All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (103)
  • reviews (7)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 12

    All
    view 9
    Wedding Of Claudio & Diana by JWP WeddingWedding Of Claudio & Diana by JWP Wedding
    Wedding Of Claudio & Diana by JWP WeddingWedding Of Claudio & Diana by JWP Wedding
    +13
    JWP Wedding & 9 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Of Bianca & Stavros by JWP WeddingWedding Of Bianca & Stavros by JWP Wedding
    Wedding Of Bianca & Stavros by JWP WeddingWedding Of Bianca & Stavros by JWP Wedding
    +8
    JWP Wedding & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Of Kevin & Ribka by JWP WeddingWedding Of Kevin & Ribka by JWP Wedding
    Wedding Of Kevin & Ribka by JWP WeddingWedding Of Kevin & Ribka by JWP Wedding
    +9
    JWP Wedding & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Of Grady & Devianne by JWP WeddingWedding Of Grady & Devianne by JWP Wedding
    Wedding Of Grady & Devianne by JWP WeddingWedding Of Grady & Devianne by JWP Wedding
    +8
    JWP Wedding & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Of Joshua & Fabella by JWP WeddingWedding Of Joshua & Fabella by JWP Wedding
    Wedding Of Joshua & Fabella by JWP WeddingWedding Of Joshua & Fabella by JWP Wedding
    +6
    JWP Wedding & 5 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Of Alfandi & Novia by JWP WeddingWedding Of Alfandi & Novia by JWP Wedding
    Wedding Of Alfandi & Novia by JWP WeddingWedding Of Alfandi & Novia by JWP Wedding
    +11
    JWP Wedding & 8 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding Of Agus & Patricia by JWP WeddingWedding Of Agus & Patricia by JWP Wedding
    Wedding Of Agus & Patricia by JWP WeddingWedding Of Agus & Patricia by JWP Wedding
    +4
    JWP Wedding & 8 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Jan and Rica by JWP WeddingWedding of Jan and Rica by JWP Wedding
    +1
    JWP Wedding & 6 OTHERS
    Wedding Planning
    Wedding of Deva and Amelia by JWP WeddingWedding of Deva and Amelia by JWP Wedding
    +1
    JWP Wedding & 3 OTHERS
    Wedding Planning

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    JWP Wedding Review(s)

    7 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    12 October 2019 | Client at K&S Wedding

    So So

    Salah satu team nya galak.. sering omelin kita dan kita di buat serba salah. Pertama di suruh ini, pas kita mau ngerjain malah ngomel dan bilang jangan begitu!\nTeam telat datang, dan bikin jadwal malah ngaret banget.. \npas kebentur masalah, ga nyelesaiin masalah juga, malah lempar ke pengantin dan groom suruh mikir mau nya gimana. Bukan ngasih solusi sih jadinya..
    20 August 2019 | Bride at Claudio & Diana Wedding

    PUAS BANGET

    semua crew ga ada yg sibuk sendiri, nganggur, semua bener” profesional dan work as a team. Hebat banget mereka bisa nanganin acara weddingku , yg crowd nya unpredictable dan semua teratur terarah . Pokonya mantep banget , gak ngerti lagi kalau salah pilih WO , dan thankyouu banget buat Evan, cynthia dan Mike yg bener” ngebantu bride and groom di hari H , totalitas , profesional , on time dan melayaninya sih gila bangettt 😭😭🥰🥰🥰
    23 January 2019 | Partnering Vendor at Wedding

    Jakarta Wedding Partner lebih tepatnya haha

    JWP Ga terlalu lama untuk kenal baik dan syg dengan 1 vendor ini Helpfull banget, kt sering share mengenai pengantin dan vendor satu ini pasti punya solusi yg out of the box Gokil si.. seneng banget bs kerja bareng sama jwp Best of the best wo deh pokok nya
    10 July 2017 | Bride at Santho Teguh & Gladys Jessica Wedding

    Perfect Wedding

    kami mengucapkan banyak terima kasih kepada tim JWP WO, mereka sangat sabar, tepat waktu, dan rapih sekali saat menghandle pernikahan kami. sangat dibantu mulai dari persiapan pernikahan, pencarian vendor2 lain , kita bisa share mengenai semua masalah ttg acara pernikahan. JWP bantu semua tanpa ada addtional charge, kita bahkan sering meet up untuk mambahas acara pernikahan nanti.. jadi intinya JWP kasih kita waktu sharing banyak banget, komunikasi via WA juga tetep jalan terus, sampai akhirnya pas hari H pernikahan semua pihak yang terlibat sangat sangat sangat membantu untuk kelancaran acaranya. jadi kalian yang masih bingung cari WO mana, kalian gak usah ragu lagi.. buruan ajah contact JWP Team karena hasilnya nyata dan bukan janji, sangat helpful guys. thank you
    27 January 2017 | Family Or Relatives Of Groom at Chandra & Dian Wedding

    Dreams Come True!

    JWP tried to understand my brother's wedding dream, and bammm! Their dreams come true! It was a beautiful wedding event, and it's just what we expected. They did (pretty much) in details. They aassisted my parents and me to remind us what we need to bring or do. This helped the wedding looks neat and everything done on time because the professional team work. Good job!
    19 October 2016 | Partnering Vendor at Wedding

    Good Service JWP Team

    Good Service & Hospitality For JWP Team Especially Jessica & Ardy

    Wedding Planning

    What service do you provide?
    Full planning
    What sort of planning do you cover?
    Wedding styling and concept,  Budget preparation,  Ceremony planning
    What is your primary expertise?
    Intimate wedding,  Grand wedding,  International wedding ,  Cultural wedding ,  Religious wedding ceremony
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Minimum and maximum number of guests of a wedding you would coordinate
    1 to no maximum
    Do you speak other languages should there be any overseas couple who wants to use your services?
    Yes
    Do you provide services in other cities or countries?
    Yes please let us know in advance
    How many hours are included on the day of the wedding?
    It's depend on what package you choose
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Cash
    How far in advance should your client make a booking?
    6-12 Months
    What is your payment terms?
    Down Payment 50℅ and 1 Month Before The Day 50℅
    When was your business established?
    2010
    What makes your services unique?
    Fully Experienced Crew, Young, Humble and Helpfull Flexible time and Also Good Rundown Arrangement
    Address
    Gading Arcadia Block E no. 15, Kelapa Gading 14240
    Location(s)

    We are Wedding Organizer & Entertainment Serve with Heart and Full Passion Esthablished from 2010 until now We Have so many professional crew and experience in wedding You can check in our Project We Also Have so many One Stop Wedding Package with Venue Like Grand Mercure Harmoni, Klub Kelapa Gading, etc Let's Plan Your Precious Moment with Us! Make It Flawless Check our portfolio & testimonial on Instagram @jwpwedding #testijwp

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.