All Categories
United States
All Cities
All Budgets
  • projects (15)
  • reviews (5)
  • pricelist
  • info
  • about
  • Showing page 1 of 2

    All
    view 9
    The Wedding Of Myrna And Omar by HENRY BRILLIANTOThe Wedding Of Myrna And Omar by HENRY BRILLIANTO
    The Wedding Of Myrna And Omar by HENRY BRILLIANTOThe Wedding Of Myrna And Omar by HENRY BRILLIANTO
    +17
    HENRY BRILLIANTO & 6 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Agnes & Dicky Wedding by JejakurcaciAgnes & Dicky Wedding by Jejakurcaci
    Agnes & Dicky Wedding by JejakurcaciAgnes & Dicky Wedding by Jejakurcaci
    +44
    Jejakurcaci & 3 OTHERS
    Photography
    Dinda & Bestion Wedding by HENRY BRILLIANTODinda & Bestion Wedding by HENRY BRILLIANTO
    Dinda & Bestion Wedding by HENRY BRILLIANTODinda & Bestion Wedding by HENRY BRILLIANTO
    +2
    HENRY BRILLIANTO & 3 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Andre & Yuli Wedding by HENRY BRILLIANTOAndre & Yuli Wedding by HENRY BRILLIANTO
    Andre & Yuli Wedding by HENRY BRILLIANTOAndre & Yuli Wedding by HENRY BRILLIANTO
    HENRY BRILLIANTO & 2 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Fenny & Radiant Wedding by HENRY BRILLIANTOFenny & Radiant Wedding by HENRY BRILLIANTO
    Fenny & Radiant Wedding by HENRY BRILLIANTOFenny & Radiant Wedding by HENRY BRILLIANTO
    +1
    HENRY BRILLIANTO & 2 OTHERS
    Entertainment (MC)
    Citra & Indra by Serambi17Citra & Indra by Serambi17
    Serambi17
     & 4 OTHERS
    Venue

    Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    HENRY BRILLIANTO Review(s)

    5 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    03 February 2019 | Bride at Dilla & Fajri Wedding

    unforgettable moment, the best MC ever!

    Saat mau lamaran bulan september 2018, ga ngerti mesti ngapain, siapa yang dihubungi, vendor mana yang harus dipilih, mana yang bagus. bener2 ga tau, buta!! lalu ada 2 nama yg dikenalin sama calon (waktu itu, sekarang udah suami) salah satunya mas henry ini. Beliau yg hubungan sama mama, ya mama saya emang agak rempong tapi beliau masi mau sabar
    15 January 2019 | Bride at Resti & Reza Wedding

    Recomended MC !!!

    Dari awal udah bilang sama WO klo kita mau MC cewe, karna worry banget klo MC nya cowo dan gabisa bawa suasana wedding menjadi khidmat tapi tetep seru, last minutes baru dikasih tau WO klo MC nya cowo, dan kita sempet complain, tapi karna fikiran udah ga fokus jadi kita coba percayakan sama WO dan MC, surprisingly pas hari H mas Henry bisa luwes bgt bawain acara resepsi kita, dan review dari keluarga bilang WO nya bagus. Ditambah mas Henry kreatif bgt bawa tim untuk mendokumentasikan acara wedding kita, bukan cuma saat dia MC tapi beberapa moment dia abadikan dan dia share di instagramnya, jadi punyta vendor fotografer 2 deh hehe :p dan mas Henry super ramah bgt. Pokoknya recomend deh. MC itu part sangat penting dari sebuah acara, klo MC nya gapinter membungkus dan menyampaikan isi acara nanti pesan dan tujuannya ga tersampaikan. Jadi buat yang lagi cari MC i highly recommend him :)
    14 January 2019 | Bride at Adi & Tasya Wedding

    MC for our wedding

    Hello Mas Henry 😊. When my husband and I started planning our wedding, we try to entrust this matter to our Wedding Organizer. Then, it’s just less than 1 month but there was no confirmation who’s gonna be our MC, really worry but since a lot of thing to do I just trust the WO. Good news, in the next week my WO choose Mas Henry as our MC, a little bit worry because we never met before even though in wedding technical meeting, but believe it or not everything gone well 👏🏻. His job absolutely Amazing from his gesture, pronunciation (even when have to mention my chinese boss name), and he is professional 👍🏻. So happy to have the chance for working together. Good luck for you 🙏🏻. Trust me he won’t let you down 😉. Regards Adi & Tasya
    14 January 2019 | Bride at Citra & Indra Wedding

    Highly recommended!

    Gak mudah buat saya utk menentukan MC diacara pernikahan saya kemarin. Kebetulan saya lumayan kritis dgn bagaimana MC membawakan sebuah acara, apalagi acara pernikahan, dimana MC punya peranan yang sangat penting. Nggak jarang klo datang ke nikahan Aku suka ketawa sendiri atau bertanya dalam hati "hah ngmg apaan sih?" Klo dgr MC ngmg yg bertele2 or their intonation annoying aja sometimes,hehe. Dan kebetelan juga ayah saya sendiri sering jadi MC nikahan. So I have a benchmark for this thing. Dan untungnya saya menemukan bapak yang satu ini. A humble guy, mas Henry ini mau dgrin bgt apa mau client nya. The way he talks nenangin banget penganten yang lagi pada tegang. Dan alhamdulillah... acara saya berjalan dengan lancar. I highly recommend him for your event guys!
    12 January 2019 | Groom at Dicky Tio & Angela Agnes Wedding

    The best MC who help make my wedding so special

    Sangat ramah, flexible, pembawaan yang sangat profesional. Terima kasih atas service ny. Good luck.

    Entertainment (MC)

    What are the languages that you use?
    English,  Indonesian
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes bandung bali yogyakarta surabaya
    What cultural wedding procession are you most familiar with?
    Indonesian
    Do you have a replacement MC in case you become unavailable on the event day?
    Yes
    How far in advance should your client contact you?
    3 months, but if they must, conditionally
    What is your usual attire?
    formal, casual and traditional attire :)
    What is your mc style during a wedding?
    smart and formal/semi formal for wedding or engagement
    What is your payment terms?
    let's discuss it dear :)
    What are the languages that you use?
    Indonesian
    Address
    Jl. Gading Raya No. 417, Duren Sawit - Pondok Bambu, Jakarta Timur 13430
    Location(s)

    One of the most important roles you can play at your wedding is the Master of Ceremonies (MC). And i will make sure the evening goes as smoothly as possible, taking the pressure off the happy couple and allowing them to forget about the practical concerns of the event and focus on having a good time.

    This vendor's Instagram account is private or has no photos to show.