gadiragukan lagi deh! kualitas produknya tuh keliatan mewah, keliatan dibuat dengan hati2... makasih tim kejoraa, luvv
    Lala Marcela
    26 February 2020 | Bride at Lala & Dandy Wedding

    Card Wallet Leather

    kejora's product makes me more more more happy on my wedding day!! asli sih..kualitasnya juara umum deh dengan harga yg super duper terjangkau! Thank you Kejora Souvenir:)

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Cultural wedding favours ,  Themed wedding favours,  Personalized wedding favours
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Catalogue of choices
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Stationery
    Is there a minimum order requirement?
    Yes 100 pcs
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Do you provide delivery services?
    Yes
    Do you ship worldwide?
    Yes
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30% upon confirmation of contract, 40% prior to manufactured process, 30% upon the final pick up goods.
    Do you offer samples?
    Our products are fixed in model & shapes, measurements, choices of leather; thus no sample is required.
    What is the charge for not reaching minimum?
    If your order is less than listed in the catalog
    When was your business established?
    Kejora Gift & Souvenir, is a brand under 'PT. Sahabat Promosi Anda' management, whose main business are wedding souvenir & corporate promotional merchandises since 2010.  Our products are manufactured in our own factory, thus we could do quality control by ourselves & we could quarantee the quality of the stitches as well. 
    Service(s)
    Address
    Green Lake City Rukan Crown J-22 15147
    Location(s)

    Sejak 2010, kami telah memproduksi jutaan souvenir untuk perusahaan besar dalam skala nasional maupun internasional. Keinginan kami untuk terus berinovasi membawa kami untuk memasuki industri baru, yaitu industri pernikahan. Dibantu oleh staff produksi dan staff marketing yang ahli dan profesional, kami siap membantu setiap klien dengan layanan terbaik. Tujuan utama kami, yakni memberikan JAMINAN KUALITAS dengan HARGA YANG SANGAT TERJANGKAU. Kebahagiaan klien adalah kebahagiaan kami juga.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.