All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (47)
  • reviews (13)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 6

    All
    view 9
    Premium Box Sangjit by Art of MEPremium Box Sangjit by Art of ME
    Premium Box Sangjit by Art of MEPremium Box Sangjit by Art of ME
    +13
    Art of ME & 1 OTHERS
    Others (Unique Services)
    Boutonnieres & Hand Corsages by Art of MEBoutonnieres & Hand Corsages by Art of ME
    Boutonnieres & Hand Corsages by Art of MEBoutonnieres & Hand Corsages by Art of ME
    +5
    Kawaii Package by Art of MEKawaii Package by Art of ME
    +1
    Others (Unique Services)
    Sangjit Box by Art of MESangjit Box by Art of ME
    Sangjit Box by Art of MESangjit Box by Art of ME
    +5
    Others (Unique Services)
    Sangjit Box by Art of MESangjit Box by Art of ME
    Sangjit Box by Art of MESangjit Box by Art of ME
    +2
    Others (Unique Services)
    Kawaii Package by Art of MEKawaii Package by Art of ME
    Kawaii Package by Art of MEKawaii Package by Art of ME
    +1
    Art of ME & 2 OTHERS
    Others (Unique Services)
    Box Sangjit by Art of MEBox Sangjit by Art of ME
    Box Sangjit by Art of MEBox Sangjit by Art of ME
    +3
    Others (Unique Services)
    Box Sangjit by Art of MEBox Sangjit by Art of ME
    Box Sangjit by Art of MEBox Sangjit by Art of ME
    +3
    Others (Unique Services)
    Box sangjit package by Art of MEBox sangjit package by Art of ME
    Box sangjit package by Art of MEBox sangjit package by Art of ME
    +6
    Art of ME & 1 OTHERS
    Others (Unique Services)

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Art of ME Review(s)

    13 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    19 March 2018 | Bride at Chriscahya & Yesica Wedding

    Recommended Decoration

    Gak salah pilih Art of Me buat dekor & penyewaan box sangjit. Ci Emily & tim sabar banget ngelayanin maunya kita yg cerewet, kalau ada yg kurang isian box seserahan bisa dibantuin cariin atau misalkan minta tolong Ci Emily cariin semua makanan kaleng buat diisi dalam box sangjit jg bisa. Pokoknya recommended \uD83D\uDD92\uD83D\uDD92\uD83D\uDD92. Thank you Art of Me.

    Vendor Reply

    21 March 2018
    Thank you sis
    28 February 2018 | Bride at Hendri & Lygia Wedding

    Recommended sangjit vendor

    Super puas dengan pelayanan dan juga produk dari Art of Me. Komuninasi lancar dari awal contact hingga selesai acara. Paketnya lengkap dengan harga very reasonable. Aku seneng box sangjitku dihias jadi cantik. Good work! Sukses terus yaaa.

    Vendor Reply

    28 February 2018
    Thank you sis, sukses buat persiapan hari H nya ya
    18 February 2018 | Bride at Christian dan Cyndia Wedding

    The best!!

    Puas bangett.. dari awal sampai akhir di urusin, ditungguin, dibantu susunin.. dekornya rapiii.. susunan di dalem kotaknya cantikk.. puas banget dehh.. ownernya juga bantu bangetttt!! Thanks art of me.. dah buat sangjitan ku jadi baguss bangettt... :) Recommended !!!!!!

    Vendor Reply

    19 February 2018
    Thank you juga say, lancar2 sampai hari H ya
    29 December 2017 | Bride at Andrew & Ayu Wedding

    Thanks art of me.

    Kemarin tgl 16 Des 17, aku acara seserahan pake jasa decor & box dari artofme. Decor n boxnya juga oke banget. Pelayanannya juga ramah n sabar soalnya aku tanya2 banyak banget ttep dijawabin satu satu. Thank you artofme ❤️

    Vendor Reply

    29 December 2017
    Thank you sis, senang bs membantu
    11 December 2017 | Bride at Alexander & Fenny Wedding

    Satisfied

    Thanks to Art of Me akhirnya sangjit day nya kelar dengan sukses. Bener2 bagus susunan box nya padahal barang-barang kita kasi mepet banget.

    Vendor Reply

    11 December 2017
    Thank you review nya...
    27 November 2017 | Bride at Yansen Wedding

    Verry recomended

    Decor nya bagus dan rapi bgt , semua dikemas dengan baik dan aku suka bgt Thanks art of me

    Vendor Reply

    27 November 2017
    Thank you sis

    Others (Unique Services)

    What services do you offer?
    Menyediakan dekorasi sangjit dan juga wedding accessories
    How far in advance should your client contact you?
    Lebih cepat lebih baik, paling telat 1 bulan sebelumnya
    What makes your product and services unique?
    Barang yang kami buat disesuaikan dengan keinginan pemesan. Jadi sesuai dengan tema ataupun keinginan pemesan, dan tidak sama dengan orang lain. karena semua produk handmade, dibuat by order.
    What rate do you usually charge at?
    Semua harga tergantung dengan request, semakin rumit maka harga semakin mahal. tapi harga kami masih bersahabat jika dibandingkan dengan yg lainnya.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer
    What is your payment terms?
    Untuk dekorasi sangjit : 50% DP untuk mengikat tanggal. 50% 1 hari sebelum hari H/ sebelum dekorasi + 50% deposit untuk sewa sangjit box
    When was your business established?
    Bisnis kami baru benar2 running mulai 2015, walaupun terbilang baru, tapi kami berusaha memberikan yg terbaik.
    Boutonnieres & Corsages

    What types of boutonnieres or corsages do you provide?
    Other clay / lego corsage
    Do you provide other services?
    Yes sangjit decoration, scrapframe, flannel banner
    Do you ship worldwide?
    No
    How far in advance should your client contact you?
    for corsage at least 1month before, but more faster is better.
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes we can delivered to other cities in Indonesia
    How long in general does it take for your client to get the final corsages?
    The final item can be receives approximately 1-2weeks after we received Down payment or appropriate agreement
    What makes your services unique?
    Our boutonnieres and corsage are custom designed, with clay / lego, every pieces always different with others. because we made as you want. we always make sure that every pieces are perfectly made
    Address
    Perum. Taman Palem Lestari 11730
    Location(s)

    Menyediakan kebutuhan pernikahan baik dari corsage dan juga dekorasi sangjit, seserahan & holy matrimony

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.