All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (27)
  • reviews (295)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Joelle Decoration Review(s)

    295 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Fransisca Elisa Rahardjo
    27 February 2024 | Bride at Evan & Fransisca Wedding

    TERBAIKKK

    Selamat Pagi Mas Ferry dan seluruh Team Joelle Decoration\n\nSaya dan Evan mengucapkan banyak banyak terima kasih karna sudah mewujudkan dekorasi sesuai yg kita inginkan. \n\nPertama kali liat saya dan Evan langsung terkesima dan ini kerenn bangetr sihh dekornyaa.\n\nSekali lagi terima kasih, dan mohon maaf juga apabila saya dan Evan ada salah kata atau perbuatan yg menyinggung.\n\nTerima kasih Joelle Decoration 🙏🏻🙏🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🥰🥰
    veronicasilviaaa
    19 December 2023 | Client at Antonio & Silvia Wedding

    Dekorasi

    Kak Hilmaa @⁨Hilma Joelle Decoration⁩ & semua team dari Joelle Decoration, Aku & Antoni serta Keluargaa mau ucapin Terima Kasih buat bantuan nya selama inii dari awal smpe akhirr, *DekornyA BAGUSSS BANGETTTT, SESUAI SAMA REQ AKUU* Keluarga & Tamu juga bilang klo dekor nya juaraa❤️❤️❤️ Nantiii aku bantuin promosii ke temen2 yahhh hehehe Maaf bgt klo aku banyak request minta ini ituu, gonta ganti design decor trss, maaf klo ada salah dan kataa yg menyinggung. Semoga kita bisa kerjasama lagi di lain kesempatan. *Sukses Selalu Joelle Decoration❤️❤️❤️❤️❤️* Salam Hangat, Antonio & Silvi
    Johanna Anastasia
    14 December 2023 | Client at Handy & Johanna Wedding

    Exceptional Decor Vendor!

    Thank you so much Joelle team, especially Frank who has helped us right from the very beginning! The decor exceeded our expectations. From the elegant floral arrangements, backdrop & photo booth to the thoughtfully curated centerpieces. Again, thank you for playing a significant role in making our wedding day not only memorable but visually stunning!!
    sintya
    07 December 2023 | Bride at Christ & Sintya Wedding

    CS

    Dear Joelle Decoration, we cannot thank you enough for everything especially to Ko Frank, thank you banget sudah membantu mewujudkan decor impian kami di hari yang spesial buat kami. Decornya indah banget dan sangat perfect sekali. Saat difoto pakai kamera, keren banget banget banget 💕❤🥰 Thank you banget Ko Frank dan team, Semakin Sukses dan Lancar untuk Joelle🙏
    abadeus1
    05 December 2023 | Groom at Christ & Sintya Wedding

    Another Satisfied Customer

    Thank you buat team Joelle, especially buat ko Frank, yang udah wujudin wedding impian saya dan pasangan.\nDari awal briefing udah kagum banget sama professionalisme nya Joelle. Semua perencanaan disampaiin dgn sangat detail, bahkan Joelle bisa punya blueprint denah ruangan tempat wedding kami, jadi dari tahap perencanaan aja semua dekor udah lengkap dengan ukuran-ukuran nya. \nPaketan awal yang dikasih jg udah sangat sangat layak dan bagus. Eh setelahnya malah dikasih bonus beberapa dekor lg. \nWaktu hari H liat dekor real nya ternyata lebih bagus dari expectation dan bayangan diawal. Lighting, warna, penempatan, dan susunan dekor semua nya perfect.\nSangat sangat bersyukur bisa nemu Joelle untuk acara paling spesial kami.
    joshua78winarta
    04 December 2023 | Groom at Joshua & Yovana Wedding

    Joel awesome

    Terimakasih Joel. Terimakasih kak Hilma dam selvi. Memang bener kata orang orang joel never filed. Keren abis hasil akhirnya, saat persiapan dan meeting juga joel selalu berusaha ga merepotkan kita, diajak meeting dimana aja hayok. Keren banget pokoknya Joel☺️ Very recommended

    Decoration & Lighting

    Do you offer consultations?
    087882850416/08176670477 Fast response please wa us now :)
    What makes your services unique?
    We love art We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients
    Which of the following services do you provide?
    Floral design,  Furniture rental,  Event décor
    What is the style of your decorations?
    Modern,  Romantic,  Rustic,  Glamorous
    If you have not worked at the ceremony or reception sites previously, would you be willing to visit the sites before the event?
    Yes
    Do you provide sample arrangements?
    No
    Do you provide services in other cities or countries?
    Jabodetabek, Serang, Karawang, Cilegon
    What supporting equipment do you provide?
    Centerpieces,  Lighting,  Stage or dance floor, Chairs,  Tables
    How far in advance should your client contact you?
    We had a client's deal within 2 weeks before the day. But for available date you should book as soon as possible.
    What payment systems are available for your business?
    Bank transfer, Credit card payment, Cash
    What is your payment terms?
    30% for Down Payment 40% H-3 months 30% H-2 weeks
    When was your business established?
    2013
    Minimum and maximum number of guests
    50-1000 guest
    Address
    Jln Jomas no 21A ,RT 007 / RW 005 ,Pessangrahan,11620, Jakarta Barat Kembangan
    Location(s)

    Why Joelle Decoration? We love art, We do arts We design We strive to be creatives We love detail We do love Modern Decoration We serve UptoDate decoration Competitive rates Many satisfied Clients Membuat pernikahan anda berkesan ialah dekorasi. Memberi memory tidak terlupakan ialah dekorasi. Menakjubkan banyak tamu ialah dekorasi. Melengkapi pernikahan anda menjadi Special ialah dekorasi. Kami Joelle Decoration hadir mewujudkan impian terindah anda.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.