All Categories
All Countries
All Cities
All Budgets
Flexi Reschedule
This feature allows you to change your service date (reschedule) after your order confirmed.
This vendor offers Flexi Reschedule option. Chat now for more information!
Learn More
  • 0% Installment
  • More Payment Options
  • Easy & secure payment
Learn More
  • Store (3)
  • projects (37)
  • reviews (19)
  • pricelist
  • info
  • about
  • featured
  • Help brides-to-be make better choices by submitting reviews to
    vendors you've ever been involved with

    Etre Atelier Review(s)

    19 Review(s), sorted by :
    Latest Review
    Tjut Roslinda
    16 April 2021 | Bride at Linda and Nanang Wedding

    Elegant and Timeless

    We already had designs in mind and were looking for a tailor to customise our wedding outfits. Once we saw her works, we were hooked. Fortunately, she was able to accommodate us even with such short notice. She was professional and gave many suggestions while still maintaining our individual personalities. We have had many compliments on my gown and my husband's suit even till today. 🥰
    Fransisca Meike Suwandi
    15 April 2021 | Bride at Mei & Tom Wedding

    thankyou.

    dari POV bride-to-be yang ngga suka dress2 yg glamor dan princess-look, awalnya sulit bagi aku untuk menemukan yg kira2 cocok sm aku, sampai akhirnya ketemu Etre Atelier. salah satu portofolionya adalah wedding dress yg bener2 simple lengkap dgn penjelasan mengapa dibuat seperti itu, dr situ aku tertarik untuk approach lebih lanjut. First impression dr chat pertama dengan Santi, dia sama sekali ngga intimidating, ngga buru2in aku or maksa2 aku buat ketemuan kayak tempat lain🤣 kita bisa pelan2 brainstorm, aku kirim moodboard akuu dan dia kasih feedback. bener2 beda bgt impression aku ke Santi. sampai akhirnya kita deal dan proses berjalan lancar sampai akhirnya M-1 kita mulai intens untuk fitting dll. santi selalu inisiatif untuk kasih ide2 improvement untuk dress aku dan jas groom :) sebagai bride yg ngga punya what so called “dream wedding dress”, santi telah berhasil bikin aku punya, dan itu adalah wed dress motif bintang yg dia buatkan untuk aku. aku suka bgt krn ngga putih bgt (which ngga intimidating buat aku karena aku gamau putih), dan somehow bisa proper dan tetap playful, yang jelas jadi aku banget dan bikin aku nyaman dan pede banget makenya🖤 groom pun jg dapet stelan suit yang dia suka banget2.. aku ngga bisa bayangin bisa punya dress se-aku itu kalau bukan di Etre ini, sama sekali ragu deh aku🤣 thank you santi, untuk perjalanan panjang pembuatan dress dan suit kami.. sangat rekomen santi untuk bride dan groom to be diluar sana yang ingin designer yg ngga intimidating, dengerin banget, inisiatif ketika kitanya stuck.. dan even saat W-day santii jg mampir untuk liat karyanyaa dipakee :) :) thankyou santii, n hope to see you soon! ✨
    cing
    24 March 2021 | Bride at A&A Wedding

    Thankyou Etre <3

    Ci Santi, thank you so much! Very nice and super sabarr 🤍 really understand the needs and adjust everything to my request. Dari awal pilih Etre memang karena Ci Santi sangat welcome utk buat dress yang sesuai dengan keinginan dari clientnya. Dateng dengan ide yg banyak, Ci Santi bisa bantu suggest dan kerucutin design-design yang sesuai mauku hehe.. Alhasillll the gown was sooo me and fit me perfectly! Thanks ci udah super sabar dari konsul design sampai fitting berkali-kali supaya mastiin hari H sesuai sama ekspektasi aku, baik banget.... Sukses terus ya Ci 🤍
    Regina
    21 March 2021 | Bride at Rendy & Regina Wedding

    Designer sangat memahami bride, judgment & quality terpercaya

    Etre nih satu2nya vendor wedding ku yg solves problem, bukan create worry 😂 dari pertama dateng ide masih banyak, Ci Santi dengerin preference2 aku dan gambar2 yg aku kirim, diartikulasiin jadi satu dress yg betul2 sesuai keinginan aku.. dulu jg awalnya pilih Etre krn lihat di ig dress2 nya macem2 mengikuti selera bride, bukan sebaliknya, jadi semua cocok sm personality bride masing2. karena dah hepi aku lepas tangan aja, ga minta ini itu. Tapi Ci Santi keep improving the dress, attention to detail banget deh pokonya. Sampai akhirnya dress, sleeve & veil nya semua jadi satu kesatuan. Veil nya sih cakep banget! Last minute ditambah applique gitu sm cicinya, jd a very2 special look. Thank you so much Etre 🙏🙏🙏 ga kebayang deh gimana pusing nya klo ga ketemu Ci Santi untuk wedding dress 🙈
    Amelia Stephanie
    28 February 2021 | Groom at William & Amelia Wedding

    Best Groom Suit Ever

    Terima kasih Ci Santi (Etre Atelier) buat groom suit nya. Bagus banget, pas banget di badan, model nya sesuai sama yang di request, bahan suit nya pun bagus dan enak dipakai. Recommended banget buat groom yang mau custom groom suit. :D
    Caroline Wijaya
    05 October 2020 | Bride at Ricky & Caroline Wedding

    My Perfect Wedding

    I stumbled upon Etre Ateliar on Instagram and I fell in love with the simplicity! Style yang aku cari adalah yang simple yet elegant dan Etre is the perfect choice for me. Cici nya sangat baik dan tend to my every request with patient. She made me feel comfortable and prioritizes my needs. Overall an amazing experience :)

    Dress & Attire

    What kind of dress and attire do you provide?
    Wedding dress,  Engagement/ prewedding dress,  Bridesmaid dress,  Flower girls dress,  Ring bearer's attire,  Evening dress,  Mother or sister's dress
    Do you provide your services in other cities or countries?
    Yes Additional charge may occur if we have to send a fitter to other cities or countries
    What service do you provide?
    Made to measure dress, Custom made dress,  Dress Rental
    What payment systems are available for your business?
    Cash, Bank transfer
    What accessories do you provide?
    Veil
    Does a client need to schedule an appointment?
    Yes Appointment by WA +628118779787 is required. Flexible time available for consultation Mon - Sun 11-8pm
    How long does it take in general for your client to receive the final dress?
    It takes approximately 6 weeks to finalize the dress once client approves
    What dress style do you specialize in? (max. 3)
    Classic,  Glamour,  Contemporary
    What makes your services unique?
    We tailored our designs according to the client’s profile. Our taste in dress making are impeccable and we pay attention to small details to make the gowns a turning head piece
    What is your speciality? (max. 3)
    Wedding dress,  Other - Qipao, Kebaya, Suits, Beskap
    How far in advance should your client contact you?
    3 months before the D day
    What is(are) your primary service(s)? (max. 3)
    Custom made dress,  Made to measure dress
    What is your payment terms?
    50% DP after design is finalized; 30% after first fitting; 20% before delivery
    Service(s)
    Address
    PIK
    Location(s)

    Our atelier not only offers custom made service for wedding gowns, but also tailor made suits. We love to help you to look the best and be a one place for all - wedding gowns, kebaya, qipao, groom suits, beskap, nanshan. Every client is unique and we'd be more than happy to help you figure out which silhouette and details suit your body type and the occasions.
    https://www.instagram.com/p/COCypGgh9Ng/
    https://www.instagram.com/p/CMr8NBdBIAX/
    https://www.instagram.com/p/CMpUQNbhGM7/
    https://www.instagram.com/p/CMgTJSqhKVN/
    https://www.instagram.com/p/CLqeug8Bo4e/
    https://www.instagram.com/p/CLnlw8jBA89/
    https://www.instagram.com/p/CLne6TsBGRT/
    https://www.instagram.com/p/CK5hm_-BLDK/
    https://www.instagram.com/p/CKvfUY-BudB/
    https://www.instagram.com/p/CKrC4Qdh5CB/
    https://www.instagram.com/p/CHPiTQ_BKiH/
    https://www.instagram.com/p/CFZlxu2hZMv/