All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (25)
  • reviews (38)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    CONSERVÉ FLOWER PRESERVATION Review(s)

    38 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Michelle Kristianto
    06 September 2022 | Bride at M&J Wedding

    Room for improvement

    Awalnya prosesnya lancar, tapi setelah unboxing, kaca framenya pecah dan bunga yg di dalamnya juga robek terkena pecahan kaca. Mungkin memang ini kesalahan dari kurir karena sudah diberi fragile tapi ditindih dalam proses pengiriman. Namun hal ini juga bisa diantisipasi dengan menutup bagian depan kaca frame dengan lapisan kardus/ bahan keras lainnya, tidak hanya dengan bubble wrap saja. Yes it was a first case for them, but I'm sure it will be a valuable lesson. Mereka bertanggung jawab untuk mengurus semuanya kembali, kirim balik ke surabaya dan direpair at no additional cost. Tapi repairnya pun memakan waktu 1 bulan. Komunikasi juga perlu diimprove karena harus ditanya dulu progressnya bagaimana, ada pengunduran waktu pengiriman juga harus ditanya dulu, tidak diinfo. Akhirnya barang sudah sampai dan kali ini kacanya aman karena sudah ditutup dengan bahan karton tebal. Semoga kedepannya lebih baik lagi :)
    Agatha Belinda
    04 September 2022 | Bride at Edo & Belinda Wedding

    Satisfying

    Suka banget dengan hasilnya!! Warnanya jg jadi cantik2 banget, walaupun ga sama 100% seperti waktu fresh tapi masih tetep on point. Admin juga helpfull banget, sempet galau maju mundur mau awetin bunga apa engga, tapi jadinya awetin karena tentunya bunga wedding cuma ada once in a lifetime, masa dibuang gitu aja? Thanks conserve for preserved my wedding bouquet, now they last forever ❤️
    Giovanni Yunica
    15 August 2022 | Client at Erwin & Giovanni Wedding

    Recommended!

    Super satisfied with the result!😍 emang dari awal udah pgn bgt nanti wedding bouquet nya di preserved. Sempet takut bunganya rusak setelah kirim, ternyata bagus bgt hasilnya. Love it!
    Jane
    05 August 2022 | Bride at Phillip & Janet Wedding

    one happy bride!

    Dari pertama contact, admin conserve benar2 helpfull dan ramah. Padahal contactnya udah mepet hari H, plus masih galau2 mau ambil paket yang mana, tapi admin Conserve pengertian dan helpfull banget.\nPengiriman juga minta dibantuin tim Conserve, dan bride benar2 dimanjakan tinggal tau beres. \nHasilnya preservationnya benar2 ga mengecewakan, walau ga 100% sama kayak waktu fresh tapi bentuk dan warnanya ga jauh berubah. Hasil layout frame nya juga sweet bgt. super duper love ❤️
    michelleevania27
    29 July 2022 | Bride at David & Michelle Wedding

    Preserved flowers

    Selalu happy sama hasilnya, recommended banget klo mau save printilan wedding spt undangan, vow, bunga yg pastiii♥️♥️
    Audryn Angelique
    21 July 2022 | Bride at Yohan & Audryn Wedding

    Worthed!

    Impulsive buying yg ngga disesali. Thanks for making our moment last forever ☺

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Themed wedding favours,  Bridal accessories,  Bridesmaid gifts, Bridal shower favours,  Groomsman gifts
    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Themed wedding favours,  Bridal accessories,  Bridesmaid gifts, Bridal shower favours,  Groomsman gifts
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Home appliances
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Custom favours
    Do you ship worldwide?
    Singapore, usa, taiwan, australia and other country
    Do you provide delivery services?
    By our courier, tiki, paxel
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Flowers

    What services do you offer?
    flower bouquet preservation
    What is the style of your floral designs?
    Classic,  Country,  Glamorous,  Modern,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    What is your speciality? (max. 3)
    Classic,  Glamorous,  Romantic
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    Yes, we can design personalised bridal bouquet
    Do you provide delivery services?
    via JNE
    Do you ship worldwide?
    Yes
    Do you provide flower preservation services?
    we specialize in flower preservation
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    Around 1 month after the bouquet delivered tp our place
    Do you provide services in other cities or countries?
    yes, all around Indonesia
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    Preserved flower will last for a long time with the right treatment
    What makes your services unique?
    Because our preservation technique is very special, so that can maintain the flower shape and colour just like the fresh one.
    How far in advance should your client contact you?
    client can contact us 1 month before the D-day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, PayPal, Cash
    What is your payment terms?
    10% after confirmation contract, and the rest after the bouquet delivered to our place
    When was your business established?
    Our business started at 2015
    Others (Unique Services)

    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time is 1 month before the Wedding, after deciding al the wedding accessory such as the bouquet, the invitation​, souvenirs, etc.
    When was your business established?
    Our business started back at 2015, with a lot of trials and errors befor we find the best way preserving fresh flowers
    What services do you offer?
    We specialize in preserving​ flowers
    What makes your product and services unique?
    Our flower preservation’s quality. We are the only one certified flower preservation in Indonesia. As you can see in our portfolio, the preservation result is very good. Warna dan bentuk bunga tetap bagus. Bentuk bunga setelah diawetkan tidak menjadi gepeng dan keriting. Warna bunga kami awetkan dari warna aslinya tanpa menggunakan pewarna buatan. Kita benar-benar memperhatikan tiap bunga yang kami awetkan sehingga hasilnya sangatt bagus.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, PayPal, Cash
    Address
    tanjungsari baru 7/30 60187
    Location(s)
    Surabaya​.​Jakarta​.​Bali​.​Semarang

    The one and only japan certified flower preserver in Indonesia. With our love of flowers and dream of everlasting wedding, we established Conserve Flower Preservation. We preserve​ flowers, one by one with a lot of care so that your flowers will stay beautiful and will never withered.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.