All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (10)
  • projects (25)
  • reviews (56)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    CONSERVÉ FLOWER PRESERVATION Review(s)

    56 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Vaneshia Tjen
    08 February 2023 | Bride at Satriya & Vaneshia Wedding

    PRETTYYY!!

    Uda takut pas di keringin bakal kaya bunga layu, tpi ternyta cantik bngt! Warna2nya juga masih jelas 😭 thank you bngtt ! 🙆🏻‍♀️
    Meidy Hadisurya
    07 February 2023 | Bride at Michael & Meidy Wedding

    Very satisfied with the result

    H+2 setelah wedding day baru panik cari vendor untuk awetin bunga dan super puas sama Conserve Flower karena sangat gercep. Padahal aku udah chat ke beberapa vendor lain tapi yang lain reply nya rada lama dan akhirnya aku keburu udah deal sama Conserve Flower. Pagi aku chat untuk tanya PL dan langsung di reply dan dibantu banget untuk pickup bunga nya siang itu juga sama team nya. Padahal udah mikir ini bunga udah agak2 layu dan kayanya ga bisa di preserved lagi. Tapi stlh nunggu 4 bulan akhirnya liat hasil preserved bunga nya bener2 puas. Super recommended pokoknya.
    arifiani.dian
    30 January 2023 | Bride at Dian & Fery Wedding

    Memori ada untuk selamanya

    Impian banget untuk bisa ngawetin wedding bouquet, maybe bunganya sederhana, tapi memori dan maknanya tidak tergantikan.. Dan Conserve Flower adalah jawabannya.. Dari awal nemu Conserve Flower, langsung amaze dan mau banget.. Fast response dan trusted.. Sama sekali ga ada keraguan untuk mempercayakan bunga aku ke mereka.. Ga pakai ragu untuk deal dan ga perlu cari pembanding.. Pas terima hasil juga hepi banget, bunganya masih baguuussss bangeeettttttt!!! Warna, bentuk, kelopaknya.. ga perlu ditanya lagi deh.. Thank you Conserve Flower, sudah mengabadikan memori indah weddingku..
    ikekristina.17
    27 January 2023 | Bride at Ivan & Ike Wedding

    Dari awal uda suka banget

    Suka bangettt hasilnya sis Aku puas banget Sebelumnya liat hasilnya iparku punya yg buat di conserve dia married tahun 2018 tapi sampe sekarang masih bagusss😍😍😍👍👍👍 Thanks conserve❤️
    ellen sutandar
    16 January 2023 | Bride at Steven & Ellen Wedding

    The Best Wedding Bouquet Preservation

    Aku pengen banget pake Conserve dari aku masih jomblo!!! Wkwkwkwkwk Aku save postnya di IG buat future reference dan bener terwujud pas aku married aku bisa awetin bouquet pagi & malemku disini. Sebelum aku agree pake Conserve, of course I’ve done my research. Dan ga ada yg bisa awetin sebagus Conserve. Aku bener2 perfeksionis, aku ga mau bungaku berubah warna, makanya aku teliti banget liatin semua vendor dan aku putusin pake Conserve. Harganya mungkin emang agak pricey, beb, tapi sumpahhhh kamu ga bakal nyeseeeelllll. Temen2ku yang udah married duluan malah nyesel karena kemaren itu mikirin harganya mahal eh pas liat aku preserved wedding bouquet aku hasilnya cakep banget langsung berasa nyesel katanya. Thank you yaa, Conserve❤️
    cindylukman
    15 January 2023 | Bride at james & cindy Wedding

    conserve bouquet wedding

    super satisfied sama hasilnya bunga nya ttp cantik banget seperti hari h wedding bisa jadi kenangan di masa tua nanti🥹 admin nya juga super baik banget, dikasi tau detail nya review nya sbelum jadi gimana dikasi opsi yang bagus buat gimana untuk susunan nya

    Favors & Gifts

    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Themed wedding favours,  Bridal accessories,  Bridesmaid gifts, Bridal shower favours,  Groomsman gifts
    What services do you offer?
    Personalized wedding favours,  Themed wedding favours,  Bridal accessories,  Bridesmaid gifts, Bridal shower favours,  Groomsman gifts
    What type of items do you offer?
    Decorative items,  Home appliances
    Do you offer a limited catalogue of favours or custom wedding favours?
    Custom favours
    Do you ship worldwide?
    Singapore, usa, taiwan, australia and other country
    Do you provide delivery services?
    By our courier, tiki, paxel
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes
    Flowers

    What services do you offer?
    flower bouquet preservation
    What is the style of your floral designs?
    Classic,  Country,  Glamorous,  Modern,  Preppy,  Romantic,  Rustic,  Vintage
    What is your speciality? (max. 3)
    Classic,  Glamorous,  Romantic
    Can you design custom Bridal Bouquets?
    Yes, we can design personalised bridal bouquet
    Do you provide delivery services?
    via JNE
    Do you ship worldwide?
    Yes
    Do you provide flower preservation services?
    we specialize in flower preservation
    Ideally, when will your client receive the flowers?
    Around 1 month after the bouquet delivered tp our place
    Do you provide services in other cities or countries?
    yes, all around Indonesia
    How long will the flower arrangements and or bouquest lasts?
    Preserved flower will last for a long time with the right treatment
    What makes your services unique?
    Because our preservation technique is very special, so that can maintain the flower shape and colour just like the fresh one.
    How far in advance should your client contact you?
    client can contact us 1 month before the D-day
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, PayPal, Cash
    What is your payment terms?
    10% after confirmation contract, and the rest after the bouquet delivered to our place
    When was your business established?
    Our business started at 2015
    Others (Unique Services)

    How far in advance should your client contact you?
    The most ideal time is 1 month before the Wedding, after deciding al the wedding accessory such as the bouquet, the invitation​, souvenirs, etc.
    When was your business established?
    Our business started back at 2015, with a lot of trials and errors befor we find the best way preserving fresh flowers
    What services do you offer?
    We specialize in preserving​ flowers
    What makes your product and services unique?
    Our flower preservation’s quality. We are the only one certified flower preservation in Indonesia. As you can see in our portfolio, the preservation result is very good. Warna dan bentuk bunga tetap bagus. Bentuk bunga setelah diawetkan tidak menjadi gepeng dan keriting. Warna bunga kami awetkan dari warna aslinya tanpa menggunakan pewarna buatan. Kita benar-benar memperhatikan tiap bunga yang kami awetkan sehingga hasilnya sangatt bagus.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, PayPal, Cash
    Address
    tanjungsari baru 7/30 60187
    Location(s)
    Surabaya​.​Jakarta​.​Bali​.​Semarang

    The one and only japan certified flower preserver in Indonesia. With our love of flowers and dream of everlasting wedding, we established Conserve Flower Preservation. We preserve​ flowers, one by one with a lot of care so that your flowers will stay beautiful and will never withered.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.