All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • projects (14)
  • reviews (3)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HMPhotoshoot Review(s)

    3 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    dinda ayuandita
    24 September 2019 | Bride at Dinda & Aji Wedding

    Best Crew Photoshoot

    Kalo untuk saya, HMPhoto luar biasa bgt, hebat, ahli bgt dlm bidang photograph soalnya bisa aja gitu shoot saat moment lg haru harunya tp angle nya bagussss pdhl pas moment itu susah bgt buat foto biar gak ngeblur. Pikir saya kemarin "wah foto pasti ngeblur semua nih soalnya gak bisa diem bgt dan hasilnya juga gak bagus karna angle gak memungkinkan. Tapi ternyataaaaa wow gila ini bagus! Untuk crew nya juga ramah banget. Pokoknya recommended bgt. Untung aja ketemu HMPhoto di wedding fest ccm, kalo ngga wah gatau deh gimana photoshoot pernikahan sakral saya. Terimakasih HMPhotoshoot
    Ani
    16 September 2019 | Bride at Alphacentauri Samudra Wedding

    When the moment, it's not just a moment

    The most beautiful moment that HMPhotoshoot captured for me and my husband.
    Dian Angreiny
    16 September 2019 | Bride at Dian & Surya Wedding

    My Wedding

    Beruntung ketemu dengan team HM Photoshoot. Awal ngobrol 1 tahun sebelum fix mau nikah tanggal berapa & tanya-tanya harga. Lalu, 1 tahun kemudian ketemu lg di wedding exhibition yg sama & akhirnya deal sama hm photoshoot. Kooperatif banget dan ramah juga teamnya. Hasilnya juga memuaskan. Thank you ya Hm photoshoot team.

    Photography

    What is included in your photoshoot package?
    Hi-Res image, Albums,  Prints,  Custom graphic design,  Custom album design,  Digital files,  Proof CD of all images
    What rate do you usually charge at?
    Kami mempunyai price list start dari 5jt sampai 20jt
    What is your payment terms?
    DP pertama 30% Kemudian pelunasan 1 minggu sebelum acara
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Silahkan Kontak Business Number kami
    How far in advance should your client contact you?
    5 bulan sebelum hari pernikahan
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Bali, Kuala Lumpur, Singapore
    How do you usually direct the couple during a photoshoot?
    Kami akan mengarahkan customer sesuai dengan konsep yang customer punya dan berkerjasama dalam tim kami untuk mendapatkan hasil yang sempurna.
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What do your services cover?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    How long does it take for the client to receive the final product?
    dalam waktu 14 hari kerja
    What photography styles do you specialize in? (max.3)
    Candid,  Artistic,  Natural
    Will you provide all the digital files and/or negatives (or copies of the negatives) to the client?
    Yes Silahkan kontak Bussiness Number kami
    What is your policy on taking breaks? If you require a meal break, is it a requisite for the client to provide your meal?
    Kami menyiapkan semua untuk Istirahat, client tidak usah repot untuk memikirkan konsumsi.
    Do you have replacement on the D-Day in the off chance you become unavailable?
    Yes
    What photography styles do you usually offer?
    Candid,  Artistic,  Classic,  Vintage,  Black and White,  Conceptual,  Portraiture,  Cultural
    How soon after the event will the proof be ready for review?
    dalam 14 hari kerja
    When was your business established?
    Pada tahun 2015 dan dalam kurun waktu 4 tahun ini kami sudah banyak memegang project.
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes Silahkan kontak Bussiness Number kami
    What makes your services unique?
    Kami mempunya tim yang kompeten dalam membuat suatu hasil photography tanpa memaksalkan kehendak dan menyesuaikan dengan kemauan customer, dengan ide-ide yg fresh ter update.
    What is your speciality?
    Prewedding shoot,  Wedding day coverage,  Family shoot,  Studio shoot,  Themed shoot,  Beauty shoot
    Videography

    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes bali, kuala lumpur dan singapore
    How do you direct the couple when you are capturing their moments of their wedding?
    kami mengikuti prosesi yang sedang berlangsung tanpa menggangu prosesi kami mengcapture moment special dari client kami
    Do you have a replacement videographer in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    What is your payment terms?
    30% Down payment dan pelunasan h-7 Acara
    What videography styles do you specialize in?
    Cinematic,  Documentary,  Storytelling,  Traditional,  Conceptual,  Portrait
    Are you available to shoot after hours?
    Yes
    Do you employ any special technologies, equipments, or techniques?
    Yes drone dan stabilizer
    When was your business established?
    2015
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes
    Do you do a same day edit?
    Yes
    How long does it take for the client to get the final video?
    1 - 2 Bulan
    Do you provide raw footage to the client?
    Yes
    Service(s)
    Address
    Bali View Blok A2 no 10 15419
    Location(s)

    We capture the moment for Wedding and Prewedding with full of service.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.