All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (80)
  • reviews (47)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Jeestudio Id Review(s)

    47 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    08 August 2017 | Bride at Angela & Wisnu Wedding

    Wonderful

    Tau vendor ini lewat instagram dan akhirnya memutuskan untuk pakai vendor ini.. ga punya ide mau buat kayak apa dan akhirnya cm request warnanya aja. Pas dateng liat hasilnya sangat puas. oiaa Owner juga komunikatif dan fast response. Terima kasih jeestudio ❤️

    Vendor Reply

    09 August 2017
    Hello, Angela ! Thank you for your kind words and Thank you for choosing us as your ring bearer maker. We're really glad to hear that you like our ring bearer. It's such a pleasure for us to be part of your big day.
    16 July 2017 | Bride at TD Wedding

    Amazing work

    I wanted a ring box but I didn't want just any box I wanted something different and something that I can keep in our room. I found out about jeestudio on Instagram and I was blown away by their work. I wanted all the colours of Spring for my box and they were able to achieve this. The shipping was on time as promised. It was beautiful when I opened the parcel. Would strongly reccomend

    Vendor Reply

    16 July 2017
    Thank you for your kind words, dear. We're really happy to meet you and become one of your vendor. Good luck with you preparation !
    13 July 2017 | Bride at Innes dan Yogi Wedding

    Super cute ringbox!

    Seneng banget ada vendor yang bisa bikin ringbox cute custom sesuai dengan tema yang diinginkan oleh mempelai. Apalagi bisa bikin tema rustic tapi tetep lembut dengan sentuhan white flower. Fast response lagi ownernya dan ngertiin banget maunya kita yang labil karena saking banyak pilihan yang cute. Pembuatan ga begitu lama tapi tetep bisa bikin kita penasarsn sama hasil akhirnya. They did it! Super happy!! Thank you Jeestudio ❤️

    Vendor Reply

    13 July 2017
    Hello , dear . thank you for your kind words. Seneng banget bisa jadi part of your big day. Thank you for choosing and trusting us as your ring bearer maker. :)
    10 July 2017 | Bride at Mirna Wedding

    Super cute and beautiful ring bearer

    Awalnya iseng cari2 ring box yang pas untuk acara nikahan. Mau cari model yang agak unik dan gak pasaran. Explore2 di Instagram akhirnya ketemu Jeestudio. Pertama liat feed nya langsung jatuh hati sama semua model ring bearer nya.. Langsung aja hubungi kontaknya, dan ternyata fast response banget. Ownernya juga langsung ngertiin apa yg aku mau. Pembuatannya memang makan waktu agak lama, tapi worth to wait banget karena begitu datang hasilnya lebih bagus dari yang aku bayangin! Super cute and beautiful ring bearer. Thanks a lot ya Jeestudio

    Vendor Reply

    10 July 2017
    Hello , dear ! Thank you for choosing us as your ring bearer maker. :) Sorry kalau waktu produksinya agak lama. Soalny antriannya lumayan. Thank you atas kesabarannya dalam menunggu ya, sis. We're glad for having you as our client.
    05 July 2017 | Bride at Mia dan Bagus Wedding

    a dazzling ring bearer

    Pertama liat foto2 ring bearer dari jeesstudio di IG, aku langsung naksir bgt krn ring bearernya memberi kesan dreamy yang super cantik dan kebetulan cocok sama aku yg suka bgt tema rustic.. begitu aku pesen, sempet bingung mau yg mana krn semua nya bagus2 bgt, tapi owner jeestudio super ramah dan dengan sabar kasih rekomendasi yg sesuai dengan tema lamaran dan pernikahan aku nanti.. krn kepotong libur lebaran dan aku memang mesennya agak mepet akibat tgl lamaran yg dimajuin jadi sempet bolak balik request supaya dipercepat selesainya dan lagi2 owner langsung menyanggupi dengan ramahnya.. nilai plus bgt karna memang kl lagi jd bridezilla gini pasti pengennya vendor ramah dan kooperatif. Ketika aku terima barangnya sesuai jadwal yg dijanjikan, aku seneng bgt karna hasilnya lebih cantik lagi dr bayanganku.. makasih banyak jeestudio ❤

    Vendor Reply

    06 July 2017
    Hello , dear ! Thank you for your kind words. Kami juga seneng banget bisa bantu kamu dan pasangan. Dan lebih seneng lagi saat kamu bilang kamu suka dengan hasil arrangement kita. It's such a blessed for us for having you as one of our clients. :)
    22 June 2017 | Bride at Zella & Rizall Wedding

    Amazing Ring Box !!

    Hari ini.. hari yang ditunggu" setelah -+ sebulan order pentagon ring box dan hari ini orderan saya sudah selesai sesuai yang kami sepakati di awal. Saya lebih memilih untuk pick up orderan saya karena berbarengan dengan hari raya lebaran mengantisipasi kemungkinan overload pengiriman (sekalian jalan" sih sebenernya).. Daan review pertama kali liat hasil pentagon ring box nya "speechless" ini keren banget sih ternyata boxnya gede dan bahannya kokoh banget !! Perpaduan warna bunganya pun bagus banget cocok sama acaraku.. dan plus nya saya pick up orderan saya bisa ketemu ownernya yang super duper ramaaahh !! Di chat ramah banget dan ternyata aslinya lebih ramah lagi !! Huhu so happy . Thankyou for beautiful ring box

    Vendor Reply

    23 June 2017
    Hello again , Lisa ! Thank you for choosing and trusting us to be part of your happy day. personally, I'm very glad for having you as one of our client. Thank you for all your humble words. we really appreciate it. Good luck for your preparation, dear ~

    Others (Unique Services)

    What services do you offer?
    We offer all bride-to-be our one of a kind ring bearer. Not only that, we also can help you to make decorative pen, boutonniere, bridesmaid gift box, as well as wedding accessories
    How far in advance should your client contact you?
    ONE MONTH prior of your D-day is good enough. But, if you only have ONE WEEK or THREE DAYS left until your D-day, come to us and we'll make your ring bearer.
    What makes your product and services unique?
    We only make ONE DESIGN for ONE CLIENT. So, we are proud to say that we always make one of a kind ring bearer for our clients even with limited time given.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, PayPal
    What is your payment terms?
    Full payment
    When was your business established?
    First, we start our business as handmade fashion jewelry maker back in 2015 and in the mid of 2016, we're interested to make wedding essentials too.
    How can I reach Jeestudio Id?
    LINE : jeestudio.id OR Instagram : instagram.com/jeestudio.id OR Email : jeestudio@hotmail.com
    Address
    Location(s)

    We are here to help all bride-to-be to fulfill their dreams of having one of a kind ring bearer or other wedding essentials needed. Jeestudio is committed to make all wedding essentials such as ring bearer, boutonniere, decorative pen, bridesmaid gift box, etc as pretty as we can. What we are proud of our studio is we can and able to make ring bearer with limited time given. We're here to help you fulfill your dream ~ Contact us : LINE : jeestudio.id WhatsApp : +6281318299997

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.